20 måder at tjene penge idag

20 måder at tjene penge idag

20 måder at tjene penge i dag

Søger du lidt ekstra penge indtil lønningsdagen kommer? Vil du tjene nogen penge, som du kan bare op til en ny ting, en ferie eller måske bare til at spare op til en regnfuld dag? Tja, jeg har her lavet en artikel, hvor jeg har samlet en liste med 25 måder, hvor du hurtigt kan tjene penge allerede i dag.

Nogle er tydeligvis en smule lettere end andre, og nogle kræver færdigheder, nogle er lidt skøre men de er alle mulige for de fleste af os. Det kræver bare en smule mod, og en del vedholdenhed, og måske også en god humor. Hvis du gerne vil tjene hurtige penge så læs dette blogindlæg. 

1.     Sælg nogle ting

Uanset om det er på facebook, den blå avis, reshopper eller et godt gammeldags loppemarked, så er der en masse fordele ved at sælge nogle ting. De fleste af os, har en kælder, en garage eller et loft fyldt med ting som vi simpelthen ikke bruger mere. Få frigjort noget plads og tag pengene. Det er hurtigt og let.

2.     Klip græsplæner

Jeg er ikke en fan af at klippe min græsplæne, og de er altså ikke den største af slagsen. Men jeg gør det alligevel, fordi jeg ikke vil betale andre for at gøre sådan en simpel opgave. Men der er en hel masse folk som med glæde vil betale andre for at slå deres græsplæne. Nu hvor plæneklippere ikke fylder alverden, så kan de smides op i bilen og man kan køre rundt i kvarteret og tilbyde din service. Vi havde faktisk en gut der kom forbi og tilbød hans service, og han fortalte at han faktisk havde tjent 500 kroner på et par timer ved at slå græsplæner. Han sparede pengene op og fik motion ud af det sammen med arbejdet.

3.     Kom forbi genbrugsbutikker

Genbrugsbutikker og velgørenheds butikker kan være gemmestedet for skjulte skatte. Hvis du ved hvad du kigger efter, så kan du købe nogle af de ting og sælge dem til en pris der er 10 gange højere. Tøj, CD’er, smykker, møbler og en hel masse ting som bare ligger og venter på at blive opdaget. Hvis du har en smartphone og ser noget som ligner noget der kunne være noget værd, så kan du undersøge det lige der. Det er ikke uhært at folk finder meget sjældne og værdifulde ting i disse genbrugsbutikker.

4.     Lav saftevand

Børn elsker at stå for at sælge ting, og hvad er mere perfekt end salg af kold og frisk saftevand? De fleste mærker med saftevand er relativt billige og der er godt profit på at sælge det. Om vinteren kan du bytte lemonaden ud med kaffe eller varm kakao. Når alle er ude og skovle sne, så vil en kop varm kakao være let at sælge.

5.      Lav et bageri udsalg.

Der er ingen tvivl om at folk laver mindre mad derhjemme, såsom friskbagt kage og brød. Så hvis du selv kan lave kage eller brød, og du har ingredienserne derhjemme, så lav noget og sælg det.

6.     Bliv en gadekunstner

Kan du spille guitar? Er du dygtig med en saxofon? Hvis du har et talent så bliv betalt for det. Gadekunstnere kan få skrabet en del penge hjem på at lave det de elsker.

7.     Udlej brugbar plads

Hvis du har en garage som du ikke bruger, eller en kælder som intet gør for dig, så hvorfor ikke udlej pladsen til andre? Jeg kender et par stykker som rent faktisk udlejer deres kælderrum til andre og får penge hver måned. Andre udlejer et værelse i deres lejlighed eller hus, som hjælper med at dække huslejen.

8.     Led efter småpenge

Det er utroligt hvad du kan finde i siden af sofaen, under bilsædet og i gammelt tøj. Find det hele og indsamle de pengene du nu måtte finde.

9.     Aflever uåbnede og ødelagt ting

Da jeg kiggede ude i skuret forleden så fandt jeg et værktøj jeg købte for to måneder siden, men det endte med at jeg ikke kom til at bruge det alligevel. Jeg havde stadig kvitteringen, og gik i butikken og afleverede det igen og fik en fin slat penge tilbage igen. Selv hvis du ikke altid har kvitteringen, så kan du ofte få et tilgodebevis til butikken. Og hvis noget et gået i stykker, så smid det ikke ud. Det er muligt at du kan aflevere tingen fordi den er defekt og få pengene tilbage for den.

10.    Find pant

I Danmark har vi et fantastisk pant system, som gør at vi mindsker affald og genbruger disse flasker, men der er alligevel nogle som ikke går op i at få panten, og som bare smider flaskerne i skraldespanden. Ved at kigge i skraldespande i området (gør det når der er mørkt hvis du ikke vil møde nogle du kender), så kan du på få timer nemt tjene over 100 kroner. Og du skal ikke engang betale skat af pengene!

11.    Doner sæd

Hvis du er en mand med et sundt helbred, så gå i en sædbank og lav en donation. Processen er ret ligefrem og du bliver betalt omkring 500 kroner for hver donation du laver. Og lad os vær ærlige, det er ikke den værste måde at tjene nogle hurtige penge.

12.    Sælg biletter til events

Så, du har købt biletter til en stor koncert og kan ikke komme alligevel. Eller også har du fået andre planer. Smid dem ikke ud, men sælg dem. Så længe du overholder loven og ikke sælger dem til overpris, så overholder du loven.

13.    Gamble

Dette er ikke garanterede penge, men hvis du kan finde ud af at oddse, eller at spille poker, så er der måder at tjene penge der, billigt og let. Som eksempel så kan du tage et spil poker, og tjene en god slat penge, hvis du ved hvad du laver.

14.    Gå tur med hunde

Hvad med at lave noget, som holder dig sund og som tjener dig penge med det samme? En masse folk disse dage har ikke tid til at gå tur med deres hund flere gange om dagen, og det er hunden der lider. Få eksempelvis 20 kroner så kan du tage folks hund på en 20 minutters gåtur. Gør det hver dag, og du har 600 kroner om måneden, og du har det garanterede også bedre. Gå eksempelvis med to eller tre hunde af gangen, en gang eller to om dagen og se hvor meget du ender med at tjene.

15.    Begynd at skralde

At skralde er når man går på container dyk, ofte ved det lokale supermarkedet, og kigger efter ting de har smidt ud som du kan bruge. Der er mange penge at spare ved at skralde, men man skal være påpasselig med at vælge madvarer som er løbet på dato, så tjek grundigt efter, og læs eksempelvis artiklen her

16.    Køb ind for andre, mens du selv handler.

En måde at tjene nogle penge på, mens du alligevel er ude og handle, er at handle ind for andre. Vigo er en service som er lavet af Rema1000, og som giver dig muligheden for at tjene nogle ekstra penge og gøre en god gerning. En af mine bekendte har tjent op imod 600 kroner på én enkelt måned, ved blot at handle ind for andre. Og når du alligevel skal handle ind, så kan du lige så godt gøre en god gerning. Du tjener 34 kroner hver eneste gang.

17.    Gør din blog til en pengemaskine

Hvis du blogger i fritiden, eller har din egen hjemmeside, så bør du overveje at placere nogle reklamer på den for at tjene nogle ekstra penge. Brug eksempelvis partner ads, hvor du blot skal oprette dig og bruge deres reklamer på at tjene penge. Har du ikke en blog kan du overveje at lave en. Se min guide her

 

18.    Brug bonus sider

Gør brug af en af de danske bonus sider som eksempelvis Opionsland.dk hvor du kan tjene cash backs, rabatter og bonusser. De får betaling fra annoncører og deler noget af betalingen med dig, så der er ingen skjult agenda. Og hvem kan ikke lide bonusser og rabatter?

19.    Tag ud og fiske

Ed du hvordan du fisker? Eller jager? Tjae, hvis det er din hobby og kan give dig mad på bordet, så er det så godt som penge. Hvis du jager efter mad, så kan du også vælge at sælge det til venner og familie. Dette er tydeligvis ikke for alle og enhver, men hvis du har evnerne og udstyret, hvorfor så ikke udnyt det?

20.    Babysit

Kan du godt lide børn, så kan du kombinere at passe børn og tjene penge på samme tid. Du kan let tjene 100 kroner i timen, for bare at passe børn og eventuelt lave mad til dem. Nogle gange er du endda heldig at børnene bare skal puttes, og så har du aftenen fri mens forældrene er ude.

Det var mine 20 måder at tjene penge på i dag. Jeg er sikker på at du kender andre, så hvis du har forslag til at forøge denne liste, så skriv gerne flere muligheder i kommentarerne i bunden.

Relaterede artikler: 

9 strategier til at tjene flere penge – Begynd idag

Hvordan laver man en blog og tjener penge på at blogge?

Bliv rig med passiv indkomst – 17 måder at opnå passiv indkomst.

stabilokonomi Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *