Mine investeringer i april måned 2018

Hvad er der sket i vores liv i den forgangne måned?

Vi har i april måned ikke brugt særligt mange penge på sjov og ballade, hvilket har gjort at vi har haft en super god økonomisk måned. Vi har været en masse i haven i weekenderne, og vi har endda fået foræret en masse have redskaber som har gjort at vi har sparet en del penge på den front også.

Derudover så har jeg indgået et samarbejde med med Browkers.com. Browkers er en ny hjemmeside som kan hjælpe dig med at finde den billigste investerings platform med laveste kurtage. Hvis du er ny i investerings verdenen og søger de laveste kurtager / handels omkostninger, så bør du uden tvivl kigge på Browkers. For at tjekke deres side ud, så klik her

Gældsafvikling

Som jeg skrev i tidligere måned, så har jeg nedgraderet mit fitness medlemskab, hvilket gjorde at vi nu afvikler 1550 kroner om måneden på vores banklån i stedet for 600 kroner, som er blevet aftalt med banken. Dette er vi super glade for. Dog var der lidt ekstra plads i vores budget til at vi faktisk i sidste måned endte på 5344 kroner, som blev overført til vores banklån i april måned. Dette er rekord, og det skal tages i betragtning af at alle vores ferier opsparinger og diverse opsparinger IKKE er blevet brugt på lånet, men til gengæld på diverse redskaber og tilbehør til huset som vi manglede.

Så vi er rigtig glade for gælds afviklingen i april måned og glæder os mere og mere til at komme af med lånet i banken til huset.

gældsafvikling erfaringer

Investeringer i april

Til forskel fra marts måned, hvor jeg ikke fik overført nogle penge til investeringer, så var april langt bedre. Jeg overførte lige under 4000 kroner til mine investeringer i april måned, hvilket sammen med en gældsafvikling på over 5000 kroner virkeligt var en god måned.

investeringer erfaringer 2018

Månedsopsparingen

Jeg valgte at overføre små 2000 kroner til min månedsopsparing hos nordnet, og jeg fik udbetalt udbytte i marts måned på 360 kroner. Desværre havde jeg ikke ændret min max investering på nordnet månedsopsparing, så den investerede kun 2000 kroner, hvilket betyder at jeg i april måned får investerede de sidste penge fra min udbyttebetaling.

Crowdlending hos Mintos og Bondora

Derudover så investerede jeg igen i min crowdlending portefølje hos Mintos med næsten 2000 kroner, og så havde jeg også nogle ekstra penge på min Transferwise konto, som røg over på min Bondora konto.  I min crowdlending portefølje oplevede jeg igen rekord højt afkast på 159,22 kroner, hvilket er det højeste afkast til dato.

Min crowdlending portefølje er nu oppe på 16.803 kroner i alt hvilket faktisk svare til 54,63 % af hele min portefølje og har givet et årligt afkast i gennemsnit på 11,19 % hvilket jeg er ret godt tilfreds med.

Mintos cashback kampagne

Mintos har forsat deres cashback kampagne, som giver en bonus ved investeringer og geninvesteringer på op til 5 % i kontant bonus som bliver udbetalt på min Mintos konto. Dette har givet mig 160,19 kroner i ’’gratis penge’’ eller i bonus udbetaling, hvilket jeg er utroligt godt tilfreds med. Derfor har jeg fået et crowdlending rente afkast på 159,22 kroner + 160,19 kroner i bonus, hvilket samlet set giver mig 319,41 kroner i udbytte i april måned fra min crowdlending investering.

Hvis du har fået blod på tanden til at afprøve crowdlending investering, så giver Mintos stadig 1 % i bonus på deres investeringer i de første 90 dage + op til 5 % i cashback på investeringer i deres cashback kampagne. Klik her for at oprette dig

Opsumering

I april måned så har min portefølje steget med 14,90 % og vokset med 4582,52 kroner og er nu på 30.753 kroner. Jeg har jo et mål om at ramme 50.000 kroner i 2018 i investeringer kombineret med at vi skal have afviklet vores boliglån, hvilket vi også er godt på vej med. Så alt i alt så køre alt præcist som det skal.

Du kan stadig få en ekstra bonus ved at investere hos mintos og bondora. Du kan oprette dig her hos Mintos, og benytter du dig af overstående link, får du 1 % i bonus på dine investeringer de første 90 dage og derudover så får du op til 5 % ekstra for de penge du investere som bliver udbetalt kontant på din Mintos konto til og med d. 16. maj.

Vil du prøve at investere igennem Bondora? Opret dig igennem dette link og få 5 Euro på din bondora konto.