Mine erfaringer med Bondora efter 6 måneder

mine erfaringer med bondora

 

Jeg har efterhånden fået en del henvendelser over mail og et par kommentarer angående min Bondora investeringer, og derfor syntes jeg at det er på tide med en lille anmeldelse af min Bondora crowdlending investering.

 

Jeg lavede min første Bondora investering d. 24/07/17, så derfor passer det med at det er cirka 6 måneder siden jeg startede hos Bondora.

 

Min erfaring med Bondora

erfaring med Bondora 3

Status for min Bondora konto

 

Jeg lagde ud med at overføre 1500 kroner, og nu har jeg i alt overført 2000 kroner til min Bondora konto. Jeg overfører som altid igennem min TranswerWise konto, hvor jeg sparer de dyre vekselgebyrer som banken tager for udlandsoverførsler.

Min konto har hermed en værdi af 2.164,62 kroner.

 

Jeg har faktisk opnået et rigtig fornuftigt afkast på 13,7 % som er en smule højere end Mintos, hvilket jeg ikke rigtigt kan være andet end tilfreds med.

erfaring med Bondora 2

 

 

Min bondora investering sammenenlignet med andre Bondora investore

 

mine erfaringer med bondora sammenlign

 

Som man kan se ovenfor, så ligger min investering i gennemsnittet, hvilket betyder at min relativt ”forsigtige” investeringer stadig ligger på et fornuftigt renteindtægt niveau.

 

Min erfaring med Bondora’s Portfolio Pro (autoinvest)

 

Jeg har faktisk ikke lavet de helt store ændringer med min auto Invest hos Mintos. Dog har jeg lavede en smule ændringer ved længden her på det sidste, da jeg har fundet ud af at jeg faktisk ikke får højere renter ved de lån med løbetider på over 36 måneder.

Jeg forsøger forsat at holde mine lån på middel/ lav risiko forsat, da jeg ikke har en interesse i at gamle med høj risiko lån. Dog har jeg et par højrisiko lån som faktisk bliver betalt til tiden med en rente på op til 114,2 %, mens jeg ha 2 lån som endnu ikke er blevet betalt af på. Dog passer det med at disse går lige op, og derfor ikke har kostet mig noget at teste af.

Min erfaring med Bondora’s har vist sig, at det nedstående set up har fungeret super godt for mig, så derfor så forsætter jeg med dette setup.

 

erfaring med Bondora

 

Resultat efter 6 måneder med Bondora

 

Resultat: 132 Kroner tjent i rente.

Forventet afkast i år i procent: 13,25 %

Konto værdi i alt: 2.164,62 kroner.

 

Taget i betragtning af at jeg ikke har investeret mere end jeg har, så er jeg rigtig godt tilfreds med afkastet og især afkastet i procent kan nærmest ikke blive bedre andre steder. Især når man ikke får renter for pengene i banken, så er de langt bedre placeret hos Bondora, hvor man endda kan slippe for at investere pengene selv, men blot slå auto Invest til og lade deres Portfolio Pro investerer for dig.

 

Kunne du tænke dig at prøve Bondora? Så kan du klikke her og få 5 Euro på din konto helt gratis.

Fremtidsplaner med Bondora

 

Jeg vil uden tvivl forsætte med at investere i Bondora løbende. Jeg syntes Bondora er let at gå til, og kræver ikke særligt meget opmærksomhed fra min side af, hvilket jo er positivt når man som mig, går efter en passiv indtægt.

Jeg savner lidt at de har nogle kampagner som Mintos har, hvor man får x % ekstra i bonus når man indbetaler til sin Bondora konto. Men eftersom jeg kun har positive erfaringer med Bondora så er det også et sted jeg vil forsætte mine investeringer.

 

Overvejer du at prøve Bondora?

 

Så er her et par gode råd:

  • Slå Portfolio Manager fra
  • Slå Portfolio Pro til
  • Brug meget gerne mit setup som kan ses længere oppe.
  • Overfør penge til din Bondora Konto med TransferWise, for at gøre det billigere end i banken.
  • Sæt i gang.

 

Kunne du tænke dig at prøve Bondora? Så kan du klikke her og få 5 Euro på din konto helt gratis.

 

 

Relaterede artikler:

Hvad er crowdfunding? Alt du skal vide om crowdfunding

Hvad er crowdlending investering – Bondora.com

Hvad er crowdlending investering – Mintos.com

 

Vil du tjene penge på aktier? Prøv Nordnets gratis investeringsguide med skræddersyet investeringsforslag til dig på 2 minutter - Se mere, klik her

stabilokonomi Forfatter