Mine investeringer Januar 2020

Den første måned i 2020 er nu gået for mine investeringer, og det har igen været en glimrende måned for mine investeringer.

Min strategi for alle mine investeringer i 2020 er at forsætte med udelukkende at holde mine investeringer fuldstændig passive, så jeg kan nøjes med at tjekke op på dem til min månedlige status. Denne strategi kommer jeg til at holde mange år frem, og der er ingen tvivl om at det indtil videre har været yderst tilfredsstillende.

Hvis du her i 2020 gerne vil igang med at investere dine penge, men er usikker på hvor du skal starte, så kan du med fordel komme i gang ved at oprette en konto hos Nordnet, hvor du kan få alt lige fra Gratis investeringsforslag og en skræddersyet portefølje som passer til din investeringsprofil. Du kan også gøre som jeg gør, og oprette din automatiske investering med deres månedsopsparing. Jeg har selv investeret igennem Nordnet i flere år nu og jeg er yderst tilfreds.

Få Gratis konto hos Nordnet

⭐⭐⭐⭐⭐
Kåret som årets børsmægler i 10 år
Få en månedsopsparing, køb aktier, få pension og meget mere hos Nordnet

De 5 mest læste blogindlæg i sidste måned

Aktier for begyndere – Lær at tjene penge på aktier

Tjen Penge Online – 17 måder som faktisk virker

Passiv indkomst – 17 måder at få passiv indkomst på

Nordnet månedsopsparing – Sådan investere du automatisk

Top 5 Crowdlendingplatforme i 2020

Få Gratis investeringsforslag online her

Du kan også læse sidste månedsrapport for december måned her.

Investeringer i Januar

Januar har igen været en glimrende måned for mine investeringer og der er nærmest fremgang over hele linjen. Som sædvanligt så har det ikke været nødvendigt at holde øje med dem, og sidst jeg tjekkede op på dem var til sidste opdatering.

Lad os kigge på min investeringsrapport

Investeringsrapport

Nedenfor vil jeg vise mine rapporter over mine investeringer hele januar og for de seneste 12 måneder.

PlatformInvesteringProcentMdr. afkastAfkast 12 mdr.
Mintos19.398 kr.11,40 %152 kr.1963 kr.
Fast Invest946 kr.12,94 %8 kr.140 kr.
PeerBerry4.991 kr. 11.71 %
44 kr.
535 kr.
Bondora30.242 kr. 9,1 %32 kr. 723 kr.
Grupeer925 kr.13,66 %0 kr.
101 kr.
Kameo2.173 kr.10 %16 kr.160 kr.
Reinvest242113 kr.9 %1,5 kr.95 kr.
Ekassa.eu830 kr.7,4 %0 kr.19 kr.
Crowdlending ialt61.618 kr.12,68 %212 kr.3736 kr.
Investeringsforeninger 24.345 kr.16,63 %759 kr.3470 kr.
CopyTrading hos eToro1586 $32,30 %92$387 $
Investering i alt 95.557 kr.9,99%1528 kr.9552 kr.

Jeg er generelt rigtigt godt tilfreds med alle mine investeringer, og især CopyTrading har skabt nogle ret flotte afkast lige fra jeg begyndte på hele 12,72% på kun 3 måneder, hvilket er virkelig højt i forhold til mange af mine andre investeringer.

Copytrading

Nedenfor kan du se mit afkast indtil videre med copytrading efter 3 måneder.

min-erfaring-med-copytrading
Mit afkast med Copytrading = 75,33 Dollars på 3 måneder. (508 kroner og 12,72% i afkast)

Afkast : 12,72% på kun 3 måneder.

Afkast: 75,33$ (508 kroner)

Investering i alt: 667,41$ (4494 kr. )

Min Copytrading hos eToro går stadig ganske imponerende godt. Et afkast på over 12% på kun 3 måneder er ret vildt og ikke noget jeg har kunne opnå andre steder. Jeg vil ikke nødvendigvis anbefale at man smider hele sin investering i CopyTrading, men jeg har selv været yderst tilfreds med min egen investering og vil uden tvivl have investeret mere med CopyTrading i fremtiden. Du kan selv komme i gang med CopyTrading, hvor du kopiere professionelle investorers porteføljer helt automatisk ved at oprette en konto hos eToro her


etoro jeppe kirk bonde

Jeg kopiere stadig danske Jeppe Kirk Bonde, som har givet mig et overskud på over 11% siden jeg begyndte at kopiere ham. Det er jeg utrolig godt tilfreds med. Jeppe har igennem de seneste 5 år lavet et årligt afkast på igennemsnit over 30% og har en efter min mening ret stabil investeringsstrategi som jeg sover godt om natten med at kopiere.


copytrading med olivier danvel

Jeg er også yderst tilfreds med at kopiere Olivier Danvel automatisk, da han giver en god spredning med en endnu mere sikker investeringsstrategi med yderst stabilt afkast. Han har nu i 37 måneder i træk haft positivt afkast HVER måned og givet mig et afkast på 1,7% på kun 3 måneder, hvilket jeg er utrolig godt tilfreds med. Så hvis man søger et mindre afkast end f.eks. Jeppe (stadig højt i forhold til andre typer investeringer) men stabilt, så er Olivier efter min mening et glimrende valg.


Nordnet

Min nordnet månedsopsparing forsætter med at stige imod stjerne.

erfaring med nordnet månedsopsparing
Min afkast med Nordnet månedsopsparing i år

Min månedsopsparing hos Nordnet er igen vokset i 2020 ligesom den også gjorde sidste år og alt køre forsat automatisk, så hver måned vil der blive investeret 500 kr (det er der ikke lige blevet gjort her de seneste måneder, for mit vedkommende).
Der vil også komme udbytte betaling her i februar eller Marts, så det ser jeg også frem til, som forøger mit afkast endnu mere. Du kan oprette din egen Nordnet Konto her

Afkast seneste 12 mdr: 4.235,52 kroner

Udbytte sidste år: 643 kroner

Afkast i alt: 4,878,52 kroner

Afkast i procent: 22,68%

Et afkast de seneste 12 måneder på 22,68% er jeg yderst godt tilfreds med, og januar lægger også godt fra start, så det ser rigtigt lovende ud. Hvis du selv overvejer at komme i gang med en Nordnet Månedsopsparing, så kan du læse min anmeldelse af Nordnet Månedsopsparing her

Denne investeringsforening investere jeg i:

Sparindex INDEX Globale Akt Min Risk KL

Hvorfor? Fordi med denne investeringsforening har jeg så lave omkostninger som muligt med så god en risikospredning som muligt. Derudover så giver den årligt udbytte, som jeg geninvestere automatisk med min Nordnet Månedsopsparing.

Få Gratis konto hos Nordnet

⭐⭐⭐⭐⭐
Kåret som årets børsmægler i 10 år
Få en månedsopsparing, køb aktier, få pension og meget mere hos Nordnet

Crowdlending

Ligesom hele sidste år, så er min Crowdlending portefølje igen steget i januar måned.

Fast Invest er stadig den crowlending platform der givet det højeste afkast i procent med 14% om året. Du kan oprette en konto hos fast Invest her

Derudover så kommer der stadig flere og flere ejendomme på den danske ejendoms crowlendingplatform Kameo så her kan du overveje at oprette dig og se nogle af deres aktuelle ejendomme. Du kan oprette en gratis konto her.

Lad os gå direkte til afkastet hos alle mine crowdlending investeringer:

Mintos afkast – 162 kroner / 11,83%

Fast Invest afkast – 8 kroner / 14,10 %

Grupeer afkast – 5 kroner / 13,66 %

Bondora afkast – 69 kroner / 13,05 %

PeerBerry afkast – 45 kroner / 11,42 %

Kameo afkast – 16 kroner / 10 %

Reinvest24 – afkast 5 kroner / 9 %

Januar afkast: 306,5 kroner

Afkast for seneste 12 måneder: 4.206 kroner

Samlede Crowdlending portefølje: 60.704 kroner

Som du kan se så er der et godt og stabilt afkast på alle mine crowdlending platforme som forsætter med at vokse, måned for måned.

Hvis du overvejer at begynde på crowdlending, så kan jeg anbefale dig at læse min anmeldelse af Mintos her da Mintos er en af de bedste crowdlending platforme til begyndere efter min mening, og også den største platform i Europa.

Du kan også vælge Fast Invest, som er oplagt at investere igennem hvis du vil have en platform som virkeligt giver et højt afkast og giver mulighed for at trække dine investeringer ud med 1 dags varsel. Du kan oprette en gratis konto hos Fast invest her.

Opret konto hos Mintos

⭐⭐⭐⭐⭐
Få 1% i bonus i de første 90 dage du investerer

Konklusion

Januar har været en super god måned i investeringernes tegn og min portefølje er igen vokset.

Hvis du er blevet nysgerrig på Copytrading, hvor du kopiere de professionelle investorer som jeg gør, så kan du læse min artikel om Copytrading her

Du kan også vælge at oprette dig hos eToro hvor du både kan investere i aktier med gratis kurtage og ingen gebyr på aktiehandel, eller finde de investorer du gerne vil kopiere automatisk. Opret en gratis eToro konto her

Disse platforme er mine favorit platforme som jeg selv kommer til at investere en del i fremover:

 1. Nordnet – Har givet et afkast på 22,68 % i år
 2. eToro Copytrading – Har givet et afkast på 12,72% på kun 3 måneder, hvilket jo betyder at det er et potentielt afkast på over 50% om året. Denne platform har givet højest afkast at investere igennem og her er planen at investere langsigtede, så jeg ser frem til at se afkastet efter det første år.
 3. Mintos – Har givet et afkast på 11,83 % i år
 4. Fastinvest – Har givet et afkast på 14,10 % om året.

Vil du gerne igang med at investere med Copytrading eller købe aktier, råvarer, valuta, kryptovaluta eller andet, kan handelsplatformen eToro anbefales. De tager ingen kurtage eller gebyrer hvilket gør eToro til den bedste platform at handle med aktier, hvis du aktivt køber aktier eller er en daytrader. Du kan lære mere om CopyTrading ved at tage mit email CopyTrading kursus her.

Opret konto hos eToro

⭐⭐⭐⭐⭐
Kom i gang med Copytrading, handel med aktier, råvarer, valuta og meget mere

2 tanker om “Mine investeringer Januar 2020”

 1. Stærk måned 🙂
  Har den seneste tids udfordringer med diverse crowdlendingplatforme gjort noget for din fremtidige strategi for crowdlending?

  1. Hej Jesper,

   Mange tak 🙂

   Nej faktisk ikke. Jeg er personligt ikke ramt og har ikke investeret igennem disse platforme, men jeg tager heller ikke chancer og investere i en hel masse nye crowdlending platforme efter disse oplevelser 🙂

   Mvh
   Mark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *