Mine investeringer i december 2017

Så sluttede 2107, og derfor er det igen på tide med en månedsrapport for den forgangne måned.

December måned var en dyr måned for vores vedkommende. Der blev købt nyt sofabord, november var ret dyr grundet indflytningen i hus og derudover så lagde vi hus til juleaften, hvilket betød at vores madbudget også skred langt over hvad det normalt bliver købt ind for. Og så holdte vi også nytårs aften, hvilket selvsagt også kostede mere end vi plejer at bruge på mad.

Men mine investeringer har passet sig selv, og jeg investerede 1000 kroner på min månedsopsparing hos nordnet.

Jeg har ikke lavet de helt store ekstra investeringer, da vi har haft mange udgifter til vores nye hus, men det begynder at løsne op, så jeg kan få kastet nogle flere penge imod investeringer. Men det investerede beløb samlet vokser da stille og roligt.

I december havde mintos en kampagne med en bonus på op til 5% hvis man kun investerede i lån med løbetid på 60+ måneder. Dette gjorde jeg selvfølgelig og fik et par ekstra bonuser, hvilket var gratis penge, og hvem vil ikke have gratis penge?

Mit mål for 2018 er at vi får afdraget vores boliglån 100% som beløb sig på 41.194 kroner med renterne, og min samlede investerings portefølje skal ramme 50.000.

 

 

 

Da vi har aftalt at droppe sommerferien i år og blive hjemme, så bliver alle penge som vi normalt lægger til side til ferie, overført til vores boliglån i banken, så vi kan få det af vejen. Derudover så cykler jeg på job, og sparer derved 400 kroner om måneden på bussen, som også bliver overført til vores boliglån.

 

I kan følge mit lån indtil at det er afdraget, og de kommende måneder bliver afdragende noget større. Jeg har pillet ved min akasse, hvor jeg har fundet en billigere, så vi har lidt ekstra afdrag på boliglånet i stedet for.

 

Jeg ønsker alle et glædeligt nytår og håber at i får et fremragende økonomisk nytår!

 

Du kan stadig få en ekstra bonus ved at investere hos mintos og bondora. Du kan oprette dig her hos Mintos, og benytter du dig af overstående link, får du 1% i bonus på dine investeringer, de første 90 dage, eller vil du prøve at investere igennem Bondora? Opret dig igennem dette link og få 5 Euro på din bondora konto.

 

Følg min portefølje her: