Mine investeringer Februar 2020

Februar måned er nu overstående, og det har været en hård måned for aktiemarkedet, grundet Coronavirus som har presset aktierne i knæ på mange fronter, sandsynligvis fordi folk panikker og sælger ud af deres aktier. Min strategi er heldigvis ikke påvirket af disse nyheder det mindste og min portefølje er faktisk ikke faldet særligt meget i værdi i denne måned i modsætning til mange andre investorer.

Jeg sover glimrende om natten og som Warren Buffet siger ”Be fearfull when others are gready, and be gready when others are fearfull” hvilket ganske fint kendetegner min strategi. Nu hvor folk går i panik vil jeg hellere købe aktier og investeringsforeninger ”på tilbud” fordi jeg har ro i maven over at markedet vender igen.

Hvis du her i 2020 gerne vil igang med at investere dine penge, men er usikker på hvor du skal starte, så kan du med fordel komme i gang ved at oprette en konto hos Nordnet, hvor du kan få alt lige fra Gratis investeringsforslag og en skræddersyet portefølje som passer til din investeringsprofil. Du kan også gøre som jeg gør, og oprette din automatiske investering med deres månedsopsparing. Jeg har selv investeret igennem Nordnet i flere år nu og jeg er yderst tilfreds.

Få Gratis konto hos Nordnet

⭐⭐⭐⭐⭐
Kåret som årets børsmægler i 10 år
Få en månedsopsparing, køb aktier, få pension og meget mere hos Nordnet

De 6 mest læste blogindlæg i sidste måned

Aktier for begyndere – Lær at tjene penge på aktier

Tjen Penge Online – 17 måder som faktisk virker

Er du klar til aktiemarkedet krakker?

Investering for Begyndere – Sådan investere du din opsparing

Passiv indkomst – 17 måder at få passiv indkomst på

Nordnet månedsopsparing – Sådan investere du automatisk

Få Gratis investeringsforslag online her

Du kan også læse sidste månedsrapport for Januar måned her.

Investeringer i Februar

Som nævnt længere oppe, så har aktiemarkedet været en smule presset i februar grundet coronavirussen, men heldigvis har jeg spredt mine investeringer så tilpas meget at jeg ikke har mistet penge i februar.

Lad os kigge på min investeringsrapport

Investeringsrapport

Nedenfor vil jeg vise mine rapporter over mine investeringer hele januar og for de seneste 12 måneder.

PlatformInvesteringProcentMdr. afkastAfkast 12 mdr.
Mintos19.398 kr.11,40 %152 kr.1963 kr.
Fast Invest946 kr.12,94 %8 kr.140 kr.
PeerBerry4.991 kr. 11.71 %
44 kr.
535 kr.
Bondora30.242 kr. 9,1 %32 kr. 723 kr.
Grupeer925 kr.13,66 %0 kr.
101 kr.
Kameo2.173 kr.10 %16 kr.160 kr.
Reinvest242113 kr.9 %1,5 kr.95 kr.
Ekassa.eu830 kr.7,4 %0 kr.19 kr.
Crowdlending ialt61.618 kr.12,68 %212 kr.3736 kr.
Investeringsforeninger 24.345 kr.16,63 %759 kr.3470 kr.
CopyTrading hos eToro1586 $32,30 %92$387 $
Investering i alt 95.557 kr.9,99%1528 kr.9552 kr.

Copytrading

Nedenfor kan du se mit afkast indtil videre med copytrading efter 4 måneder.

copytrading investering
Min Copytrading investering

Afkast : 10,52% på kun 4 måneder.

Afkast: 62,28$ (427 kroner)

Investering i alt: 654,37$ (4488 kr. )

Min eToro copytrading er jeg forsat yderst tilfreds med og på trods af at aktiemarkedet er faldet markant så er det faktisk meget begrænset hvilken påvirkning som det har haft for mine copytrading investeringer. Både Jeppe og Olivier har klaret sig igennem på yderst tilfredsstillende måde, hvilket giver mig endnu mere ro i maven over at lade dem investere mine penge. Ja, jeg tænker faktisk at det nok er nu man skulle overføre nogle flere penge til min CopyTrading portefølje. Hvis du selv ønsker at prøve copytrading, så kan du oprette en konto hos eToro her


etoro jeppe kirk bonde

Jeg kopiere stadig danske Jeppe Kirk Bonde, som har givet mig et overskud på over 14% siden jeg begyndte at kopiere ham. Det er jeg utrolig godt tilfreds med. Jeppe har igennem de seneste 5 år lavet et årligt afkast på igennemsnit over 30% og har en efter min mening ret stabil investeringsstrategi som jeg sover godt om natten med at kopiere.


copytrading med olivier danvel

Jeg er også yderst tilfreds med at kopiere Olivier Danvel automatisk, da han giver en god spredning med en endnu mere sikker investeringsstrategi med yderst stabilt afkast. Han har nu i 37 måneder i træk haft positivt afkast HVER måned og givet mig et afkast på over 3% på kun 4 måneder, hvilket jeg er utrolig godt tilfreds med. Så hvis man søger et mindre afkast end f.eks. Jeppe (stadig højt i forhold til andre typer investeringer) men stabilt, så er Olivier efter min mening et glimrende valg.


Nordnet

Min nordnet månedsopsparing forsætter med at stige imod stjerne, men dog med et lille hak ned i slutningen af februar grundet Coronavirussen. Men det giver bare bedre muligheder for at få endnu billigere aktier i den kommende tid.

Min afkast med Nordnet månedsopsparing i år
Min afkast med Nordnet månedsopsparing i år

Som forventet så er min Nordnet portefølje faldet en anelse i slutningen af februar. Dette var helt som forventet efter panikken med Coronavirussen, så nu skal man bare afvente at frygten falder igen. Jeg overvejer at overføre nogle flere penge til min Nordnet portefølje nu hvor jeg kan få lidt mere for mine penge nu hvor andre begynder at sælge ud. Nu kan man få en del flere aktier og investeringsforeninger for pengene.

Jeg får et udbytte af mine investeringer fra sidste år, som nu er opgjort, som du kan se nedenfor, som beløber sig til 660 kroner i udbytte. Du kan oprette din egen Nordnet Konto her

Afkast seneste 12 mdr: 2953 kroner

Udbytte: 660 kroner

Afkast i alt: 3.613 kroner

Afkast i procent: 17,25%

Et afkast de seneste 12 måneder på 17,25% er jeg yderst godt tilfreds med. Hvis du selv overvejer at komme i gang med en Nordnet Månedsopsparing, så kan du læse min anmeldelse af Nordnet Månedsopsparing her

Denne investeringsforening investere jeg i:

Sparindex INDEX Globale Akt Min Risk KL

Hvorfor? Fordi med denne investeringsforening har jeg så lave omkostninger som muligt med så god en risikospredning som muligt. Derudover så giver den årligt udbytte, som jeg geninvestere automatisk med min Nordnet Månedsopsparing.

Få Gratis konto hos Nordnet

⭐⭐⭐⭐⭐
Kåret som årets børsmægler i 10 år
Få en månedsopsparing, køb aktier, få pension og meget mere hos Nordnet

Crowdlending

Min Crowdlending portefølje er i forsat stigning og porteføljen vokser måned for måned.

Fast Invest er stadig den crowlending platform der givet det højeste afkast i procent med 14% om året. Du kan oprette en konto hos fast Invest her

Derudover så kommer der stadig flere og flere ejendomme på den danske ejendoms crowlendingplatform Kameo så her kan du overveje at oprette dig og se nogle af deres aktuelle ejendomme. Du kan oprette en gratis konto her.

Lad os gå direkte til afkastet hos alle mine crowdlending investeringer:

Mintos afkast – 155 kroner / 11,83%

Fast Invest afkast – 7 kroner / 14,10 %

Grupeer afkast – 7 kroner / 13,66 %

Bondora afkast – 60 kroner / 13,05 %

PeerBerry afkast – 45 kroner / 11,42 %

Kameo afkast – 16 kroner / 10 %

Reinvest24 – afkast 1,5 kroner / 9 %

Februar afkast: 291,5 kroner

Afkast for seneste 12 måneder: 3.613 kroner

Samlede Crowdlending portefølje: 60.959 kroner

Jeg har ikke investeret i flere crowdlending platforme på det seneste og jeg lader faktisk også bare disse investeringer forsætte med at skabe renters rente effekt. Det er en glimrende investering som er helt passiv for mig, hvilket jeg er stor fan af forsat.

Hvis du overvejer at begynde på crowdlending, så kan jeg anbefale dig at læse min anmeldelse af Mintos her da Mintos er en af de bedste crowdlending platforme til begyndere efter min mening, og også den største platform i Europa.

Du kan også vælge Fast Invest, som er oplagt at investere igennem hvis du vil have en platform som virkeligt giver et højt afkast og giver mulighed for at trække dine investeringer ud med 1 dags varsel. Du kan oprette en gratis konto hos Fast invest her.

Opret konto hos Mintos

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Få 1% i bonus i de første 90 dage du investerer

Konklusion

Februar måned har været en ganske fin måned, hvor slutningen af måneden har været negativt påvirket på aktiemarkedet grundet coronavirussen.

Hvis du er blevet nysgerrig på Copytrading, hvor du kopiere de professionelle investorer som jeg gør, så kan du læse min artikel om Copytrading her

Du kan også vælge at oprette dig hos eToro hvor du både kan investere i aktier med gratis kurtage og ingen gebyr på aktiehandel, eller finde de investorer du gerne vil kopiere automatisk. Opret en gratis eToro konto her

Disse platforme er mine favorit platforme som jeg selv kommer til at investere en del i fremover:

  1. Nordnet – Har givet et afkast på 17,25 % i år
  2. eToro Copytrading – Har givet et afkast på 10,52% på kun 4 måneder, hvilket jo er ganske imponerende, især nu hvor aktiemarkedet er faldet en anelse i slutningen af februar.
  3. Mintos – Har givet et afkast på 11,83 % i år
  4. Fastinvest – Har givet et afkast på 14,10 % om året.

Vil du gerne igang med at investere med Copytrading eller købe aktier, råvarer, valuta, kryptovaluta eller andet, kan handelsplatformen eToro anbefales. De tager ingen kurtage eller gebyrer hvilket gør eToro til den bedste platform at handle med aktier, hvis du aktivt køber aktier eller er en daytrader. Du kan lære mere om CopyTrading ved at tage mit email CopyTrading kursus her.

Opret konto hos eToro

⭐⭐⭐⭐⭐
Gratis Kurtage på aktiehandel
Kom i gang med Copytrading, handel med aktier, råvarer, valuta og meget mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *