Mine investeringer december 2019

Nu er 2019 forbi og vi går ind i 2020. Til alle jer der følger min blog, så vil jeg bare sige tusind tak, det sætter jeg stor pris på! Jeg forsætter naturligvis med at opdatere omkring mine investeringer og mit afkast i 2020.

Hvis du i 2020 vil begynde at investere, men ikke helt ved hvordan du kommer i gang eller hvad du skal investere i, så kan du med fordel lige få lavet en konto hos Nordnet, så du kan få gratis investeringsforslag med deres investeringsguide eller se deres muligheder for en gratis automatisk investering med Nordnet Månedsopsparing. Jeg investere selv hos Nordnet og har gjort længe, og er super tilfreds med deres platform.

Få Gratis konto hos Nordnet

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Kåret som årets børsmægler i 10 år
Få en månedsopsparing, køb aktier, få pension og meget mere hos Nordnet

Årsberetning for 2019

I 2019 er der sket så utroligt mange ting, så det nærmest selv er svært at følge med. En af de største ting der er sket i 2019 er at mig og min bedre halvdel blev beriget med endnu en guldklump, nemlig vores søn. Så med 2 små herhjemme på 6 måneder og 4(snart 5 år) så er der nok at se til. Derudover så har vi fået udskiftet vores gamle bil med en ny, så vi er godt kørende i de næste år. Derudover så fik jeg en genoperation i brystet som lagde mig ned i en måneds tid da jeg ikke kunne bruge overkroppen i den periode og stadig idag for snart 3 måneder siden, så må jeg intet løfte. I november og december blev der købt julegaver, som har været en dyr post i år (ja nok den dyreste nogensinde faktisk), så jeg ser frem til at vi kan begynde at spare op igen i 2020. Vi starter dog ud med en kørselv ferie til tyskland i januar som vi bestilte i november.

På den mere økonomiske side, så er der naturligvis også blevet investeret nogle penge og jeg påbegyndte på Copytrading, hvor jeg kopiere professionelle investorer automatisk. Dette har på kort tid vist sig at være min bedste investering i 2019, hvor jeg på kun 3 måneder har fået et afkast på 8,3% hvilket svare til et årligt afkast på 33,36%. Dette forsætter jeg naturligvis med i 2020. Hvis du vil lære hvordan jeg gør og selv vil igang, så kan du taget mit gratis online email kursus her. Og jeg forsætter naturligvis min Crowdlending også som på den lange bane har givet det højeste afkast indtil videre. Du kan se min top 5 crowdlending platforme her hvis du selv overvejer at komme i gang med crowlending.

De 5 mest læste blogindlæg i 2019

Aktier for begyndere – Lær at tjene penge på aktier

Tjen Penge Online – 17 måder som faktisk virker

Investering – Lær at investere din opsparing

Nordnet månedsopsparing – Sådan investere du automatisk

Crowdlending for begyndere

Få Gratis investeringsforslag online her

Investeringer i december

December har igen, som alle andre 11 måneder i 2019 været en god måned for mine investeringer. De er stort set alle steget, og det er sket helt passivt, uden at jeg har skulle røre en finger.

Lad os kigge på mine måneds og årsrapporter

Måneds- og årsrapport

Nedenfor vil jeg vise mine rapporter over mine investeringer for sidste måned og hele 2019. Du vil længere nede kunne læse mine generelle tanker omkring de specifikke investeringer

PlatformInvesteringProcentMdr. afkastAfkast 2019
Mintos17.504 kr.11,90 %143 kr. 1874 kr.
Fast Invest862 kr.14.10 %8 kr.116 kroner.
PeerBerry4.729kr. 11,48 %
43 kr.
640 kr.
Bondora29.832 kr. 12.04 %69 kr. 1008 kr.
Grupeer895 kr.13,66 %5 kr.
101 kr.
Kameo2113 kr.10 %16 kr.128 kr.
Reinvest241.478 kr.9 %1,5 kr.121 kr.
Ekassa.eu830 kr.7,4 %0 kr.19 kr.
Crowdlending ialt58.243 kr.12,68 %285 kr.4007 kr.
Nordnet 21.158 kr.27.26 %567 kr.4499 kr.
CopyTrading hos eToro641 USD33 %26.56 dollars49,37 dollars
Investering i alt 85.005 kr.11.18 %1029 kr.8.937 kr.

Copytrading

Nedenfor kan du se mit afkast indtil videre med copytrading efter 3 måneder.

copytrading erfaring
Mit Copytrading afkast i år

Afkast i år: 8,3%

Afkast: 49,37$ (431 kroner)

Investering i alt: 641,36 (5604 kr. )

Min Copytrading hos eToro går fremragende og langt over mine forventninger. Det er uden tvivl den af mine investeringer som har givet det højeste afkast i december, ligesom det også var det som gav højest afkast i november. Det er utroligt nok igen en hel måned siden jeg sidst har været inde og tjekke min copytrading investering ud, men da det jo passer sig selv, så har jeg haft helt ro i maven. Hvis du vil vide mere om Copytrading, så kan du oprette din egen eToro konto og begynde på copytrading her.


etoro jeppe kirk bonde

Jeg kopiere stadig danske Jeppe Kirk Bonde, som har givet mig et overskud på over 11% siden jeg begyndte at kopiere ham. Det er jeg utrolig godt tilfreds med. Jeppe har igennem de seneste 5 år lavet et årligt afkast på igennemsnit over 30% og har en efter min mening ret stabil investeringsstrategi som jeg sover godt om natten med at kopiere.


copytrading med olivier danvel

Jeg er også yderst tilfreds med at kopiere Olivier Danvel automatisk, da han giver en god spredning med en endnu mere sikker investeringsstrategi med yderst stabilt afkast. Han har nu i 36 måneder i træk haft positivt afkast HVER måned og givet mig et afkast på 1,7% på kun 3 måneder, hvilket jeg er utrolig godt tilfreds med. Så hvis man søger et mindre afkast end f.eks. Jeppe (stadig højt i forhold til andre typer investeringer) men stabilt, så er Olivier efter min mening et glimrende valg.


Nordnet

Min nordnet månedsopsparing går også fremragende som sædvanligt.

Nordnet månedsopsparing erfaring
Fra Nordnet: Min månedsopsparing hos Nordnet i år

Det har været en god stigning i år for min Nordnet månedsopsparing. Jeg har faktisk ikke kigget på Nordnet månedsopsparing siden sidste opdatering igen, så det er en fornøjelse at se at det hele går som forventet. Jeg ønsker ikke at bruge alt for meget tid på mine investeringer, men med Nordnet månedsopsparing som investere automatisk, så passer det jo perfekt ind i min strategi. Du kan oprette din egen Nordnet månedsopsparing gratis her.

Afkast i 2019: 4.364 kroner

Udbytte for 2019: 643 kroner

Afkast i alt: 5.007 kroner

Afkast i procent: 27,26%

Et afkast på 27,26% for 2019 er jeg utroligt godt tilfreds med. Jeg regner med at det forsætter og jeg regner også med at der kommet et pænt udbytte næste år på mine investeringer fra Nordnet. Dette finder jeg ud af omkring januar, februar i 2020.
Du kan læse mere om Nordnet månedsopsparing her og se hvordan denne automatiske investering fungerer.

Denne investeringsforening investere jeg i:

Sparindex INDEX Globale Akt Min Risk KL

Hvorfor? Fordi med denne investeringsforening har jeg så lave omkostninger som muligt med så god en risikospredning som muligt.

Få Gratis konto hos Nordnet

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Kåret som årets børsmægler i 10 år
Få en månedsopsparing, køb aktier, få pension og meget mere hos Nordnet

Crowdlending

Ligesom resten af året, så er min crowdlending investering steget igen i december.

Fast Invest er stadig den crowlending platform der givet det højeste afkast i procent med 14% om året. Du kan oprette en konto hos fast Invest her

Derudover så kommer der stadig flere og flere ejendomme på danske Kameo så her kan du overveje at oprette dig og se nogle af deres aktuelle ejendomme. Du kan oprette en gratis konto her.

Lad os gå direkte til afkastet hos alle mine crowdlending investeringer:

Mintos afkast – 143 kroner / 11,90%

Fast Invest afkast – 8 kroner / 14,10 %

Grupeer afkast – 5 kroner / 13,66 %

Bondora afkast – 69 kroner / 13,05 %

PeerBerry afkast – 43 kroner / 11,42 %

Kameo afkast – 16 kroner / 10 %

Reinvest24 – afkast 5 kroner / 9 %

December afkast: 285 kroner

Afkast for hele 2019: 4007 kroner

Samlede Crowdlending portefølje: 58.243 kroner

Som du kan se så er der et godt og stabilt afkast på alle mine crowdlending platforme som forsætter med at vokse, måned for måned.

Hvis du overvejer at begynde på crowdlending, så kan jeg anbefale dig at læse min anmeldelse af Mintos her da Mintos er en af de bedste crowdlending platforme til begyndere efter min mening, og også den største platform i Europa.

Du kan også vælge Fast Invest, som er oplagt at investere igennem hvis du vil have en platform som virkeligt giver et højt afkast. Du kan oprette en gratis konto hos Fast invest her.

Opret konto hos Mintos

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Få 1% i bonus i de første 90 dage du investere

Konklusion

December har været en super god månedmåned i investeringernes tegn og min portefølje er igen vokset.

Hvis du er blevet nysgerrig på Copytrading, hvor du kopiere de professionelle investorer som jeg gør, så kan du læse min artikel om Copytrading her

Du kan også vælge at oprette dig hos eToro hvor du både kan investere i aktier med gratis kurtage og ingen gebyr på aktiehandel, eller finde de investorer du gerne vil kopiere automatisk. Opret en gratis eToro konto her

Disse platforme er mine favorit platforme som jeg selv kommer til at investere en del i fremover:

  1. Mintos – Har givet et afkast på 11,90 % i år
  2. Nordnet – Har givet et afkast på 27.26 % i år
  3. Fastinvest – Har givet et afkast på 14,10 % i år
  4. eToro Copytrading – Har givet et afkast på 8,3% på kun 3 måneder. Denne platform har givet højest afkast at investere igennem og her er planen at investere langsigtede, så jeg ser frem til at se afkastet efter det første år.

Vil du gerne igang med at investere med Copytrading eller købe aktier, råvarer, valuta, kryptovaluta eller andet, kan handelsplatformen eToro anbefales. De tager ingen kurtage eller gebyrer hvilket gør eToro til den bedste platform at handle med aktier, hvis du aktivt køber aktier eller er en daytrader

Opret en konto hos eToro

⭐⭐⭐⭐ ⭐
Kom i gang med Copytrading, handel med aktier, råvarer, valuta og meget mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *