Spring til indhold

Lær at tjene penge med CopyTrading

GRATIS KURSUS: Lær at kopiere professionelle investorer

Når du har tilmeldt dig CopyTrading kursusforløbet, modtager du 1 mail om dagen i 15 dage, som vil lære dig at komme succesfuldt i gang med CopyTrading.

Dette email kursus er fuldstændig gratis og uforpligtende. Det er lavet af Stabilokonomi.dk. Ved at deltage i forløbet, accepterer du, at vi sender e-mail lektioner samt nyheder, som er relaterede til investering og daytrading. For at deltage i kurset, kan du med fordel oprette dig hos eToro, da det er den handelsplatform vi benytter. Du kan frit afmelde dig igen.

Lær, hvordan professionelle investorer laver et årligt afkast på 30%

Jeppe Kirk Bonde har siden 2013 lavet et årligt afkast på over 30% på børsen. Hvis du kopierede ham tilbage i 2013 med 1000 dollars, så ville du have over 5,500 dollars idag.

Han er en af de mange professionelle investorer, som du kan kopiere fuldstændig automatisk med CopyTrading.

Du vil lære at investere automatisk, modtage strategier til hvordan du kan finde de bedste investorer at kopiere, eksempler på de mest populære investorer samt forklaring på hvordan CopyTrading fungerer.

Se hvordan du får passiv indkomst ved siden at dit fuldtidsjob, og få en god begyndelse på livet som en privat børshandler.

Lær at tjene penge med CopyTrading Gratis kursus: Lær at kopiere professionelle investorer!
Ja tak, tilmeld mig gratis

Hvad er copytrading?

CopyTrading betyder helt konkret at du kopier professionelle og erfarne investorers porteføljer helt automatisk gratis. Konceptet kommer fra udlandet, og især handelsplatformen eToro har gjort det populært i udlandet og nu også i Danmark.

Når du kopierer en professionel investor, vil din personlige portefølje fuldstændig efterligne denne investors portefølje helt automatisk, hvilket betyder at hver gang din valgte investor laver en handel, så vil din portefølje også gøre det, uden at du skal gøre noget som helst.

CopyTrading kan kan give dig en passiv indkomst, hvor du handler som en professionel, uden at du rent faktisk skal handle selv.

Tilmeld mig gratis →
Jeppe Kirk Bonde Afkast i år: 26,31% Fakta

Afkast siden 2013 årligt på over 30%.
Mere end 6000 tradere kopierer ham.
Håndterer en 5 millioner dollars portfølje for sine CopyTraders.

Jeppe er den mest kopierede trader på eToro med over 10.000 CopyTradere der kopierer ham. Siden 2013 har Jeppe givet et årligt afkast på over 30%. Jeppe sagde for år tilbage sit job op, for at blive professionel investor. I 2016 havde han et afkast på over 81%, og i 2017 på over 148% hvilket især har gjort ham bemærket samt 2019 med over 45% i afkast.
kopier jeppe →
Olivier Danvel Afkast i år: 18,391% Fakta

37 måneder i streg med stabilt afkast.
Mere end 5800 der kopier ham.
Over 10 års erfaring som Trader.

Mere end 9000 mennesker kopier hans handler. Olivier har været profitabel i mere end 37 måneder i træk, og med et årligt afkast på 16% i 2017 hvor han startede hos eToro og 18,39% 2018 så forstår man godt årsagen til de mange CopyTraders der kopier ham.
kopier Olivier →
Mest kopierede investorer

Få undervisning af kendte investorer Mark Thorsen

Jeg er chefredaktør og indehaver af stabiløkonomi.dk, og står for udarbejdningen af alle artikler og kurser. Jeg Copy Trader også selv, og deler mine bedste tips.

I løbet af dette kursus, vil du blive klædt på til at komme succesfuldt i gang med CopyTrading. Du vil derudover også få forslag til succesfulde professionelle tradere, som du kan kopiere.

Dette kursus er til dig som vil have en passiv indkomst, og investere helt automatisk med CopyTrading.

Tilmeld mig gratis →

Hvad indeholder forløbet? Dette får du under CopyTrading forløbet

I dette CopyTrading forløb vil du blive præsenteret for en række tradere hos eToro, som kunne være interessante for dig at følge. Du vil se en række strategier som kan forbedre dit afkast og lære hvordan du kopier deres handler helt automatisk, så du trygt kan overlade dine investeringer til dem og få en passiv i

15 Email lektioner som lære dig at investere automatisk.

Vi lærer dig at finde de bedste investorer at følge.

Bliv en succesfuld CopyTrader når du er færdig med forløbet.

Gratis dansk support på e-mail, hvor vi svare hurtigt.

Tilmeld dig i dag Sådan fungerer det

CopyTrading forløbet her fungere på den måde at du tilmelder dig det gratis kursus øverst i formularen på denne side, og der-efter vil du modtage én Email hver dag i 15 dage, som klæder dig på til at komme i gang med CopyTrading

Nu vil du være fuldstændig klar til at oprette en konto hos hand-elsplatformen eToro, indsætte minimum 200$ og begynde at investere i CopyTrading. De penge du indsætter er DINE penge, og du kan til enhver tid trække dem ud igen. Efter dette kursus kan du forhåbentligt få dine penge til at yngle.

  1. Tilmeld dig kurset her
  2. Modtag e-mail kurset og modtog 1 mail hver dag i 15 dage.
  3. Åbn en konto hos eToro og indsæt minimum 200$ at Copy Trade for.
  4. Nu er du succesfuldt i gang med at kopiere de professionelle investorer.

det er fuldstændig gratis at deltage i forløbet Hvad siger vores kunder?

Lær at tjene penge med CopyTrading Gratis kursus: Lær at kopiere professionelle investorer!
Ja tak, tilmeld mig gratis