Mine investeringer i februar 2018

 

Endnu en gang så er det den tid på måneden, hvor investeringerne skal opgøres og hvor min gældsafvikling skal kigges på endnu en gang.

Hvad sker der i mit/vores liv p.t.?

 

Lige kort, hvad der sker i vores liv for tiden. Jeg er blevet utroligt inspireret af den amerikanske foredragsholder Tony Robbins. Der bliver set en del youtube videoer med ham og læst en del artikler, hvor Tony også har talt med en masse velhavende og rige personligheder, hvor han også har fået nogle råd som jeg personligt følger til punkt og prikke. Og jeg tror min bedre halvdel er ved at blive skør af at høre om det, men hun bærer vist over med mig.

Det et af de vigtigste råd kan jeg lige give videre til jer alle sammen, og det er at kigge efter ÅOP (årlige omkostninger i procent) når du investere i investeringsforeninger. Der er en kæmpe forskel på om du betaler en ÅOP på 0,5 % eller 3,5 % på dine investeringer, så sørg for at finde nogle investeringsforeninger som har nogle lave gebyrer.

 

Derudover så har vi valgt at droppe vores sommerferie i år, for at kunne afdrage på vores boliglån hurtigere, få sat et hegn op foran vores hus og inden vi rammer 2019 så er vores boliglån sandsynligvis helt væk, så vi kan begynde at spare op til en ny bil og bryllup, da jeg på ingen måde vil låne en øre til hverken bil eller bryllup.

 

Nå videre til næste punkt på dagsordenen.

 

Investeringer og afdrag i februar

 

I februar investerede jeg 1000 kroner i mintos, og årsagen til at jeg valgte Mintos i denne måned i stedet for at investere på min Nordnet månedsopsparing i februar, er grundet deres kampagne, hvor man får 5 % ekstra på sine investeringer og geninvesteringer grundet deres kampagne på deres lån med løbetider på +60 måneder. Det er jo gratis penge, og hvem kan ikke lide gratis penge?

 

investeringer i februar 2018

 

Afdrag på gælden

 

Stephanie valgte at droppe hendes Fitness World abonnement, da vi er begyndt at løbe og lave noget hjemmetræning sammen også, og på den måde kan vi overføre 250 kroner ekstra til afdrag på vores boliglån hvilket betyder at det ekstra faste månedlige bidrag bliver 850 kroner om måneden på banklånet udover de 600 kroner som fast bliver afdraget.

 

boliglån afdrag februar 2018

 

Mintos kampagne

 

Det tyder på at Mintos har fået en god effekt af deres kampagner med deres bonus kampagner, hvor man får udbetalt nogle gratis penge, ved at vælge de lån med lange løbetider. I februar fik jeg hele 122,12 kroner (16,40 Euro) udbetalt på min mintos konto, som jeg selvfølgelig valgte at geninvestere.

Jeg håber meget på at de vælger at køre dette videre, da det gavner os investorer ret betragteligt.

 

Vil du i gang med at investere hos mintos så opret dig her og få ekstra 1 % så du altså kan opnå 6 % ekstra i bonus på dine investeringer (1 % + 5 %)

 

Opsummering

 

Min portefølje vokser stille og roligt, dog for tiden med en hastighed som jeg ikke er helt tilfreds med. Men det er dyrt at flytte i hus, og man vil jo altid gerne tjene mere. Men jeg ved at det nok skal blive et rigtigt godt år alligevel.

 

Du kan stadig få en ekstra bonus ved at investere hos mintos og bondora. Du kan oprette dig her hos Mintos, og benytter du dig af overstående link, får du 1% i bonus på dine investeringer de første 90 dage og derudover så får du op til 5 % ekstra for de penge du investere som bliver udbetalt kontant på din Mintos konto til og med d. 16 Marts.

Vil du prøve at investere igennem Bondora? Opret dig igennem dette link og få 5 Euro på din bondora konto.

 

Relaterede artikler:

Hvad er Crowdlending? Guide til Crowdlending

Hvad er crowdlending investering – Mintos.com

Tjen penge på aktier. Sådan investere man i aktier