Spring til indhold

Alphabet aktier – Google aktier (Købsguide samt kurs)

GOOGL
Alphabet Inc.
NasdaqGS
$173.55
$2.83
1.60%

Din kapital er i fare. Andre gebyrer forekommer. For mere information, besøg etoro.com/trading/fees

Køb Alphabet aktier – Lynguide

Trin 1. – Vælg den handelsplatform med laveste kurtage og gebyrer. Vi anbefaler eToro som har gratis kurtage.
Trin 2. – Opret en konto ved blot at udfylde dine informationer
Trin 3. – Indsæt nu penge på din konto, som kan gøres med enten betalingskort og Bankoverførsel
Trin 4. – Søg nu efter Alphabet
 aktier
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Alphabet
 aktier

Google aktier Kurs i realtid

Ovenfor får du vist den aktuelle kurs på Alphabet aktier i realtid, som opdateres hele tiden. Du kan her følge den nyeste Alphabet aktie kurs.

Guide til køb af Alphabet aktier 2023

Det er ganske nemt at investerer i Alphabet aktier, som jo primært er kendt for deres Søgemaskine Google, og er kendt i hele verden. Det kræver kun at du opretter dig på en handelsplatform hvor du kan købe Alphabet aktier. Du kan også købe Alphabet aktier igennem din bank, men det koster en del mere.

Hvis du vil undgå at betale for mange dyre gebyrer, når du skal købe dine Alphabet aktier, så har vi lavet en enkel guide hvor du med et par enkle trin ved hvordan du kan købe Alphabet aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Alphabet aktier, så skal du vælge en handelsplatform. Du bør vælge den billigste og bedste handelsplatform.

Vi kan anbefale eToro, hvor du kun betaler 0 kr. i kurtage ved køb af aktier. Der er danske platforme hvor du betaler op imod 100 kr. i minimumskurtage når du køber aktier, og her vil vi hellere købe aktier for pengene.

aktier
Køb aktier hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Invester din formue
Brugervenlig platform

Opret konto nu→ Din kapital er i fare. Andre gebyrer forekommer. For mere information, besøg etoro.com/trading/fees


2. Få en handelskonto

oprettelse af konto på etoro

Når du lander på eToro’s hjemmeside, så skal du blot udfylde dine informationer. Derefter vil du få adgang til platformen. Når du skal til at investere, skal du indsætte penge på din konto.

indsæt penge etoro

Når du har indsat penge på din konto hos eToro, så er du klar til at købe dine aktier. Du bør overføre pengene som USD, for at slippe for ekstra gebyr. Du kan vælge at overføre med betalingskort eller bankoverførsel.

Nu kan du købe Alphabet aktier.


3. Sådan Køber du Alphabet aktier

Så snart du har indsat penge på din eToro konto, så er du helt klar til at købe Alphabet aktier.

alphabet aktier google aktier

Når du skal finde Alphabet aktier, så skal du blot søge efter dem i søgefeltet. Du kan direkte fra søgefeltet handle eller klikke på den, for at læse mere omkring aktien og se dens kursudvikling.

For at købe den, skal du blot klikke på ”Handl”.

4. Køb Alphabet aktier

Så snart du har klikket på ”Handl” kan du vælge om du vil investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

alphabet aktier google aktie kurs

Uanset hvilke du vælger, så vil det give det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene frem for den anden. Så snart du har valgt det beløb eller det antal du vil købe, så klik på ”Åben handel” som ses hvis markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket. Nu ejer du hermed Alphabet aktier.

Læs mere i vores guide hvor du kan lære at handle aktiekøb her

Historien om Alphabet

De fleste kender Google, og Alphabet er selskabet som ejer Google. Det var Larry Page og Sergey Brin som startede selskabet tilbage i 1996, hvor det dengang hed ”BackRub”.

Året efter ændrede de navnet til ”Google” som de fleste af os kender i dag i 1997 og fik registreret deres navn ”Google.com” som domæne. I år 2000 havde Google i deres søgemaskine mere end 1 milliard hjemmeside. Google registrerer stort set alle hjemmesider der bliver oprettet i dag.

Google lancerede i starten blot deres søgemaskine som de fleste af os kender. Men i dag har de langt flere produkter og har opkøbt utroligt mange selskaber igennem tiden, hvor en af de mere kendte virksomheder er YouTube som de opkøbte i 2006.

I 2015 valgte Google at oprette deres moderselskab som har navnet Alphabet. Alphabet er blandt en af verdens største virksomheder og samtidigt så er de også en af verdens mest indflydelsesrige virksomheder med deres søgemaskine.

Alphabet vil forsætte med at investerer udtaler deres finansdirektør Ruth Porat, som skal styrke deres virksomhed med flere produkter og oplevelser.

Skal man købe Alphabet aktier?

Det kan være svært at svare på om man skal købe Alphabet aktier, da det afhænger af utrolig mange ting. Men Alphabet er en kæmpe virksomhed med produkter som de fleste af os bruger dagligt. Alphabet aktie kurs er steget nærmest konstant i de seneste mange år.

Det virker ikke til at der er grænser for hvad Alphabet kan gøre, så det bliver spændende at følge virksomheden i fremtiden.

aktier
Køb aktier hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Invester din formue
Brugervenlig platform

Opret konto nu→ Din kapital er i fare. Andre gebyrer forekommer. For mere information, besøg etoro.com/trading/fees

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan man købe Alphabet Aktier/ Google aktier?

Du kan købe Alphabet Aktier på de fleste online handelsplatforme såsom f.eks. eToro.
(Læs hvordan du køber Alphabet aktier her)

Hvad er kursen på Alphabet akter nu?

Kursen på Alphabet aktier skifter alle handelsdage. Du kan se den nyeste kurs på vores graf som opdateres i realtid.

Er Alphabet aktier en god investering?

Det afhænger af mange ting. Læs vores artikel, for derefter selv at vurdere om Alphabet aktier er en god investering for dig.

5/5 - (9 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *