Mine investeringer i juli 2020

Nu er juli slut og det samme er sommerferien fra min side af.

Der har været fuld fart på med den bedre halvdel og ungerne på henholdsvis 1 og 5, så en afslappende ferie kan man nok ikke tillade sig at kalde det, men hyggeligt har det været. Men vi ser frem til at komme ud og rejse igen efter denne danske sommer som man nærmest ikke kan tillade sig at kalde for ”sommer”. Men det var også sjovt at opleve ferie i Danmark med besøg i Legoland, Fårup Sommerland, museum og en hel masse andre oplevelser.

Jeg har i ferien planlagt at investere mere i min CopyTrading portefølje hos eToro, som jeg regner med at gøre her i starten af august allerede. Hvis du enten får mit nyhedsbrev eller har deltaget i mit copytrading kursus, så får du en mail omkring hvem jeg har investeret i.

Hvis du gerne vil i gang med at handle med aktier selv, så kan jeg også anbefale handelsplatformen eToro, da de har gratis kurtage på aktiehandel.

aktier
Køb aktier hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Handel med: Aktier, Krypto, Indeks, Råvarer, Valuta, EFT’er
Gratis kurtage på aktiehandel

Opret konto nu→ Med denne udbyder kan du også handle med CFD'er. 67% af detailinvestorer taber penge, når de handler CFD'er med denne udbyder. Du bør overveje om du forstår hvad CFD'er er, og om du har råd til at løbe den store risiko for at tabe dine penge.

Mest læste blogindlæg i juli

Aktier for begyndere

Investering for Begyndere

Passiv indkomst – 17 måder at få passiv indkomst på

Kopier professionelle Investorer med Copytrading

Tjen Penge – 17 måder at tjene penge på

Udbytteaktier Guide

Investeringer i Juli

Der har i Juli måned generelt været en god stigning på aktiemarkedet og det virker som om at der generelt er kommet styr på aktiemarkedet igen, selvom der i andre dele af verden stadig er stor påvirkning af Coronaen som vi i mindre grad (heldigvis) oplever herhjemme.

Her i juli måned var planen at skulle investere, men grundet sommerferien så venter jeg til i august da der blev brugt lidt ekstra på oplevelser i Danmark end først beregnet.

Hvis du er fast læser af mine opdateringer, så ved du at jeg investere fuldstændig passivt, hvilket gør at jeg nærmest ikke har ”Hands on” på mine investeringer. Og hele vejen rundt i Juli måned har jeg haft positivt overskud, hvilket jeg er utrolig tilfreds med.

Lad os kigge på min investeringsrapport.

Investeringsrapport

PlatformInvesteringProcentMdr. afkastAfkast 12 mdr.
Mintos19.398 kr.11,40 %152 kr.1963 kr.
Fast Invest946 kr.12,94 %8 kr.140 kr.
PeerBerry4.991 kr. 11.71 %
44 kr.
535 kr.
Bondora30.242 kr. 9,1 %32 kr. 723 kr.
Grupeer925 kr.13,66 %0 kr.
101 kr.
Kameo2.173 kr.10 %16 kr.160 kr.
Reinvest242113 kr.9 %1,5 kr.95 kr.
Ekassa.eu830 kr.7,4 %0 kr.19 kr.
Crowdlending ialt61.618 kr.12,68 %212 kr.3736 kr.
Investeringsforeninger 24.345 kr.16,63 %759 kr.3470 kr.
CopyTrading hos eToro1586 $32,30 %92$387 $
Investering i alt 95.557 kr.9,99%1528 kr.9552 kr.

CopyTrading

Nedenfor vil du kunne se mit afkast med CopyTrading.

 investeringer hos etoro copytrading

Afkast104,45 dollars (661 kroner)

Investering i alt: 899,98 dollars (5699 Kroner)

Min Copytrading portefølje hvor jeg kopiere både Jeppe og Olivier, har forsat positive grønne tal. Jeg har nærmest ikke været inde og kigge hele måneden, så det er jo en fornøjelse at se det går i den rigtige retning.

P.s. Olivier er nu på sin 43’ende måned med positivt afkast i træk.

Da min strategi er at investere fuldstændig passivt, med maksimalt overskud og med minimalt brug af tid, så passer CopyTrading helt perfekt ind i min investeringsstrategi.

etoro jeppe kirk bonde

Jeppe Kirk Bonde er en virkelig dygtig investorer og han har skabt nogle rigtigt flotte afkast igennem årene. Jeg er helt tryg ved at forsætte og jeg tror endeligt at jeg vil kopiere ham med endnu mere inden længe, da han holder sin plan med sine investeringer. Jeppe har en, hvad jeg ser som stabil strategi, hvor han i stedet for at ”Time markedet” løbende vil købe op, så han spreder sit indkøb og derved mindsker risikoen på at ”Time markedet” forkert.

Jeppe har siden 2013 haft et afkast på mere end 25% om året og er en af de mest populære investorer på eToro.


copytrading med olivier danvel

Olivier er en af de mest stabile investorer på eToro med fast og pålideligt afkast hver eneste måned. I hele 43 måneder har Olivier haft et positivt afkast, selv i coronakrisen, har der været grønne tal.

Olivier er et helt oplagt valg, hvis du ønsker at have en stabil investor i din portefølje, hvor du kan gøre som mig og kombinere Jeppe og Olivier.

Copytrading afkast Olivier

Investeringsforeninger

Mine investeringsforeninger hos Nordnet er steget en anelse igen, og er snart ved at være på niveau med før coronakrisen.

min investering
Min portefølje de seneste 12 måneder.

Markedet er begyndt at blive mere stabilt og stige stille og roligt igen hvilket jeg anser som positivt.

Investering i alt: 21.767 Kr.

Afkast den seneste måned: 551 kr.

Udbytte i 2020: 660 kr.

Afkast i procent i Juli: 2,58%

Mine investeringer i investeringsforeninger har i Juli måned gået den rigtige vej igen, og jeg her faktisk på et højere niveau end jeg var før Corona krisen. Jeg er yderst tilfreds med mine investeringsforeninger hos Nordnet.

nordnet
Køb aktier hos Nordnet

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Kåret som årets online børsmægler i 10 år
Køb aktier, få pension, invester automatisk og meget mere

Crowdlending

Jeg er forsat utrolig glad for min crowdlending investering som passer sig selv. Renters rente effekten på denne type investering samt de månedlige afkast bliver jeg aldrig træt af.

Her i coronatiden har jeg været lidt spændt på hvordan de forskellige platforme har klaret sig, men de har klaret sig over alt forventning.

Mintos er stadig den fortrukne crowdlendingplaform som jeg anbefaler til nybegyndere, og hvis du er mere til de danske platforme, så bør du også oprette en konto på Kameo her, hvor du kan investere i ejendomme og se de ejendomme der er aktuelle lige nu. Men du skal være hurtig når der kommer en ny ejendom, for der er stor rift efter de danske ejendomme.

Afkastet på mine Crowdlending plaforme er følgende:

Mintos afkast – 137 kroner / 11,64%

Fast Invest afkast – 8 kroner / 14 %

Bondora afkast – 43 kroner / 10.67 %

PeerBerry afkast – 48 kroner / 11,71 %

Kameo afkast – 16 kroner / 10 %

Reinvest24 – afkast 1,5 kroner / 9 %

Juli måned afkast: 253 kr.

Afkast seneste 12 måneder: 3829kr.

Samlet Crowdlendingportefølje: 59.822 kr.

Hvis du overvejer at investere dine penge i lån som jeg selv gør, så bør du oprette en konto hos enten Mintos eller Fast invest som er nogle af de letteste platforme at komme i gang hos efter min mening.

Mintos
Opret en konto hos Mintos

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Crowdlending Platform
Få 1 % i bonus i de første 90 dages investering

Konklusion

Juli måned var utrolig fin, både investeringsmæssigt og privat. Jeg ville i Juli måned havde investeret mere i Copytrading hos eToro men grundet ferie så valgte jeg at vente med at investere her til august. Jeg kommer til at investere i en ny investor for at sprede min risiko yderligere.

Hvis du bare vil i gang med at investere i aktier, så vil jeg anbefale dig at oprette en konto hos eToro her hvor du kan købe aktier uden kurtage.

Disse platforme kommer jeg til at investere mere på i fremtiden:

  1. eToro
  2. Mintos
  3. Fast Invest

Hvis du syntes det kunne være interessant at investere med CopyTrading, eller vil igang med at købe aktier med gratis kurtage, investere i valuta, kryptovaluta, råvare eller råvare, så er eToro en god platform at gøre det på. Du kan lære at komme i gang med CopyTrading med mit e-mail kursus omkring CopyTrading her

aktier
Køb aktier hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Handel med: Aktier, Krypto, Indeks, Råvarer, Valuta, EFT’er
Gratis kurtage på aktiehandel

Opret konto nu→ Med denne udbyder kan du også handle med CFD'er. 67% af detailinvestorer taber penge, når de handler CFD'er med denne udbyder. Du bør overveje om du forstår hvad CFD'er er, og om du har råd til at løbe den store risiko for at tabe dine penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *