Mine investeringer i marts 2018

Hvad er der sket i vores liv i den forgangne måned?

I Marts måned er der ikke sket noget vildt og voldsomt. Vi har holdt ferie, fået malet, ordnet have, sat gardiner op. Og alt har kostet lidt mere end normalt, så derfor har der ikke været plads til så meget investering. Det er ikke billigt at flytte i hus, og da vi kun har boet der siden november, så mangler vi stadig utroligt mange til, som skal købes ind til sommer, når vi rigtigt skal ud i haven og få den i stand. Så vi har prioriteret at få ordnet det her til sommer, hvilket naturligvis sætter afbetalingen på gælden lidt ned i fart.

Gældsafvikling

Jeg har fået et billigere medlemskab i mit trænings center, hvor jeg kunne skære 100 kroner af budgettet hver måned, som naturligvis er røget direkte over på ekstra ordinært afdrag på vores boliglån. Der kom dog renter på lånet i marts måned på 458,90 kroner.

Nu bliver der fast afdraget 1550 kroner om måneden. De kommende måneder, bliver det som udgangspunkt de afdrag vi lige får lavet, indtil august hvor der kommer seriøst gang i gældsafvikling, og bliver overført yderligere 3500 kroner om måneden fast, indtil lånet er afviklet.

min gældsafvikling marts 2018

Investeringer i marts

Der er faktisk ikke blevet investeret i marts måned, for første gang siden september hvor jeg startede mine investeringer. Årsagen til dette er meget simpel. Jeg havde holdt noget egen betalt ferie, som desværre gjorde at der ikke var midler til overs til investeringer. Dog regner jeg med at dette ikke sker igen foreløbigt, da jeg igen har ferie jeg kan bruge fra Maj måned af.

Afkastet i marts måned på crowdlending er dog rekord og ramte i alt 137,65 kroner på Mintos og Bondora, hvilket jeg er super godt tilfreds med.

Mine investeringer i marts 2018

Udbetaling af udbytte

Mine investeringsforeninger har i marts måned også udbetalt udbytte, som beløb sig til hele 360,25 kroner. Det er jo ikke særligt meget, men da jeg alligevel kun har investeret omkring 12.000 kroner, så er jeg gangske godt tilfreds. Jeg forventer at 2018 udbyttet bliver langt højere.

Aktierne er faldet en del og trækker min samlede portefølje en smule ned, men det passer mig fint, for så bliver de kommende måneder med min månedsopsparing hos nordnet, brugt på at købe billigt ind. Som jeg tidligere har nævnt både i mine månedlige rapporteringer og i mine indlæg, så bør aktier og investeringsforeninger være en meget langsigtet investering, og derfor så er min strategi at investere fuldstændig som jeg plejer, hver eneste måned uanset hvad marked siger.

Crowdlending investering

Som nævnt længere oppe, så var afkastet på min crowdlending portefølje rekord højt for Mintos og Bondora og ramte hele 137,65 kroner. Det er jo ikke et astronomisk beløb, men eftersom jeg arbejder med renters rente princippet, så er det fedt at se fremgang. Og jeg har nogle penge på min transferwise konto som jeg bruger på crowdlending i april måned, så derfor forsætter fremgangen.

Mintos kampagne

Jeg kan se at Mintos forsætter deres kampagner, og det gør at jeg også investere yderligere i dem her i april, for at få nogle flere ’’gratis penge’’. Det har jeg skrevet lidt mere om i min rapport for januar måned.

Jeg vælger derfor alle mine lån med løbetider på +60 måneder, for at opnå yderligere 5 % i bonus, som bliver udbetalt kontakt på min konto hver mandag, og som naturligvis bliver geninvesteret.

Hvis du også vil i gang med at investere og prøve Mintos kampagner, så kan du oprette dig her, og så får du 1 % oveni dine investeringer, så du altså får 6 % ’’gratis penge’’ som bliver kontant udbetalt på din konto.

Ny crowdlending platform – PeerBerry

Jeg har i lidt tid ledt efter en ny platform, som kunne være interessant at investere i. Dette har jeg gjort for at diversificere min crowdlending portefølje en smule mere. Jeg vil prøve at teste PeerBerry af, indenfor en af de kommende måneder, eftersom de minder ret meget om Mintos. De tilbyder også Buyback garanti hvilket er et stort plus, og derudover så tilbyder de 12 % i rente på alle deres lån. PeerBerry ser ud til at være en af de letteste platforme at bruge, så derfor kan dette også være et godt valg til en nybegynder indenfor crowdlending.

Jeg har allerede oprettet en konto hos PeerBerry og det tog omkring 3-5 minutter at blive oprettet.

Du kan selv oprette en konto hos PeerBerry her, og se deres super gode brugerflade

peerberry crowdlending erfaringer

Opsummering

I denne måned er porteføljen faldet en smule, men næste måned kommer jeg stærkt igen. Der bliver både investeret i min investeringsforeninger og crowdlending, hvor jeg overføre en smule fra min transferwise konto.

Du kan stadig få en ekstra bonus ved at investere hos mintos og bondora. Du kan oprette dig her hos Mintos, og benytter du dig af overstående link, får du 1% i bonus på dine investeringer de første 90 dage og derudover så får du op til 5 % ekstra for de penge du investere som bliver udbetalt kontant på din Mintos konto til og med d. 16 Marts.

Vil du prøve at investere igennem Bondora? Opret dig igennem dette link og få 5 Euro på din bondora konto.