Mine investeringer September 2017

Mine investeringer september 2017

September har stået lidt stille med investeringen, da der blev smidt en del kapital ind i forrige måned. Jeg har dog planer om at smide en sjat mere i mine investeringer i oktober, så i får lige en opdatering af hvordan det hele står til.

 

Min Bondora crowdlending investering

Jeg har forsat ladet investeringerne køre automatisk og det går rigtig fint. Jeg regner ikke med at investere yderligere i Bondora i de næste par måneder, da jeg forsøger at få en større del af min portefølje i aktier/ investeringsforeninger. Derefter begynder jeg at investere i Bondora igen.

 

bondora investering

 

Min Mintos crowdlending investering

Mintos køre også rigtigt fornuftigt. Jeg havde endeligt et mål om at få 100 kroner om måneden fra crowdlending inden 2017 udløber, men dette mål er allerede nået, så nu hedder målet 200 kroner om måneden. Indtil videre gør jeg lige som Bondora, og venter med at overføre yderligere til Mintos indtil jeg har fået flere penge overført til min Nordnet konto.

 

mintos investering

 

Min Nordnet månedsopsparing

Den køre rigtig fint og passer sig selv. Det kræver ikke så meget opmærksomhed, men det er gået fremad stille og roligt. Jeg kommer til at sprede mig endnu mere med mine investeringsforeninger og har idag kun én enkelt. Jeg regner med at indenfor 6 mdr. så har jeg 2 investeringsforeninger yderligere  som minimum, da man har mulighed for at investere i op til 4 forskellige foreninger af gangen med nordnets månedsopsparing. 

 

 

 

Resultatet i September:

Mintos er steget 90,49 kroner

Bondora er steget: 36,76 kroner

Nordnet portefølje værdi er steget: 70 kroner

Afkast i September 197,25

Samlet værdi: 17540,55 kroner.

Se min portefølje her