Mine investeringer i august 2020

Så slutter vi august måned, og det har været en glimrende måned. Der har været varmt i store dele af måneden (nærmest for varmt) og de fleste af os har været tilbage på arbejdet igen.

Jeg har personligt valgt at skulle investere en smule mere i de kommende måneder, og planen er at der primært bliver investeret i Copytrading hos eToro. Til jer der følger mit nyhedsbrev eller Copytrading kursus, så vil i se at jeg i august måned kompierede en ny investor, som jeg kommer ind på længere nede.

Hvis du gerne vil i gang med at handle med aktier selv, så kan jeg også anbefale handelsplatformen eToro, da de har gratis kurtage på aktiehandel.

aktier
Køb aktier hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Handel med: Aktier, Krypto, Indeks, Råvarer, Valuta, EFT’er
Gratis kurtage på aktiehandel

Opret konto nu→ Med denne udbyder kan du også handle med CFD'er. 67% af detailinvestorer taber penge, når de handler CFD'er med denne udbyder. Du bør overveje om du forstår hvad CFD'er er, og om du har råd til at løbe den store risiko for at tabe dine penge.

Mest læste blogindlæg i august

Aktier for begyndere

Investering for Begyndere

Passiv indkomst – 17 måder at få passiv indkomst på

Kopier professionelle Investorer med Copytrading

Tjen Penge – 17 måder at tjene penge på

Udbytteaktier Guide

Investeringer i august

I August måned så investerede jeg mere i Copytrading, hvor jeg har fundet en ny investor som jeg har holdt øje med længe. Igennem de seneste mange år har han klaret sig rigtig flot, og fået gode afkast kontra risiko, så derfor har jeg valgt at kopiere ham.

Jeg gjorde dette i starten af august, og det har vist sig at være en rigtig god investering for mig, da han allerede har givet et afkast på over 4% på under en måned, hvilket jeg er ganske godt tilfreds med, da jeg trods alt ikke har skulle fortage mig noget.

Jeg kommer til at investere mere i de kommende dage, så jeg håber du enten får mit nyhedsbrev eller har deltaget i Copytrading kurset, hvor du så vil få besked når jeg fortager min næste investering.

Lad os kigge på min investeringsrapport.

Månedsrapport

PlatformInvesteringProcentMdr. afkastAfkast 12 mdr.
Mintos19.398 kr.11,40 %152 kr.1963 kr.
Fast Invest946 kr.12,94 %8 kr.140 kr.
PeerBerry4.991 kr. 11.71 %
44 kr.
535 kr.
Bondora30.242 kr. 9,1 %32 kr. 723 kr.
Grupeer925 kr.13,66 %0 kr.
101 kr.
Kameo2.173 kr.10 %16 kr.160 kr.
Reinvest242113 kr.9 %1,5 kr.95 kr.
Ekassa.eu830 kr.7,4 %0 kr.19 kr.
Crowdlending ialt61.618 kr.12,68 %212 kr.3736 kr.
Investeringsforeninger 24.345 kr.16,63 %759 kr.3470 kr.
CopyTrading hos eToro1586 $32,30 %92$387 $
Investering i alt 95.557 kr.9,99%1528 kr.9552 kr.

CopyTrading

Nedenfor vil du kunne se mit afkast med CopyTrading.

etoro afkast august måned
Mit copytrading afkast

Afkast160,16 dollars (1000 kroner)

Investering i alt: 1.155,95 dollars (7212 Kroner)

Som du måske allerede har set, så har jeg tilføjet endnu en investor til min Copytrading portefølje, nemlig Jaynemesis her som igennem en lang årerække har klaret sig virkelig godt med sine investeringer.

Jeg har fulgt Jay Edward Smith længe, og har nu valgt at kopiere hans portefølje, og det har allerede vist sig at have været en god ide, eftersom der er kommet et afkast på 4,46% på under 1 måned.

Dem kopierer jeg:

etoro jeppe kirk bonde

Jeppe Kirk Bonde er en virkelig dygtig investorer og han har skabt nogle rigtigt flotte afkast igennem årene. Jeg har indtil videre fået et afkast på 28,90% med ham. Jeg er helt tryg ved at forsætte og jeg tror endeligt at jeg vil kopiere ham med endnu mere inden længe, da han holder sin plan med sine investeringer. Jeppe har en, hvad jeg ser som stabil strategi, hvor han i stedet for at ”Time markedet” løbende vil købe op, så han spreder sit indkøb og derved mindsker risikoen ved at ”Time markedet” forkert.

Jeppe har siden 2013 haft et afkast på mere end 25% om året og er en af de mest populære investorer på eToro


copytrading med olivier danvel

Olivier er en af de mest stabile investorer på eToro med fast og pålideligt afkast hver eneste måned. I hele 44 måneder har Olivier haft et positivt afkast, selv i coronakrisen, har der været grønne tal og jeg har fået et afkast på 3,11% indtil videre.

Olivier er et helt oplagt valg, hvis du ønsker at have en stabil investor i din portefølje, hvor du kan gøre som mig og kombinere Jeppe og Olivier.

Copytrading afkast Olivier
jaynemesis

Jay Edward Smith er en af de investorer jeg har fulgt længe, og nu har jeg valgt at kopierer ham. Han går under navnet Jaynemesis på eToro og er p.t. den mest kopierede på eToro overhoved med over 18.000 mennesker der kopiere hans investeringer. Jaynemesis er en af de investorer som har en smule højere risiko men til gengæld så har han historisk set også skabt et utroligt højt afkast som f.eks. i år er på over 60% i afkast.

Jeg har helt ro i maven over at kopiere Jay, og jeg kommer også til at kopierer ham med flere penge inden længe.

Investeringsforeninger

Mine investeringsforeninger hos Nordnet er steget igen og er nu ved at være tæt på niveauet som de havde før Coronakrisen.

min investering
Min portefølje de seneste 12 måneder.

Markedet er begyndt at blive mere stabilt og stige stille og roligt igen hvilket jeg anser som positivt.

Investering i alt: 22.440 Kr.

Afkast den seneste måned: 631 kr.

Udbytte i 2020: 660 kr.

Afkast i procent i August: 2,89%

Det er gået ganske godt for mine investeringsforeninger hos Nordnet, og det er jeg naturligvis ganske godt tilfreds med. Især fordi vi nærmer os niveauet som vi havde før Corona krisen.

nordnet
Køb aktier hos Nordnet

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Kåret som årets online børsmægler i 10 år
Køb aktier, få pension, invester automatisk og meget mere

Crowdlending

Jeg har ikke brugt så meget tid på min crowdlending på det sidste, alene fordi jeg har haft en masse at se til. Men også fordi jeg ved at de bare passer sig selv og alle mine auto invest funktioner sørger for at jeg ikke skal røre en finger, da de investere for mig hver gang der kommer renteudbetalinger.

Hvis du også er fan af at investere passivt, og få et højt afkast på udlån af dine penge, så er crowdlending ganske fornuftigt at kigge lidt på.

Mintos er stadig den fortrukne crowdlendingplaform som jeg anbefaler til nybegyndere, og hvis du er mere til de danske platforme, så bør du også oprette en konto på Kameo her, hvor du kan investere i ejendomme og se de ejendomme der er aktuelle lige nu. Men du skal være hurtig når der kommer en ny ejendom, for der er stor rift efter de danske ejendomme.

Afkastet på mine Crowdlending plaforme er følgende:

Mintos afkast – 157 kroner / 11,56%

Fast Invest afkast – 8 kroner / 14 %

Bondora afkast – 38 kroner / 9,89 %

PeerBerry afkast – 47 kroner / 11,71 %

Kameo afkast – 16 kroner / 10 %

Reinvest24 – afkast 1,5 kroner / 9 %

August måned afkast: 267 kr.

Afkast seneste 12 måneder: 3608 kr.

Samlet Crowdlendingportefølje: 60.493 kr.

Hvis du overvejer at investere dine penge i lån som jeg selv gør, så bør du oprette en konto hos enten Mintos eller Fast invest som er nogle af de letteste platforme at komme i gang hos efter min mening.

Mintos
Opret en konto hos Mintos

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Crowdlending Platform
Få 1 % i bonus i de første 90 dages investering

Konklusion

August måned var en fin grøn måned i investeringernes tegn. Jeg fik investeret en lille smule med Copytrading hos eToro, hvor jeg har tilføjet en ny investor til min portefølje, og jeg har allerede fået afkast ved at gøre dette og regner med meget mere i fremtiden.

Hvis du bare vil i gang med at investere i aktier, så vil jeg anbefale dig at oprette en konto hos eToro her hvor du kan købe aktier uden kurtage.

Disse platforme kommer jeg til at investere mere på i fremtiden:

  1. eToro
  2. Mintos
  3. Fast Invest

Hvis du syntes det kunne være interessant at investere med CopyTrading, eller vil igang med at købe aktier med gratis kurtage, investere i valuta, kryptovaluta, råvare eller råvare, så er eToro en god platform at gøre det på. Du kan lære at komme i gang med CopyTrading med mit e-mail kursus omkring CopyTrading her

aktier
Køb aktier hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Handel med: Aktier, Krypto, Indeks, Råvarer, Valuta, EFT’er
Gratis kurtage på aktiehandel

Opret konto nu→ Med denne udbyder kan du også handle med CFD'er. 67% af detailinvestorer taber penge, når de handler CFD'er med denne udbyder. Du bør overveje om du forstår hvad CFD'er er, og om du har råd til at løbe den store risiko for at tabe dine penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *