Mine Investeringer Marts 2020

Marts måned er hermed overstået, og der er ingen tvivl om at det igen har været en måned påvirket af Coronavirus, og især på aktiemarkedet har der været mange op og nedture, hvor især nedturene på aktiemarkedet har præget af investorers porteføljer.

Jeg har personligt haft fuldstændig ro i maven og ikke fortaget mig noget, udover at jeg dog går og overvejer om det er på tide at investere lidt mere i den kommende tid, nu hvor aktiemarked har fået dette store fald hvilket betyder at alle aktier og investeringsforeninger er faldet i pris. Personligt er jeg på ingen måde bange for at det ikke vender igen så derfor ville det give god mening at tilføje lidt til sin portefølje efter min mening.

Hvis du her i 2020 gerne vil igang med at investere dine penge, men er usikker på hvor du skal starte, så kan du med fordel komme i gang ved at få en gratis investeringsplan hos Nord.Investments her, hvor du kan få alt lige fra Gratis investeringsforslag og en skræddersyet portefølje som passer til din investeringsprofil.

Jeg vil anbefale dig at købe dine aktier hos eToro, som har gratis kurtage på aktier og giver mulighed for CopyTrading som jeg selv investere med.

Køb aktier hos eToro

⭐⭐⭐⭐⭐

Populær Handelsplatform
Gratis Kurtage på aktiehandel
Kom i gang med Copytrading, handel med aktier, råvarer, valuta og meget mere

De 7 mest læste blogindlæg i sidste måned

Aktier for begyndere – Lær at tjene penge på aktier

Er du klar til aktiemarkedet krakker?

Anmeldelse af Nordnet

Investering for Begyndere – Sådan investere du din opsparing

Passiv indkomst – 17 måder at få passiv indkomst på

Kopier professionelle Investorer med Copytrading

Få Gratis investeringsforslag online her

Du kan også læse sidste månedsrapport for Februar måned her.

Investeringer i Marts – Er bunden nået?

Alle investorer har været påvirket af Coronakrisen, som ingen af os havde set komme. Nogle investorer har investeret en masse, mens andre har solgt hele deres portefølje, for at opkøbe når bunden er nået for at score den store gevinst når markedet vender igen.

Min personlige vurdering er at markedet er blevet mere stabilt nu end det var for 14 dage siden. Der er ingen der kan sige om bunden er nået, men jeg kan konstatere at der rundt omkring i verden er kommet mere fokus på Coronavirussen, og f.eks. i Danmark er vi stille og roligt begyndt at have situationen under kontrol, hvilket jeg også forventer sker i rundt omkring i resten af verden.

Derfor regner jeg selv med at begynde at købe lidt i den kommende tid sammen med mange andre investorer, da jeg er helt overbevist om at markedet nok skal komme op på samme niveau som tidligere og endda højere igen, når krisen er helt under kontrol, og så ville det da være skørt ikke at købe sine investeringer ind på tilbud.

Lad os kigge på min investeringsrapport

Investeringsrapport

Nedenfor vil jeg vise mine rapporter over mine investeringer hele januar og for de seneste 12 måneder.

PlatformInvesteringProcentMdr. afkastAfkast 12 mdr.
Mintos19.398 kr.11,40 %152 kr.1963 kr.
Fast Invest946 kr.12,94 %8 kr.140 kr.
PeerBerry4.991 kr. 11.71 %
44 kr.
535 kr.
Bondora30.242 kr. 9,1 %32 kr. 723 kr.
Grupeer925 kr.13,66 %0 kr.
101 kr.
Kameo2.173 kr.10 %16 kr.160 kr.
Reinvest242113 kr.9 %1,5 kr.95 kr.
Ekassa.eu830 kr.7,4 %0 kr.19 kr.
Crowdlending ialt61.618 kr.12,68 %212 kr.3736 kr.
Investeringsforeninger 24.345 kr.16,63 %759 kr.3470 kr.
CopyTrading hos eToro1586 $32,30 %92$387 $
Investering i alt 95.557 kr.9,99%1528 kr.9552 kr.

Copytrading

Nedenfor kan du se mit afkast med Copytrading

Afkast: -27,40$ (186 kroner)

Investering i alt: 592,50$ (4042 kr. )

Jeg har været spændt på at se hvordan mine investorer som jeg kopiere på eToro ville klare sig igennem krisen, og jeg må sige at jeg er positivt overrasket over deres håndtering, som er endt med et fald på 4,6% fra udgangspunktet. Jeg havde dog grønne tal inden krisen, så faldet har naturligvis været en smule større. Min portefølje er jo identisk med disse to investorer og Olivier Davel har endda formået at have overskud i disse krisetider, og har nu haft 39 måneder i træk med positivt afkast hos eToro. Jeppe Kirk Bonde er naturligvis også påvirket af krisen, men i løbet af marts måned var minusset større, så han har faktisk formået at komme tættere på udgangspunktet hvilket jeg er ganske godt tilfreds

Jeg har en klar forventning om at både mine to investorer jeg kopiere og andre investorer på eToro kommer til at nyde godt af denne krise på den lange bane, hvor de i den kommende tid kan udvælge nogle af de aktier som har været hårdt ramt og få dem købt til en betydeligt lavere pris, som også giver os der kopiere dem et højere afkast. Hvis du selv ønsker at prøve copytrading, så kan du oprette en konto hos eToro her


etoro jeppe kirk bonde

Jeppe Kirk Bonde er en virkelig dygtig investorer og han har skabt nogle rigtigt flotte afkast igennem årene. Jeg er helt tryg ved at forsætte og jeg tror endeligt at jeg vil kopiere ham med mere inden længe, da han holder sin plan med sine investeringer og ikke begynder at shorte (investere i at markedet falder, som mange taber penge på) som for mange er ren gambling. Jeppe har en stabil strategi, hvor han som han selv skriver i en kommentar nedenfor, i stedet for at ”Time markedet” så vil han løbende købe op, så han spreder sit indkøb og derved mindsker risikoen på at ”Time markedet” forkert.

Kommentar fra Jeppe på eToro

Jeppe har siden 2013 haft et afkast på over 25% om året, og er forsat en af de mest populære investorer på eToro


copytrading med olivier danvel

Ja, som jeg tidligere har skrevet, så er jeg yderst godt tilfreds med at kopierer Olivier. Han har super dygtig til at handle med valuta og har selv igennem en krise hvor nærmest alle investorer har fået skåret en del af deres portefølje, formået at lave et positivt afkast. Det er nu 39 måneder i træk at Olivier har lavet positivt afkast HVER måned, hvilket er intet mindre end imponerende. Olivier er et oplagt valg hvis man ønsker at sikre stabilitet til sin portefølje, så man f.eks. kan kombinere Olivier og Jeppe som jeg har gjort

Olivier’s afkast de seneste 39 måneder

Jeg vil sige at det er svært ikke at blive lidt imponeret over Olivier’s afkast igennem over 3 år.


Nordnet

Under Coronakrisen så er min portefølje hos Nordnet faldet en smule, hvilket du kan se på grafen nedenfor. Det er selvfølgelig ærgerligt, men hvis man kigge på grafen, så vil man også se at det er den laveste kurs i over et år.

Min Nordnet portefølje over de seneste 12 måneder

Jeg ser det som en oplagt mulighed for at købe lidt flere investeringsforeninger i den kommende tid og derved vende det negative til noget meget positivt i stedet.

Jeg har også fået et udbytte af mine investeringer fra sidste år, som nu er opgjort, som du kan se nedenfor, som beløber sig til 660 kroner i udbytte. Du kan oprette din egen Nordnet Konto her

Afkast seneste måned: -1816,45 kroner

Udbytte: 660 kroner

Afkast i alt: -1156,45 kroner

Afkast i procent: -6,35%

Et fald på 6% er naturligvis irriterende, men som sagt så kan man nu udnytte muligheden for at købe investeringsforeningerne og aktierne billigere, som jeg forventer at gøre igennem min Nordnet månedsopsparing. Du kan læse min anmeldelse af Nordnet Månedsopsparing her.

Denne investeringsforening investere jeg i:

Sparindex INDEX Globale Akt Min Risk KL

Hvorfor? Fordi med denne investeringsforening har jeg så lave omkostninger som muligt med så god en risikospredning som muligt. Derudover så giver den årligt udbytte, som jeg geninvestere automatisk med min Nordnet Månedsopsparing.

Få Gratis konto hos Nordnet

⭐⭐⭐⭐⭐
Kåret som årets børsmægler i 10 år
Få en månedsopsparing, køb aktier, få pension og meget mere hos Nordnet

Crowdlending

Min crowdlending portefølje har ikke oplevet det helt store under coronakrisen, så jeg bliver jo bare endnu mere glad for denne del af min portefølje, som forsat giver afkast, selv i dårlige tider.

Fast Invest er stadig den crowlending platform der givet det højeste afkast i procent med 14% om året.

Derudover så kommer der stadig flere og flere ejendomme på den danske ejendoms crowlendingplatform Kameo så her kan du overveje at oprette dig og se nogle af deres aktuelle ejendomme. Du kan oprette en gratis konto her.

Lad os gå direkte til afkastet hos alle mine crowdlending investeringer:

Mintos afkast – 128 kroner / 11,78%

Fast Invest afkast – 7 kroner / 14,10 %

Grupeer afkast – 7 kroner / 13,66 %

Bondora afkast – 55 kroner / 11.29 %

PeerBerry afkast – 44 kroner / 11,52 %

Kameo afkast – 16 kroner / 10 %

Reinvest24 – afkast 1,5 kroner / 9 %

Marts afkast: 248,50 kroner

Afkast for seneste 12 måneder: 3.992 kroner

Samlede Crowdlending portefølje: 58.817 kroner

Jeg har ikke investeret i flere crowdlending platforme på det seneste og jeg lader faktisk også bare disse investeringer forsætte med at skabe renters rente effekt. Det er en glimrende investering som er helt passiv for mig, hvilket jeg er stor fan af forsat.

Hvis du overvejer at begynde på crowdlending, så kan jeg anbefale dig at læse min anmeldelse af Mintos her da Mintos er en af de bedste crowdlending platforme til begyndere efter min mening, og også den største platform i Europa.

Bonus: Fast Invest har givet mig mulighed for at give dig der opretter en konto og overføre penge til din konto i løbet af April 1% i bonus på hele din investering hos Fast Invest, så længe du beholder den hos dem i 90 dage.

Du får altså en bonus på 1% ekstra hvis du opretter en konto og investere igennem Fast Invest i April. Jeg er p.t. den eneste der tilbyder dette overhoved, så opret dig nu hos Fast Invest her.

Få 1% i bonus hos Fastinvest

Opret en konto og invester hos dem i 90 dage
Gælder kun i April

Krav: Du skal oprette en konto i April og så vil du få 1% i bonus af de penge du investere i April måned og som minimum er investeret i 90 dage frem.

Konklusion

Marts måned har stået i Coronakrisens tegn og det har naturligvis påvirket aktiemarkedet og mine investeringer. Men heldigvis så kan dette efter min mening sagtens udnyttes til noget positivt ved at kunne investere til lavere priser end inden krisen.

Hvis du er blevet nysgerrig på Copytrading, hvor du kopiere de professionelle investorer som jeg gør, så kan du læse min artikel om Copytrading her

Du kan også vælge at oprette dig hos eToro hvor du både kan investere i aktier med gratis kurtage og ingen gebyr på aktiehandel, eller finde de investorer du gerne vil kopiere automatisk. Opret en gratis eToro konto her

Disse platforme er mine favorit platforme som jeg selv kommer til at investere en del i fremover:

  1. Nordnet 
  2. eToro Copytrading 
  3. Mintos 
  4. Fastinvest

Vil du gerne igang med at investere med Copytrading eller købe aktier, råvarer, valuta, kryptovaluta eller andet, kan handelsplatformen eToro anbefales. De tager ingen kurtage eller gebyrer hvilket gør eToro til den bedste platform at handle med aktier, hvis du aktivt køber aktier eller er en daytrader. Du kan lære mere om CopyTrading ved at tage mit email CopyTrading kursus her.

Opret konto hos eToro

⭐⭐⭐⭐⭐
Gratis Kurtage på aktiehandel
Kom i gang med Copytrading, handel med aktier, råvarer, valuta og meget mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *