Mine investeringer oktober 2018

hvordan lægger man et budget

Traditionen tro, så får i min månedlige opdatering for hvad der er sket i den sidste måned.

Hvad er der sket i vores liv i oktober?

I oktober er der sket en masse spændende ting, som jeg vil dele med jer. For det første så var jeg til extrem mandehørm i Aalborg i starten af måneden, hvor vi har navnet ’’Fædre på flugt’’. Det har en journalist lagt mærke til, og det ender med at vi skal være med i temalørdag på DR2 (mener jeg det er) om moderne fædre. Jeg opdater jer lige når det bliver vist, men det kommer til at handle om at være en moderne far.  Lidt sjovt. Derudover så har vi fået lagt nye granitskærver i vores forhave, som har kostet os 1500 kroner og en masse blod, sved og tåre.

Derudover så er jeg blevet interviewet til en bog omkring investeringer, som bliver lanceret engang i 2019, hvilket også er ganske interessant.

Udover det, så er jeg også blevet et år ældre, og jeg er nu 26 år så der er også blevet holdt fødselsdag hjemme i aalborg, har fået gaver og alt der hører til en fødselsdag.

Gældsafvikling

I oktober er der ikke sket noget vildt eller voldsomt her. Vi har overført 600 kroner til vores boliglån, og vi kommer ikke til at lave de store afdrag fordi vi er ved at planlægge ferie i marts og derfor skal bruge vores penge til dette formål.

oktober gæld

Investeringer i oktober

Der er sket en del på investeringsfronten. Jeg har nemlig investeret i 2 nye crowdlending / crowdfunding muligheder som jeg vil fortælle lidt om, og som jeg syntes er utroligt spændende. Der begynder at ske en del med mine investeringer og jo mere jeg har investeret jo mere kan jeg se at afkastet bliver hver måned. Det er utroligt sjovt at følge med i.

TypePlatformInvesteringÅrligt afkast I procentMånedligt afkast i kr.Afkast i 2018
Crowdlending Mintos15.583,77 kr.11,87 %140 kr. 1.651,96 kr.
CrowdlendingPeerBerry4.224,6511,53 %
40,25 kr.
138,51 kr.
CrowdlendingBondora4.617,33 kr.13,25 %56,45 kr. 432,70 kr.
Crowdlending Grupeer795,40 kr.14 %8,98 kr.
46,39 kr.
CrowdlendingFast Invest765,92 kr.14 %8,53 kr.17,73 kr.
CrowdfundingReinvest241.496,38 kr.0 %0 kr.0 kr.
Crowdlending afkast samlet.27.483,45 kr.8,32%254,21 kr.2287,29 kr.
AktierNordnet investeringsforeninger15.548 kr.8,95 %-926,60 kr.-1094,36 kr.
Samlede investering i alt:43.031,45 kr.2,77 %-672,39 kr.1192,93 kr.

Hvad har jeg investeret i?

Jeg har som beskrevet ovenfor investeret i to nye platforme, som jeg syntes er utroligt interessante og som jeg helt sikkert kommer til at investere en del i fremover.

Fast Invest

Jeg har investeret i en relativt ny crowdlending platform som hedder Fast Invest. Med fast Invest investere man i højt forrentede forbrugslån med et årligt afkast på i gennemsnit 14 % hvilket er blandt det højeste afkast i blandt mine andre crowdlending platforme. Fast Invest tilbyder default garanti som de andre plaforme kalder buyback garanti, som betyder at hvis de lån du har investeret i ikke bliver betalt tilbage igen i tide, så dækker Fast Invest tabet, hvis lånet går 3 dage over tid. Derudover så har de også buyback garanti, som gør at hvis du gerne vil have dine penge fri igen til andre investeringsmuligheder eller blot får brug for dem igen, så kan du sælge dine lån indenfor 1 hverdag.

En utroligt spændende platform, og mit eget personlige årlige afkast forventes at blive 14,10 % hvilket jeg er svært tilfreds med. Jeg har skrevet en anmeldelse af fast Invest som du kan læse ved at klikke her

Du kan selv tjekke platformen ud på under 2 minutter ved at oprette din konto her.

Reinvest24

Reinvest24 er en helt ny crowdlending / crowdfunding platform, hvor jeg er blevet medejer af en lejlighed (i Estland). Man kan nemlig købe andele i udlejningsejendomme og projekter igennem platformen, hvilket betyder at jeg vil få månedlig husleje, ligesom hvis jeg investerede i udlejningsejendomme på almindelig vis. Derudover så kan jeg også sælge mine andele og hvis ejendommen potentielt set har opnået en værdistigning, så vil jeg også modtage denne når jeg sælge mine andele igen.

Jeg har altid drømt om at begynde ejendomsinvestering, og med Reinvest24 så er det blevet muligt. De har en minimumsinvestering på 100 euro, hvilket svare til 750 kroner og det er langt mindre end hvis man skal ud og købe sin egen lejlighed til flere hundrede tusinde kroner. Jeg har selv overført 100 euro, og fået dem investeret, og jeg har faktisk også overført 100 yderligere euro til platformen til investering i en ny ejendom. Du kan læse min anmeldelse af platformen ved at klikke her.

Du kan selv tjekke platformen ud på under 2 minutter ved at oprette din konto her.

 

Mine crowdlending investeringer

I oktober har mine andre crowdlending investeringer kørt stille og roligt derudaf og passet sig selv. Jeg har ikke investeret i nogle af de andre platforme i oktober, men det er tydeligt at se at de klare sig selv rigtig fint og jeg får et fint månedligt afkast. Hver måned forøges mine crowdlending investeringer grundet renters rente.

Så meget har jeg tjent på crowdlending i oktober

Jeg får hver måned udbetaling af renteafkastet på mine crowdlending investeringer, og nedenfor kan du se fordelingen af mine investeringer og hvor meget jeg har tjent på hver platform.

Mintos:

146,10 kroner

Bondora:

38,80 kroner

PeerBerry:

32,91 kroner

Grupeer:

9,33 kroner

 

Nordnets månedsopsparing

I oktober har månedsopsparingen hos Nordnet været ramt af en korrektion på aktiemarkedet i Danmark, og da jeg i starten mine investeringer så investerede jeg i det danske C25 Index, som jeg senere har skiftet ud med det globale aktiemarked. Derfor er der lidt røde tal, som dog ikke bekymre mig det mindste, da jeg ikke skal sælge, men blot afventer at de stiger igen og betaler udbytte til februar 2019.

Få en gratis investeringsplan

Jeg har også fundet en ny investeringsmulighed som hedder NORD.Investments som jeg har skrevet en anmeldelse om her.

Med NORD.Investments kan man få lavet en gratis investeringsplan ved at besvare 12 hurtige spørgsmål, og man kan enten vælge selv at investere efter den investeringsplan som er lavet af et professionelt team af investorer, eller også kan du lade dem håndtere dine investeringer igennem deres Partnerbank.

Det er en ret fed service og da man selv kan bestemme hvad man vil gøre med sin investeringsplan så SKAL man ikke bruge deres produkt. Men de har et rigtigt godt og stabilt afkast, så hvis man gerne vil i gang med at investere, men ikke føler sig sikker nok på at fortage investeringerne selv, så er det bestemt en fornuftig mulighed.

Få en gratis investeringsplan på under 5 minutter – klik her

 

Konklusion

Oktober måned har været rigtig god, og jeg er meget spændt på at se hvordan Fast Invest og Reinvest24 kommer til at udarte sig i fremtiden. Jeg er ved at være tæt på mit første mål på 50.000 kroner, og jeg forventer stadig at jeg kan nå det i 2018.

prøv mintos

Sponseret

Månedsrapporten er lavet med hjælp fra online-lån.dk(reklame)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *