Mine investeringer oktober 2017

I denne måned har jeg forsøgt at sætte mine investeringer lidt mere overskueligt op, samt jeg har forsøgt at give et overblik over tidligere måneder, så man kan følge lidt med i den fremgang der fremover kommer.

 

Nye investeringer:

I oktober måned har det kun været nordnets månedsopsparing jeg har investeret yderligere i, da jeg forsøger at diversificere mig så meget som muligt, og jeg vil have en større del af mine investeringer på denne post.

Der blev investeret for 4790,10 kroner fra mit aktiedepot hos nordnet i oktober.

 

Mintos: Der er et udbytte på 96,75 kroner på min mintos konto, hvilket jeg faktisk er ret godt tilfreds med. Jeg forventer først at investere yderligere i mintos i starten af det nye år, da jeg som skrevet overfor forsøger at øge min månedsopsparing.

Bondora: Bondora bliver der også overført til i det nye år men 21,21 kroner i udbytte er også helt ok taget i betragtning af at beløbene er så lille.

 

 

I denne måned endte jeg i et plus på 239,17 kroner. 

 

Tak fordi du læser med. Det sætter jeg stor pris på!

 

Du får stadig 1% i bonus på dine investeringer, de første 90 dage hos Mintos hvis du oprette dig her,

Eller vil du prøve at investere igennem Bondora? Opret dig igennem dette link og få 5 Euro på din bondora konto.

 

Se min portefølje her