Mine investeringer marts 2019

Det er der sket i marts 2019

I marts måned, har vi været på ferie i Egypten, hvor vi ville have en ferie inden den lille ny kom til verden i juni måned. Så en ferie, hvor vi bare var mig, min kæreste og vores datter, så vores datter fik vores fulde opmærksomhed, nu hvor hun lige om lidt skal dele den med sin kommende lillebror.

Det har også gjort at der ikke har været investeret en hel masse i denne måned, og nok heller ikke gør det i de næste par måneder, da vi skal have købt en masse nyt babyudstyr til den lille ny.

Vi havde en fantastisk ferie, og eftersom at tingene er meget billige i Egypten, så fik vi købt en hel masse forskellige ting til ingen penge.

De 3 Mest læste indlæg i sidste måned

Hvordan sparer man penge? 80 måder at spare penge på

Bliv Rig med passiv indkomst – 17 måder at opnå passiv indkomst

Min erfaring med Mintos crowdlending efter 1 år

 

Investeringer i Marts måned

I sidste måned (februar) fik jeg lavet en lille test investering hos Ekassa.eu, som er en relativt ny på markedet. Derudover så blev mit udbytte igennem Nordnets månedsopsparing også investeret, så min portefølje nærmer begynder at blive interessant. Dog forventer jeg nogle større investeringer i de kommende måneder, når vi lige har fået de vigtigste børneting til babyen, da det trods alt er første prioritet. Men marts måned har dog båret en rekord med afkastet på min crowdlending investering, som du kan læse længere nede!

PlatformInvesteringProcentMdr. afkastAfkast 2019
Mintos17.504 kr.11,90 %143 kr. 1874 kr.
Fast Invest862 kr.14.10 %8 kr.116 kroner.
PeerBerry4.729kr. 11,48 %
43 kr.
640 kr.
Bondora29.832 kr. 12.04 %69 kr. 1008 kr.
Grupeer895 kr.13,66 %5 kr.
101 kr.
Kameo2113 kr.10 %16 kr.128 kr.
Reinvest241.478 kr.9 %1,5 kr.121 kr.
Ekassa.eu830 kr.7,4 %0 kr.19 kr.
Crowdlending ialt58.243 kr.12,68 %285 kr.4007 kr.
Nordnet 21.158 kr.27.26 %567 kr.4499 kr.
CopyTrading hos eToro641 USD33 %26.56 dollars49,37 dollars
Investering i alt 85.005 kr.11.18 %1029 kr.8.937 kr.
Opret konto nu→ Med denne udbyder kan du også handle med CFD'er. 67% af detailinvestorer taber penge, når de handler CFD'er med denne udbyder. Du bør overveje om du forstår hvad CFD'er er, og om du har råd til at løbe den store risiko for at tabe dine penge.

Crowdlending

I februar blev der investeret en smule i crowdlending i den nye crowdlending platform Ekassa.EU, og ellers så har mine investeringer bare passet sig selv og vokset stille og roligt, hvilket altid er rart. Jeg ønsker dog at investere en smule mere i Fast Invest og Mintos som begge er nogle af de platforme som giver det højeste og mest stabile afkast. Især med Fast Invest som giver i gennemsnit 14 % på mine investeringer, og Mintos som gør at jeg kan sprede mig ud på det største antal långivere.

Jeg lister lige op nedenfor, hvor meget jeg har tjent i afkast på de forskellige crowdlending platforme i de sidste 30 dage:

Mintos: 148,55 kroner

Bondora84,35 kroner

PeerBerry:31,65 kroner

Fast Invest: 8,51 kroner

Grupeer: 9,93 kroner

Rekord! I alt har jeg i Marts måned fået afkasts rekord og tjent: 282,99 kroner. 

Der er uden sammenligning den måned, hvor jeg har tjent aller mest på crowdlending, så det jo ikke så tosset igen.

Hvis du ikke helt ved hvad crowdlending er, eller vil vide mere, så kan du læse min mest læste artikel om crowdlending her: Hvad er crowdlending? Min erfaring med crowdlending

Nordnets månedsopsparing

I min Nordnets månedsopsparing har jeg fået investeret mit udbytte, hvor jeg fik et udbytte på hele 470 kroner. Det var rigtig lækkert at se et voksende udbytte på denne investering, selvom de sidste måneder har været hårdt ved aktiemarkedet og investeringerne ikke ligefrem er vokset det vilde. Men så har jeg til gengæld kunne købe mine aktier i investeringsforeningen billigere end normalt og derved få mere for pengene.

Min portefølje lyder nu på 18.500+ og er i forsat vækst, da jeg løbende får overført penge til denne type investering. Dog investerer jeg mere og mere i crowdlending og det kommer også i fremtiden til at være i crowdlending investeringerne, hvor de fleste af mine penge kommer til at ligge.

Få en gratis investeringsplan hos NORD.Investments

Vil du gerne i gang med at investere og få din opsparing til at vokse, men ikke helt ved hvad eller hvordan du skal investere? Eller investere du allerede, men kunne godt tænke dig inspiration til hvordan du kan forbedre dine investeringer? Så gør du udbytte muligheden som NORD.Investments giver dig, hvor du kan få en helt gratis og uforpligtende investeringsplan, som du kan vælge at investere efter, eller lade dem håndtere dine investeringer, og på den måde kan du slå dine investeringer fuldstændig på autopilot.

Jeg syntes helt personligt, at deres investeringsplaner rammer super godt plet, og hvis du ikke er helt sikker på hvad du skal investere i for første gang, eller som en næste investering, for at få det bedste afkast i forhold til din risiko, så bør du lige bruge de få minutter det tager at få lavet din gratis investeringsplan.

gratis investeringsplan nord.investments

Alt du skal gøre er at oprette dig her (hvilket maksimalt tager 2 minutter) og derefter besvare 12 spørgsmål, ved at klikke på de muligheder som passer dig bedst (tog mig maksimalt 3-4 minutter).

Få din egen personlige og gratis investeringsplan på under 5 minutter – Klik her

Konklusion

Marts måned var en rigtig fin måned for mine investeringer, som er vokset rigtigt fint og fuldstændig passivt.
Mintos er dog forsat den platform jeg har størstedelen af min crowdlending portefølje hos, og det forsætter jeg også med fremover regner jeg med. Jeg kommer, som jeg tidligere har nævnt i mine opdateringer, til at investere mere i Fast Invest som i gennemsnit har givet mig et afkast på 14 % hvilket jeg er pænt godt tilfreds med.

2 tanker om “Mine investeringer marts 2019”

 1. Hvor meget kontant har du liggende set i forhold til penge investeret? 🙂

  Og hvorfor ikke prioritere Grupeer vs Fast Invest? Ligner de har samme afkast? 🙂

  Mvh.

  1. Hej Kasper,

   Jeg har både en del kontant i banken, som er klar til vi skal have have ombygget vores hus om nogle år, barnedåb, ferier og lignende.

   Jeg fortrækker Fast invest, da det er meget kortsigtede forbrugslån, så man hurtigt kan trække sig ud. Men ja, afkastet er noget nær det samme, så det er måske bare en smagssag 🙂

   Mvh
   Mark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *