Mine investeringer i november 2017

Så kommer min lidt forsinkede månedsrapport for mine investeringer for november.

Det har været en ret stille måned med mine investeringer, da vi jo lige har købt hus og derfor har brugt en masse penge på maling, have redskaber, sofa, skabe og meget mere. Derudover så fik vi den endelige dom på vores banklån som blev helt minimalt i huset og som er betalt af inden længe.

Det endelige resultat blev 41.000 kroner i banklån til huset og et realkredit lån for resten havde vi nemlig selv, som netop var målet. Dette beløb bliver også afdraget ret hurtigt så vi er i 0 og blot skal afdrage på real kredit lånet. Jeg har allerede sat min lønkonto til at overføre et yderligere bidrag til banklånet i forhold til hvad vi har aftalt med banken.

Når vi begynder i 2018, så vil jeg kunne overføre en del mere til mine investeringer, så min opsparings grad er ikke så høj som jeg ønsker det for tiden, men det er helt naturligt for alle jer der har købt hus. Det er langt dyrere end forventet, og især når man også skal have købt nye møbler.

 

Min investering hos Nordnet er faldet en smule, grundet en mindre korrektion, men eftersom jeg køber op fast hver eneste måned med nordnets månedsopsparing, så betyder det blot at jeg kan købe billigere ind, og ramme et gennemsnits afkast hvilket jeg er rigtig godt tilfreds med. Så jeg forsætter bare med at investere derigennem og lade det hele køre automatisk.

Min crowdlending investering forsætter med at give et rigtig fint afkast, så det er jeg rigtig godt tilfreds med.

 

 

Boliglån – 41.000

Påbegynder afdraget i Januar. Det kan du også følge med i her.

Mintos belønner lige nu med 5% ekstra i afkast, hvis du vælger at investere i de længere lån på 60+ måneder. Derfor har jeg valgt at sætte min autoinvest til lån på 36 måneder og op efter. Udover den bonus, så får jeg også en højere rente ved de længere lån, så det er en win win. Og da mine investeringer er langsigtede så gør det ikke noget, at mine penge er låst i længere tid. Du kan læse mere om det her:

Som man kan se her, så får jeg en rente på 14% og med mellem 3-5 % ekstra i afkast med mintos kampagne som løber i hele December, så bliver det en rigtig god måned på den front. Op til 19% i afkast og endda med buyback garanti. Det kan man ikke klage over.

Hvis du ikke er igang med at investere hos Mintos så er det super let at registrere sig på mintos, og tog mig max 5 minutter, og så var jeg i gang. Du kan oprette dig her, og benytter du dig af overstående link, får du 1% i bonus på dine investeringer, de første 90 dage.

 

Følg min portefølje her