Mine investeringer i juni 2018

hvordan lægger man et budget

hvordan lægger man et budget

 

Mine investeringer i juni 2018

 

 

Hvad er der sket i vores liv i den forgangne måned?

 

I Juni måned har der heller ikke været de store økonomiske poster men der har til gengæld været en del, såsom at der har der været fødselsdagsgave til min mor og gave til min bedre halvdel fordi hun har færdiggjort hendes uddannelse, og så har vi også fejret det med at være ude og spise. Vi har også fået købt nogle nye gardiner og billetter til et comedy show i november, og grisefest i vores by. Alt sammen har kostet penge, og derfor har det været en relativt presset juni måned vi kommer ud af nu.

 

Gældsafvikling

 

Gældsafviklingen har vi valgt at sætte et gear ned i den kommende periode, fordi vi har en del udgifter der kommer, og hvad nytter det at afdrage på gælden hurtigt med kun 5 % i rente, når vi får 27 % i rente ved at gå i minus på vores egne kontoer? Så derfor nyder vi sommeren og bruger lidt flere penge, og efter sommerferien kan vi få yderligere gang i gældsafvklingen.

Vi har valgt ikke at bestille sommerferie i år, så den bliver ikke så dyr igen, men der skal selvfølgelig også laves noget, ellers så kommer vores datter på 3 nok til at kede sig. Så derfor har vi valgt at skære ned på de faste afdrag til lånet, til et minimum på kun 600 kroner.

 

Mine investeringer i juni 2018 3

 

Investeringer i juni.

 

Som jeg skrev i maj måned, så begynde endnu et crowdlending eventyr med en ny platform, nemlig PeerBerry. Jeg har faktisk ikke gjort yderligere i investering i juni måned, da vi har haft en del økonomiske poster som skulle dækkes. Jeg vil også gerne have noget fri kapital til sommerferien, hvor vi med garanti også skal ud og opleve noget, selvom vi bliver hjemme.

I juni måned har min portefølje af investeringsforeninger igennem nordnet faldet en smule, men heldigvis så redder min crowdlending portefølje mig, så jeg ender i et lille plus alligevel.

 

 

Mine investeringer i juni 2018 2

 

 

Månedsopsparingen

 

Igen lige som de sidste måneder, så har månedsopsparingen bare passet sig selv, og i denne måned har der ingen undtagelse været. Jeg regner med at efter sommerferien, så begynder jeg med mine automatiske overførsler hertil igen, hvor jeg forsøger at kombinere crowdlending og Nordnet med nogle automatiske overførsler.

 

Crowdlending hos Mintos, Bondora og nu også PeerBerry

 

Der er i juni måned ikke blevet overført penge til hverken min Mintos, Bondora eller PeerBerry. De har dog passet sig selv rigtig fint, og der er tikket i alt 190,51 kroner ind i renteindtægter helt passivt i juni, hvilket man jo ikke klager over. Hvis du vil i gang med crowdlending investering, og eksempelvis vil investere i en af de overstående platforme, så husk at brug TransferWise eller andre muligheder i stedet for direkte overførsler fra banken, da en stor del af overskuddet ofte bliver spist af udlands gebyrer og skjulte gebyrer i omveksling fra dkk til Euro.

 

 

Opsummering

 

Juni måned har ikke været en måned med fuld gang i investeringerne, og det bliver juli måned nok heller ikke. Dog regner jeg alligevel med se grønne tal når vi kommer over sommeren, fordi min portefølje løbende får rente indtægter fra min crowdlending investering hos Mintos, Bondora og PeerBerry.

 

Juni afkast overblik

 

Ganske fornuftig passiv måned, hvor crowdlending har stået for de grønne tal, og jeg er endeligt ganske godt tilfreds. Man kan se at afkastet vokser for hver eneste måned selvom der ikke har været de store investeringer og det er jo altid rart. Og 190,51 kroner i passive rente indtægter kan man jo heller ikke klage over.

Mine investeringer i juni 2018

 

prøv mintos