Mine investeringer i August 2019

Så er det igen tid til den månedlige opdatering, hvor jeg fortæller omkring mine investeringer og fortæller hvad der er sket i den forhenværende måned. Ferien er slut og nu kalder jobbet og dagligdagen igen. Der har været meget fokus på vores lille ny søn, som vi morgen holder barnedåb for. Rent investeringsmæssigt, så kommer jeg til at tilpasse nogle af mine investeringer, men meget mere om det senere.

Derudover vil jeg lige præsentere mit nye Gratis Copytrading forløb som forgår på email, hvor du kan lære at kopiere professionelle investorer og få samme afkast som dine investeringer som de professionelle gør.

Hvad er der sket i august?

I august har vi haft brugt en del penge på barnedåb og forberedelse til barnedåben. Derfor har jeg ikke ændret på mine Nordnet og crowdlending investeringer.

Jeg har dog stiftet bekendskab med CopyTrading som også er kendt under navnet Social Trading, hvor man simpelthen kopiere andre professionelle investorer og tradere, og derved får det præcist samme afkast som de gør.

Det vil jeg fortælle meget mere om længere nede.

Derudover så vil jeg også anbefale dig at udnytte Nordnets gratis skræddersyede investeringsforslag, som er perfekt til dig der er helt grøn indenfor investering og derfor gerne vil se nogle konkrete investeringsforslag du kan investere i.

Men lad os lige kigge på de 5 mest læste blogindlæg i august.

Du kan læse min sidste opdatering med mine investeringer i juli 2019 her

De 5 mest læste blogindlæg i august :

Aktier for begyndere

Anmeldelse af Nordnets månedsopsparing

Crowdlending for begyndere

Min erfaring med Mintos efter 2 år

Tjen hurtige penge – 17 måder som faktisk virker

Investeringer i august

Som du kunne læse længere oppe, så har jeg stiftet bekendskab med CopyTrading, som er et relativt nyt fænomen i Danmark, også kendt som Social Trading.

I starten troede jeg at det var et scam eller snyd, men efter at have undersøgt det og lavet en del research, ser det faktisk ud til at være reelt nok. Og jeg har investeret med CopyTrading allerede.

CopyTrading – Sådan kopiere jeg professionelle investorer

CopyTrading fungere på den måde, at du udvælger en professionel investor som du gerne vil kopiere. Den største handelsplatform at gøre det på er eToro, som har lavet en dansk udgave af deres platform, som også er velegnet for os danskere.

Du kan læse min eToro anmeldelse her.

På platformen kan du ud fra forskellige kriterier, udvælge den investor som du gerne vil kopiere. Når du har gjort dette, så vil din portefølje rent procentvist 100% følge den investor du kopiere, så du altså får det samme afkast som investoren.

Og hvorfor vil investoren lade andre få samme høje afkast som de gør?

Ja, det er her hvor jeg ikke kunne forstå hvorfor de havde lyst til det. Men de professionelle investorer får en lille andel af de handelsomkostninger som deres CopyTradere betaler, så jo bedre et afkast de kan skabe for dem selv og dem der kopiere dem, jo flere vælger at følge dem, hvilket er deres motivation for at lade andre kopiere dem.

Du kan læse min store Guide til CopyTrading for Begyndere her

Min investering og erfaring med CopyTrading

For at gøre en lang historie kort, så har jeg selv valgt at investere CopyTrading, for at se hvordan det helt praktisk fungere, og jeg må sige at jeg helt afgjort kommer til at investere mere med CopyTrading.

Den første investor jeg har valgt at kopiere er Olivier Jean andre Danvel, som igennem de seneste 32 måneder i træk har skabt et positivt og stabilt afkast. Sidste år var afkastet på imponerende 18,39% med Olivier, hvilket er langt højere end det gennemsnitlige aktiemarkedet, som sidste år tabte penge og gik ned med hele 14% i minus.

Olivier var altså hele 32,39% bedre end markedet sidste år.

Olivier er en af de investorer på eToro som har flest der kopiere ham med over 5900 mennesker der kopiere hans portefølje. Han er også en af de investorer på hele eToro som har den laveste risiko score, da han udelukkende investere i valuta, som han tydeligvis er dygtig til.

Du skal kopiere Olivier hvis du: Gerne vil have en langsigtede investering, som giver et fornuftigt afkast med minimum risiko.

Men vil du have et højere afkast med lidt større udsving, så er der andre investorer på eToro som måske mere er dig.

Sådan kommer du nemt i gang med CopyTrading

1.Opret en konto på eToro her

2.Indsæt minimum 200 Dollars – Dette er DINE penge, som du forhåbenligt får til at yngle.

3.Find en investor som du vil kopiere, som eksempelvis Olivier

4. Du er nu succesfuldt i gang med CopyTrading.

Gratis CopyTrading kursus

Hvis du har lyst til at prøve CopyTrading, så kan du følge mit online kursus til Copytrading, som er lavet i samarbejde med eToro.

Du vil under kurset lære:

 • At komme i gang med Copytrading
 • At finde en professionel investor at kopiere
 • At tjene penge på CopyTrading
 • At få en passiv indkomst uden at røre en finger

Investeringsrapport

Hver måned laver jeg en ny investeringsrapport og både måneden der gik og for at opsummere hele året. Nedenfor vil du se August måneds rapport.

Investeringsrapport for August

PlatformVærdiProcent Afkast
Mintos17.363 kr.11,90%
162 kr.
Fast Invest855 kr.14,10%8 kr.
PeerBerry4.686 kr. 11,48%45 kr.
Bondora16.916 kr. 13,05%75 kr.
Grupeer890 kr.13,66%5 kr.
Kameo2.097 kr.10%16 kr.
Reinvest241.476 kr.9%5 kr.
Ekassa.eu830 kr.7,4%1,5 kr.
Crowdlending ialt45.113 kr.12,68%312 kr.
Nordnet 20.591 kr.23.62 %545 kr. .
CopyTrading hos eToro614 Dollars28,8%8,44 dollars
Investering i alt 69.867 kr.11,18 %914 kr.

Investeringsrapport for hele 2019

PlatformVærdiProcentAfkast 2019
Mintos17.363 kr.11,90 %1.731 kr.
Fast Invest855 kr.14.10 %108 kr.
PeerBerry4.686 kr. 11,48 %
597 kr.
Bondora16.916 kr. 13,05 %939 kr.
Grupeer890 kr.13,66 %96 kr.
Kameo2.097 kr.10 %112 kr.
Reinvest241.481 kr.9 %119 kr.
Ekassa.eu841 kr.7,4 %19 kr.
Crowdlending ialt45.113 kr.12,68 %3.722 kr.
Nordnet 20.591 kr.23.62 %3.936 kr.
CopyTrading hos eToro614 Dollars28,8 %22,81 Dollars
Investering i alt 69.867 kr.11.18 %7.812 kr.

August måned har været en fantastisk måned for mine investeringer, hvor alle mine investeringer er steget, hvilket betyder at min portefølje vokser med hastige skridt.

Især min Nordnet månedsopsparing er steget meget, som jeg fortæller mere om længere nede. Men når sommeren er ovre, så skal der investeres væsentligt mere end der er blevet gjort i de sidste måneder, hvor projekt baby lige skulle prioriteres.

Som jeg også nævnte i sidste måneds opdatering, så forventer jeg at min portefølje fremover kommer til at blive fordelt på 50 % crowdlending og 50 % igennem Nordnet.

Du kan læse min anmeldelse af Nordnet her

Få Gratis investeringsforslag hos Nordnet

tjen flere penge

Kunne du godt tænke dig at komme igang med at investere i aktier og investeringsforeninger ligesom mig, men ved ikke helt hvad du skal investere i? Så har Nordnet udviklet ”Investeringsguiden” som giver dig et forslag til en gratis skræddersyet investeringsportefølje.

Med investeringsguiden kan du få en fuldstændig gratis skræddersyet portefølje med konkrete investeringsforslag.

Sådan gør du – Det tager under 2 minutter:

Det er fuldstændig gratis at oprette sin konto og få vist sin skræddersyet portefølje

1.Gå til Nordnets forside, ved at klikke her og klik på Klik på ”Bliv kunde” (Det er gratis og tager kun 1 minut at oprette din konto)

2. Udfyld dit CPR nr, og Login ved hjælp af NemID.

3. Vælg investeringsguiden og besvar spørgsmålene.

4. Nu vil du få vist din skræddersyede portefølje, med konkrete forslag på hvad du bør investere i.

køb aktier gratis investeringsforslag

Hvis du gerne vil have enten inspiration eller direkte finde ud af hvad du bør investere i, for at opnå så lav en risiko i forhold til dit ønske om afkast, så bør du få dine egne skræddersyede investeringsforslag.

Udover at du får dine gratis investeringsforslag, så har du nemlig også en gratis konto hos Nordnet bagefter, til hvis du gerne vil i gang med at køb aktier.

Nordnet månedsopsparing

Igen i august er mine investeringer hos Nordnet vokset. Eftersom at min Nordnet månedsopsparing fuldstændig automatisk investere for mig, så er det jo også en komplet passiv indkomst for mig, hvilket jeg er stor tiltaler for, da jeg tror på at det er sådan man får det bedste afkast både på den korte og lange bane.

Nedenfor kan du se min udvikling på min Nordnet månedsopsparing for hele 2019.

nordnet erfaringer aktier

Afkast i kroner: 3022 kroner

Udbytte for 2019: 643 kroner

Afkast i 2019 i alt: 3665 kroner

Afkast i procent inkl. udbytte: 18,75 %

Et afkast på 18,75% er helt utrolig flot efter min mening, så det er jeg svært tilfreds med.

Hvis du vil lære mere omkring Nordnet, så læs min anmeldelse af Nordnet her

Denne investeringsforening investere jeg personligt i:

Sparindex INDEX Globale Akt Min Risk KL

Hvorfor? Fordi jeg ønsker at sprede min investering så meget som muligt for at miniminere min risiko og få et så højt afkast som muligt på samme tid. Her føler jeg at denne investeringsforeninger passer ind i min strategi.

Hvis du også ønsker en fuldstændig passiv investering, så er Nordnet og deres månedsopsparing noget af det tætteste jeg har kunne finde og som jeg selv har investeret igennem i flere år nu. Du kan oprette din egen konto ved at klikke her

Du kan eventuelt starte med at få dine gratis investeringsforslag med guiden længere oppe, så du kan finde ud af hvad du potentielt skal investere i.

Crowdlending

Mine crowdlending investeringer stiger hver eneste måned, og selvom jeg har investeret i crowdlending i over 2 år, så er det stadig fedt at se afkastet der hele tiden vokser.

Hvis du ikke ved hvad Crowdlending er, så har jeg lige lavet en stor opdatering af min guide til Crowdlending for begyndere

Jeg er også så småt begyndt at få afkast fra min ejendomsinvestering igennem danske Kameo, hvor jeg har investeret i en ejendom i Danmark som giver et afkast på 10% om året.

Derudover så opdaterede jeg også lige mit indlæg fornyligt med de 5 bedste crowdlending platforme, hvor jeg fortæller mere omkring hvilket platforme jeg fortæller og mere omkring de 5 bedste crowdlending platforme

Mit afkast for min crowdlending investering i august og hele 2019:

Mintos

Afkast august: 179 kr

Afkast 2019: 1268 kr.

Afkast: 11,90%

Afkastet hos Mintos er ny rekord. Læs min Anmeldelse af Mintos her

Fast Invest

Afkast august: 7 kr.

Afkast 2019: 66 kroner

Afkast: 14,10%

Fast Invest har stadig et af de højeste afkast i procent, i min portefølje. Jeg kommer til at overføre flere penge til Fast Invest i denne måned. Læs min anmeldelse af Fast Invest her

Grupeer

Afkast august: 9 kr.

Afkast 2019: 76 kroner

Afkast: 13,66%

Grupeer er også en af de platforme som giver det højeste afkast. Jeg regner også med at overføre mere til denne platform i fremtiden. Læs min anmeldelse af Grupeer her

Bondora

Afkast august: 89 kr.

Afkast 2019: 699 kroner

Afkast: 13,05%

Jeg her begyndt at flytte mine penge hos Bondora over til deres Bondora Go & Grow, hvor afkastet er på 6,75% årligt, men hvor jeg kan få pengene udbetalt fra dag til dag hvis der bliver behov for det. En utrolig praktisk opsparing. Læs om Bondora Go & Grow her

PeerBerry

Afkast august: 39 kr.

Afkast 2019: 312 kroner

Afkast: 11,42%

Jeg er stor fan af at stort set alle lån hos PeerBerry er kortsigtede på 30 dage, som giver hurtig adgang til sin kapital. Læs min nye anmeldelse af PeerBerry her

Kameo

Afkast august: 16 kr.

Afkast 2019: 65 kroner

Afkast: 10%

Min ejendom hos Kameo er begyndt at give afkast. Hvis du vil have en del af din portefølje i danske ejendomme, så kan du oprette en konto hos Kameo og se deres aktuelle danske ejendomme. Læs min anmeldelse af Kameo her

Reinvest24

Afkast august: 3,5 kr.

Afkast 2019: 8 kroner

Afkast: 9,3%

Reinvest24 er også en ejendomsinvesterings platform, som investere i ejendom i Estland. Læs min anmeldelse af Reinvest24 her

Ekassa

Afkast august: 1,5 kr.

Afkast 2019: 91 kroner

Afkast: 7,4 %

Afkast i alt

August: 344 kroner

2019: 2445 kroner

Samlede portefølje: 37.674 kroner

Det er fremragende at se at min crowdlending portefølje igen er steget med over 340 kroner om måneden fuldstændig passivt. Og at den vokser og vokser uden at jeg skal gøre noget for det.

Jeg har ikke været inde aktivt og udvælge lån eller noget som helst, så min auto Invest funktioner har klaret det hele for mig.

Hvis du gerne vil investere i crowdlending, så kan du hos Mintos få en bonus i de første 90% på alle indbetalinger, hvis du opretter dig igennem de links der er her på stabiløkonomi.dk

Konklusion

August måned har givet et virkelig flot afkast, som jeg bestemt ikke klager over.

Alle mine investeringer har givet fremgang over hele linjen. Jeg er rigtig godt tilfreds med alle mine investeringer som efter hånden begynder at give nogle mere interessante afkast.

Hvis du er blevet nysgerrig på CopyTrading, så har jeg brugt de seneste stykke tid på et gratis kursus til at tjene penge på CopyTrading. Du kan tilmelde dig mit gratis kursus til CopyTrading her. Kurset forgår på e-mail, så du kan læse de forskellige e-mails når du har tid.

Og så syntes jeg afgjort at du skal prøve Nordnets investeringsguiden, for at få dine personlige gratis invsteringsforslag med overstående guide, som trods alt er gratis. Perfekt hvis du ikke helt ved hvad du skal investere i endnu.

De platforme jeg kommer til at investere igennem i den kommende tid er følgende:

Mintos – Har givet et afkast på 11,90 % i år

Nordnet – Har givet et afkast på 18.75 % i år

Fastinvest – Har givet et afkast på 14,10 % i år

Min samlede portefølje er hermed på: 57.216 kroner

Hvis du gerne vil investere i crowdlending, så kan du hos Mintos få en bonus i de første 90% på alle indbetalinger, hvis du opretter dig igennem de links der er her på stabiløkonomi.dk

Vil du gerne igang med at investere i aktier eller investeringsforeninger, så kan du oprette en gratis konto hos Nordnet, så kan du selv komme i gang ved at oprette din egen konto. Det tager under 2 minutter.

4 tanker om “Mine investeringer i August 2019”

  1. Hej Kira,

   Ja det er stort set kun den. Jeg har også deres sparinvest C20 som har trukket lidt ned, ellers så havde afkastet været endnu højere 🙂

   Mvh
   Mark

 1. Hej

  Hvordan får du det til at fungere med hensyn til skat?

  Nu investerer de 2 som du følger i både valuta, aktier og krypto, skal man selv ind og regne med hvor meget ens gevinst er på det enkelte.

  På forhånd tak

  Mvh Peter

  1. Hej Peter,
   Når du skal opgive til skat, så kan du trække en rapport på eToro så du let og overskueligt kan få det indberettet til skat. Du kan hente en oversigt over alle handler 🙂

   Mvh
   Mark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *