Lær at tjene penge med CopyTrading

Gratis kursus, hvor du lære at kopiere professionelle investorer

Jeppe Kirk Bonde har siden 2013 lavet et årligt afkast på over 30% på børsen. Hvis du kopierede ham tilbage i 2013 med 1000 dollars, så ville du have over 5,500 dollars idag.

Han er en af de mange professionelle investorer, som du kan kopiere fuldstændig automatisk med CopyTrading.

Du vil lære at investere automatisk, modtage strategier til hvordan du kan finde de bedste investorer at kopiere, eksempler på de mest populære investorer samt forklaring på hvordan CopyTrading fungerer.

Se hvordan du får passiv indkomst ved siden at dit fuldtidsjob, og få en god begyndelse på livet som en privat børshandler.

Gratis tilmelding til kurset her

Når du har tilmeldt dig CopyTrading kursusforløbet, så vil du modtage én mail om dagen i 15 dage, som vil lære dig at komme succesfuldt i gang med at tjene penge med CopyTrading

Dette email kursus er fuldstændig gratis og uforpligtende. Det er lavet af Stabilokonomi.dk. Ved at deltage i forløbet, acceptere du at vi sender e-mail lektioner samt nyheder, som er relaterede til investering og daytrading. For at deltage i kurset, kan du med fordel oprette dig hos eToro, da det er den handelsplatform vi benytter. Du kan frit afmelde dig igen.


Hvad er CopyTrading?

CopyTrading betyder helt konkret at du kopier professionelle og erfarne investorers porteføljer helt automatisk gratis. Konceptet kommer fra udlandet, og især handelsplatformen eToro har gjort det populært i udlandet og nu også i Danmark.

Når du kopier en professionel investor, så vil din personlige portefølje fuldstændig efterligne denne investors portefølje helt automatisk, hvilket betyder at hver gang din valgte investor laver en handel, så vil din portefølje også gøre det, uden at du skal gøre noget som helst.

CopyTrading kan kan give dig en passiv indkomst, hvor du handler som en professionel, uden at du rent faktisk skal handle selv. CopyTrading kan kan give dig en passiv indkomst, hvor du handler som en professionel, uden at du rent faktisk skal handle selv.


Få undervisning af kendte investorer

I løbet af dette kursus, vil du blive klædt på til at komme succesfuldt i gang med CopyTrading. Du vil derudover også få forslag til succesfulde professionelle tradere, som du kan kopiere.

Dette kursus er til dig som vil have en passiv indkomst, og investere helt automatisk med CopyTrading.

Mark Thorsen

Mark Thorsen

Jeg er chefredaktør og indehaver af stabiløkonomi.dk, og står for udarbejdningen af alle artikler og kurser. Jeg Copy Trader også selv, og deler mine bedste tips.


Derfor skal du tage vores gratis kursusforløb

Hvis du vil lær at få passiv indkomst med CopyTrading

Hvis du vil lære at få stabilt afkast

Hvis du vil lære strategier til at få mindst mulig risiko og højest muligt afkast

Hvis du vil lære at finde de bedste investorer at kopiere

Du skal ikke vælge kurset hvis:

Hvis du regner med at blive millionær imorgen(Du skal have tålmodighed for at få bedst muligt afkast, uanset om det er CopyTrading eller andre former for investering)


Kopier de Bedste tradere

Som deltager af dette kursus, vil du lære hvordan du kopiere de bedste investorer og tradere på handelsplatformen eToro. Du vil få strategier til hvordan du kommer i gang, selv som helt nybegynder, men også som en mere erfaren investor. 

Jeppe Kirk Bonde

Jeppe er den mest kopierede investor på hele eToro

Afkast i år: 26,31% ✅

Jeppe er den mest kopierede trader på eToro med over 6000 CopyTradere der kopierer ham. Siden 2013 har Jeppe givet et årligt afkast på over 30%. Jeppe sagde for år tilbage sit job op, for at blive professionel investor. I 2016 havde han et afkast på over 81%, og i 2017 på over 148% hvilket især har gjort ham bemærket.

Fakta om Jeppe

Afkast siden 2013 årligt på over 30%

Mere end 6000 der kopier ham

Håndtere en 5 millioner dollars portfølje for sine CopyTraders

Olivier Danvel

Olivier er en af de mest populære investorer at CopyTrade på eToro.

Afkast sidste år: 18,39% ✅

Mere end 5800 mennesker kopier hans handler. Olivier har været profitabel i mere end 32 måneder i træk, og med et årligt afkast på 16% i 2017 hvor han startede hos eToro og 18,39% sidste år, så forstår man godt årsagen til de mange CopyTraders der kopier ham.

Fakta om Olivier

32 måneder i streg med stabilt afkast

Mere end 5800 der kopier ham.

Over 10 års erfaring som Trader


Sådan fungere det

CopyTrading forløbet her fungere på den måde at du tilmelder dig det gratis kursus øverst i formularen på denne side, og derefter vil du modtage én Email hver dag i 15 dage, som klæder dig på til at komme i gang med CopyTrading.

Nu vil du være fuldstændig klar til at oprette en konto hos handelsplatformen eToro, indsætte minimum 200$ og begynde at investere i CopyTrading. De penge du indsætter er DINE penge, og du kan til enhver tid trække dem ud igen. Efter dette kursus kan du forhåbentligt få dine penge til at yngle.

1.Tilmeld dig kurset her

2. Modtag E-mail kurset, med én Email hver dag i 15 dage.

3. Åben en konto hos eToro og indsæt minimum 200$ at Copy Trade for.

4. Nu er du succesfuldt i gang med at Kopiere de professionelle investorer


Dette får du under CopyTrading forløbet

I dette CopyTrading forløb vil du blive præsenteret for en række tradere hos eToro, som kunne være interessante for dig at følge. Du vil se en række strategier som kan forbedre dit afkast og lære hvordan du kopier deres handler helt automatisk, så du trygt kan overlade dine investeringer til dem og få en passiv i

15 Email lektioner som lære dig at investere automatisk.Vi lærer dig at finde de bedste investorer at følge
Bliv en succesfuld CopyTrader når du er færdig med forløbetGratis dansk support på e-mail, hvor vi svare hurtigt

Hvad siger vores kursister?

Det er fuldstændig gratis at deltage i forløbet

Deltag i forløbet hvis du gerne vil lære at tjene penge med CopyTrading