Mine investeringer i oktober 2020

Så er det endnu en gang tid til at opdatere med månedens investeringer. Der er sket en del på aktiemarkedet i den seneste måned, som sandsynligvis kommer fra præsidentvalget i USA som ryster mange aktier. Derudover så er der kommet flere årsregnskaber som også har påvirket aktiekurserne.

Som altid så er mine investeringer passive, og jeg har stort set ikke holdt øje med mine investeringer, da dette netop er en del af min strategi.

Hvis du vil i gang med at handle med aktier, så kan jeg anbefale handelsplatformen eToro som har gratis kurtage på aktiehandel, samt også giver mulighed for CopyTrading hvor du kan kopiere andre professionelle investorers aktiehandler 100% automatisk.

aktier
Køb aktier hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Handel med: Aktier, Krypto, Indeks, Råvarer, Valuta, EFT’er
Gratis kurtage på aktiehandel

Mest læste blogindlæg i oktober

Aktier for begyndere

Investering for Begyndere

Passiv indkomst – 17 måder at få passiv indkomst på

Kopier professionelle Investorer med Copytrading

Tjen Penge – 17 måder at tjene penge på

Udbytteaktier Guide

Månedsrapport

PlatformInvesteringProcentMdr. afkastAfkast 12 mdr.
Mintos19.398 kr.11,40 %152 kr.1963 kr.
Fast Invest946 kr.12,94 %8 kr.140 kr.
PeerBerry4.991 kr. 11.71 %
44 kr.
535 kr.
Bondora30.242 kr. 9,1 %32 kr. 723 kr.
Grupeer925 kr.13,66 %0 kr.
101 kr.
Kameo2.173 kr.10 %16 kr.160 kr.
Reinvest242113 kr.9 %1,5 kr.95 kr.
Ekassa.eu830 kr.7,4 %0 kr.19 kr.
Crowdlending ialt61.618 kr.12,68 %212 kr.3736 kr.
Investeringsforeninger 24.345 kr.16,63 %759 kr.3470 kr.
CopyTrading hos eToro1586 $32,30 %92$387 $
Investering i alt 95.557 kr.9,99%1528 kr.9552 kr.

CopyTrading

Nedenfor vil du kunne se mit afkast med CopyTrading.

Nedenfor vil du kunne se mit afkast med CopyTrading.

Afkast: 114,96 Dollars (731kroner)

Investering i alt: 1312 dollars (8351kroner)

Generelt i oktober måned så er afkastet faldet med samlet set 22 dollars, og generelt så er markedet faldet en smule i den eneste måned. Dog forventer jeg at efter dette fald så stiger markedet igen, så jeg har helt ro i maven og venter blot på at aktierne stiger igen og jeg forventer at markedet stiger til over det tidligere niveau inden ikke alt for længe. Så det kan potentielt være et godt tidspunkt at købe op.

Dem kopierer jeg:

etoro jeppe kirk bonde

Jeppe Kirk Bonde er en virkelig dygtig investorer og han har skabt nogle rigtigt flotte afkast igennem årene. Jeg har indtil videre fået et afkast på 19,88% med ham. Jeg er helt tryg ved at forsætte og jeg tror endeligt at jeg vil kopiere ham med endnu mere inden længe, da han holder sin plan med sine investeringer. Jeppe har en, hvad jeg ser som stabil strategi, hvor han i stedet for at ”Time markedet” løbende vil købe op, så han spreder sit indkøb og derved mindsker risikoen ved at ”Time markedet” forkert.

Jeppe har siden 2013 haft et afkast på mere end 25% om året og er en af de mest populære investorer på eToro.


copytrading med olivier danvel

Olivier er en af de mest stabile investorer på eToro med fast og pålideligt afkast hver eneste måned. I hele 46 måneder har Olivier haft et positivt afkast, selv i coronakrisen, har der været grønne tal og jeg har fået et afkast på 3.57% indtil videre.

Olivier er et helt oplagt valg, hvis du ønsker at have en stabil investor i din portefølje, hvor du kan gøre som mig og kombinere Jeppe og Olivier.

olivier afkast

jaynemesis

Jay Edward Smith er den nyeste investor i min portefølje. Han går under navnet Jaynemesis på eToro og er p.t. den mest kopierede på eToro overhoved med over 25.000 mennesker der kopierer hans investeringer. Jaynemesis er en af de investorer som har en smule højere risiko men til gengæld så har han historisk set også skabt et utroligt højt afkast som f.eks. i år er på over 60% i afkast.

Jeg har helt ro i maven over at kopiere Jay, og jeg kommer også til at kopierer ham med flere penge inden længe.

Investeringsforeninger

Mine investeringsforeninger hos Nordnet er faldet en lille smule i oktober hvilket umiddelbart er grundet præsidentvalget i USA samt nogle af de nyeste regnskaber som er kommet.

nordnet investeringer

Jeg forventer at der potentielt kan komme lidt turbolens i de kommende måneder efter præsidentvalget og årsregnskaber af de større virksomheder, men har en helt klar forventning om en positiv fremtid for mine investeringer.

Investering i alt: 22.226 Kr.

Afkast den seneste måned: -554 kr.

Udbytte i 2020: 660 kr.

Afkast i 2020: 5.60%

nordnet
Køb aktier hos Nordnet

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Kåret som årets online børsmægler i 10 år
Køb aktier, få pension, invester automatisk og meget mere

Crowdlending

Der er ingen tvivl om at jeg er fan af crowdlending som investeringsform. Sidste gang jeg tjekkede min crowdlending portefølje ud var i sidste måned, da jeg lavede opdateringen der, og igen idag. Så det er ikke meget det kræver at tjene penge på crowdlending, hvilket jeg er yderst tilfreds med.

Hvis du også er fan af at investere passivt, og få et højt afkast på udlån af dine penge, så er crowdlending ganske fornuftigt at kigge lidt på.

Mintos er stadig den fortrukne crowdlendingplaform som jeg anbefaler til nybegyndere, og hvis du er mere til de danske platforme, så bør du også oprette en konto på Kameo her, hvor du kan investere i ejendomme og se de ejendomme der er aktuelle lige nu. Men du skal være hurtig når der kommer en ny ejendom, for der er stor rift efter de danske ejendomme.

Afkastet på mine Crowdlending plaforme er følgende:

Mintos afkast – 165kroner / 11,48%

Fast Invest afkast – 8 kroner / 12,94 %

Bondora afkast – 38 kroner / 9,1 %

PeerBerry afkast – 47 kroner / 11,71 %

Kameo afkast – 16 kroner / 10 %

Reinvest24 – afkast 1,5 kroner / 9 %

August måned afkast: 272 kr.

Afkast seneste 12 måneder: 3568 kr.

Samlet Crowdlendingportefølje: 61.129 kr.

Hvis du overvejer at investere dine penge i lån som jeg selv gør, så bør du oprette en konto hos enten Mintos eller Fast invest som er nogle af de letteste platforme at komme i gang hos efter min mening.

Mintos
Opret en konto hos Mintos

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Crowdlending Platform
Få 1 % i bonus i de første 90 dages investering

Konklusion

Oktober måned var endnu en gang en måned med et lille tilbagefald på aktiemarkedet, som jeg afgjort forventer kommer op igen i den kommende tid. Min copytrading er forsat grøn, samt mine crowdlending og investeringsforeninger. Alt i alt, så er jeg meget glad for min portefølje på alle fronter.

Hvis du bare vil i gang med at investere i aktier, så vil jeg anbefale dig at oprette en konto hos eToro her hvor du kan købe aktier uden kurtage.

Disse platforme kommer jeg til at investere mere på i fremtiden:

  1. eToro
  2. Mintos
  3. Fast Invest

Hvis du syntes det kunne være interessant at investere med CopyTrading, eller vil igang med at købe aktier med gratis kurtage, investere i valuta, kryptovaluta, råvare eller råvare, så er eToro en god platform at gøre det på. Du kan lære at komme i gang med CopyTrading med mit e-mail kursus omkring CopyTrading her

aktier
Køb aktier hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Handel med: Aktier, Krypto, Indeks, Råvarer, Valuta, EFT’er
Gratis kurtage på aktiehandel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *