Mine investeringer i januar 2018

Så starter vi 2018 ud med, hvad jeg regner med bliver det bedste investerings år i forhold til sidste år. Selvfølgelig så kom jeg også først i gang med at investere i september, så det er heller ikke en fair sammenligning, men jeg har store forventninger til 2018 rent økonomisk. Både med at få afdraget vores boliglån fuldstændig, men også få investeret et pænt beløb ved siden af.

 

Investeringer og afdrag i januar

 

I januar har jeg investeret 1000 kroner traditionen tro i min månedlige månedsopsparing hos Nordnet.

Derudover så har jeg skåret ned på et par udgifter som akasse og fagforening igennem min egen sammenligningsside her.

Her sparede jeg faktisk omkring 600 kroner om måneden. De 600 kroner har jeg valgt at overføre ekstra til vores boliglån, så vi kunne fordoble dette afdrag.

Vi havde en ekstra bilregning i december, så derfor bliver der ikke overført det hele store til vores boliglån ekstra udover den nye automatiske overførsel som beskrevet ovenfor.

 

 

Investeringsoverblik

 

Månedsrapport investeringer

Afdrag på lån

 

boliglån afdrag

 

Jeg har valgt at afdrage lidt ekstra på vores boliglån, da jeg igennem lidt ekstra på kontoen havde luft til det. Næste måned bliver betydeligt bedre i forhold til afdragene, da vi som tidligere nævnt havde en bilregning som skulle prioriteres.

Mintos kampagne

 

Mintos har igen en kampagne, hvor man kan få ’’gratis’’ penge, som jeg naturligvis har fokuseret alle min lån på. Derfor har jeg opnået 4 Euro hvilket er cirka 30 kroner ekstra, som bliver geninvesteret på en halv måneds tid. Så regner med at ramme 8 euro i alt med denne kampagne med mine geninvesteringer.

For dig som ikke kender til Mintos kampagner, så belønner mintos deres investorer, hvis man kun investere i nogle lange lån som du kan se på billedet nedenfor. Disse penge bliver kontant udbetalt på din mintos konto, men jeg geninvestere personligt hver en krone.

Vil du prøve mintos kampagne, så oprette dig her så får du yderligere 1 % i bonus ved din investering + de op til 5 % du kan opnå ved deres kampagne.

 

 

mintos kampagne

 

Derudover så regner jeg med at der kan blive overført lidt fra min Transferwise konto til min Mintos konto i februar, som jeg har til at stå, så jeg kan få lidt flere ’’gratis penge’’ med denne kampagne.

 

Opsumering

 

Jeg har i alt investeret 25.357 kroner, hvilket er en stigning på 1263,30 kroner ifh. til sidste måned.

Jeg forventer at der bliver afdraget en smule mere på vores boliglån de kommende måneder, hvis der ikke pludseligt kommer andre uforudsete regninger.

 

Min crowdlending portefølje er i alt vokset med 675,30 kroner i ren renteindtægt, hvilket jeg faktisk er rigtig godt tilfreds med. Især når de også giver en renters rente effekt eller den såkaldte sneboldt effekt.

Dog forventer jeg også at der bliver investeret en smule mere i crowdlending i 2018.

 

Du kan stadig få en ekstra bonus ved at investere hos mintos og bondora. Du kan oprette dig her hos Mintos, og benytter du dig af overstående link, får du 1% i bonus på dine investeringer de første 90 dage og derudover så får du op til 5 % ekstra for de penge du investere som bliver udbetalt kontakt på din Mintos konto til og med d. 16 februar.

Vil du prøve at investere igennem Bondora? Opret dig igennem dette link og få 5 Euro på din bondora konto.

 

Relaterede artikler:

Hvad er Crowdlending? Guide til Crowdlending

Hvad er crowdlending investering – Mintos.com

Tjen penge på aktier. Sådan investere man i aktier