Min erfaring med Mintos Crowdlending efter 2 år (2019)

erfaringer med mintos

Min erfaring med Mintos crowdlending efter 2 år

 

Jeg elsker at sprede mine crowdlending og peer to peer investeringer på så mange gode platforme som muligt. Mintos var min nummer to crowdlending platform jeg investerede på, og efter 2 år er det på tide at komme med en detaljeret anmeldelse af platformen og af min nuværende Mintos crowdlending og peer to peer portefølje, så du kan se hvor meget jeg har tjent efter at have været i gang hos Mintos.

I denne artikel vil jeg fortælle dig hvad jeg syntes er de største styrker ved platformen og hvordan min nuværende portefølje ser ud, så du kan se præcist hvor meget jeg har tjent indtil videre. Jeg deler også den nuværende investeringsstrategi som jeg bruger hos Mintos så du kan lære at gøre præcist som mig med din egen investering, hvis du ønsker at bruge min strategi.

 

Hvem henvender Mintos sig til?

Mintos henvender sig både til den mere erfarene investor, som virkeligt vil få spredt sin investering, men også til den ny investor, som aldrig har prøvet kræfter med crowdlending før. Mintos har skabt en platform, hvor de har et kæmpe udvalg af loan orginators (lånevirksomheder), som du kan investere i lån hos, hvilket i teorien gør at du ikke behøver at investere i særligt mange forskellige crowdlending platforme, for at få spredt dine investeringer, da du kan sprede dig på utroligt mange långivere.

Mintos har også en auto Invest funktion som gør at du kan få investeret dine penge helt passivt, så du ikke skal gøre andet end at læne dig tilbage og se dine penge arbejde for dig. Så uanset om du nogensinde har prøvet kræfter med crowdlending før, eller har massere af erfaring, så er Mintos klart det fortrukne valg.

 

 

Crowdlending platformen Mintos

Mintos er en af mine ynglings crowdlending og peer to peer platform, og det er af tre årsager. Disse grunde er faktisk nærmest vist i billedet nedenfor, som viser nogle af de lån som er tilgængelige på platformen. En anden stor fordel, er at Mintos allerede har skabt et overskud, hvilket viser at de er en stabil og driftsikker platform at investere igennem.:

 

mintos crowdlending lån

 

For det første, så er Mintos faktisk en markedsplads for lån, hvilket er mere end en typisk crowdlending og peer to peer platform. I stedet for at acceptere lånetagere og udlåne deres egne lån, så arbejder de sammen med en masse loan orginators (lånegivere), som bringer lånene til markedspladsen. Dette tillader investorer at diversificere deres investering på flere lande og på forskellige lånetyper.

En anden ting som jeg virkeligt godt kan lide ved Mintos er, at de fleste lån på platformen er sikre. Det betyder at lånetagerne har stillet en sikkerhed (bil, ejendom osv.) med hans/hendes låneansøgning. Det betyder at man som investor, selv hvis lånet går over tid eller ikke blive betalt tilbage igen, så vil loan orginator (lånegiveren) sætte en procedure i gang, hvor de sælger den sikkerhed som lånetageren har givet, og giver pengene til investorerne, hvilket betydeligt nedbringer den potentielle risiko ved dårlige betalere.

Til slut så har en masse lån på Mintos Buyback garanti. Dette betyder at sælg hvis lånet ikke bliver betalt tilbage, så bliver investoren betalt tilbage af loan orginatoren, som kommer til at håndtere indkrævningsprocessen og står for at indbringe deres penge, mens du allerede har fået din investering og derfor står uden tab. Hos Mintos træder buyback garantien i kræft efter 60 dages for sent tilbagebetalt lån. Dette er som eksempel årsagen til at jeg ikke har tabt en eneste krone eller Euro hos Mintos i den tid jeg har investeret hos dem.

 

Sådan kommer du i gang

Det er virkeligt let at komme i gang med at investere hos Mintos, og tager faktisk ikke længere end 5 minutter at komme i gang.

Når du først skal i gang med at investere hos Mintos, så skal du først og fremmest oprette en konto. Se billede nedenfor:

Mintos oprettelse

Derefter skal du blot udfylde de nedstående felter, og så er du i gang med din konto hos Mintos. Dette tager kun et øjeblik at få udfyldt.

anmeldelse af mintos

 

Hvis du vil oprette en kontos hos Mintos, så kan du gøre det på under 2 minutter ved at klikke her.

Min nuværende portefølje hos Minos

Lad os kigge på min nuværende portefølje hos Mintos. De nedstående billeder og screenshots er et udtræk fra de sidste par år, hvor jeg begyndte at investere hos Minto og et overblik over hvor meget jeg har investeret hos Mintos.

mintos investering 2019

Nedstående billede, viser hvor meget jeg har på min Mintos konto, samt du også kan se hvor mange lån jeg har investeret i.

mintos investering 2019 anmeldelse

Så meget har jeg tjent

Jeg har, som du kan se på overstående screenshots, så har jeg i alt tjent:

2.584 kroner (346 euro) inklusiv 612 kroner (82 Euro) i en tidligere kampagne. Årligt afkast på 11,84 %

Dette resultat er jeg rigtig glad for og jeg glæder mig meget til at forsætte med denne vækst i afkast i de kommende år.

Som du kan se, så har det lykkes mig at få et årligt afkast på 11,84 % på mine investeringer. Det er rigtig fint og er også rimeligt gennemsnitligt i forhold til andre europæiske platforme, men stort set alle lån på Mintos er sikre lån og har buyback garanti. Du kan også se at jeg ingen defaults har (ubetalte lån), og der er 0 lån som 60 dage over tid.

 

Strategien som jeg bruger

Til at starte med, så overføre jeg altid med Transferwise som jeg har skrevet en artikel om her

Lad os kigge på den strategi som jeg har brugt til at investere på Mintos. Jeg har fra starten af fortrukket at investere med deres auto Invest funktion, da jeg ønsker at min investering skal være fuldstændig passiv, og kan passe sig selv. Jeg bruger i dag de følgende indstillinger:

 

mintos auto invest

 

Som du kan se så investere jeg kun i sikre lån med buyback garanti. Jeg investerer også så små beløb som muligt i hvert lån (10 euro). Som du måske har lagt mærke til, så har jeg valgt løbetider på lån fra 1 og til 12 måneder. Årsagen til at jeg har gjort dette, er fordi at jeg altid vil have muligheden for at kunne realisere min investering indenfor en overskuelig fremtid, og der er ikke nogen nævneværdig fordel ved at investere i lån med længere løbetid. Jeg kunne måske få et højre afkast ved en mere aggressiv tilgang uden buyback garanti, men jeg er meget tilfreds med disse indstillinger indtil videre, da jeg ikke har tabt nogle penge med denne strategi.

 

Fordele og ulemper ved Mintos

Det kan være svært at finde ud af hvilken crowdlending platform som er den rette for lige netop dig, og derfor har jeg skrevet de forskellige fordele og ulemper ned for Mintos, så du kan få et overblik over hvordan Mintos fungere.

Fordele

  • Mintos har allerede skabt overskud
  • Højt afkast på i gennemsnit omkring 12 %
  • Invester igennem over 53 loan orginators
  • Buyback garanti på de fleste af deres lån.
  • God auto Invest Funktion, som er let at tilgå.
  • Let af oprette sig.

 

Ulemper

  • Afkastet er faldet en smule hen over de seneste år, grundet stor efterspørgsel på højt forrentede lån.
  • Der kan være længere løbetider på de lån med højeste rente afkast.

 

Anmeldelse af Mintos

Der er ingen tvivl om at Mintos har fået nogle gode anmeldelser rundt omkring på nettet. De har et kæmpe antal investorer og et stærkt brand som den største crowdlending platform i europa. Mintos har generelt gjort mange ting lettere for os investorer, hvilket de får stor ros for.

Derudover så kan du også se deres gode anmeldelser på trustpilot, hvor de også får ros af deres investorer, for at skabe en seriøs investerings platform.

anmeldelse af mintos

Sådan investere jeg hos Mintos i fremtiden

Mintos er den platform som jeg har investeret mest i, og det regner jeg med kommer til at forsætte sådan. Jeg investere stadig i flere og flere platforme og tester andre muligheder af for at sprede mine investeringer, men Mintos er klart den største platform, og da de har over 53 loan orginators, så er det også uden sammenligning den platform hvor man har mulighed for at investere igennem flest forskellige loan orginators. Man får altså en mulighed for at sprede sin investering utroligt meget, selv med en lille investering, hvilket jeg fortrækker, for at sprede min risiko og få det mest sikre afkast.

Vil du også gerne investere hos Mintos, så kan du oprette en konto på under 2 minutter ved at klikke her

 

Konklusion med min erfaring med Mintos indtil videre

Efter 2 års investering på Mintos platformen, så kan jeg sige at min erfaring med platformen har været fantastisk god. Det er en af de største positioner i min portefølje, og jeg er vild med det faktum, at alle lånene i denne del af min portefølje er sikre og har buyback garanti. Så jeg vil gerne invitere dig til at prøve Mintos også! Du får en bonus på 1 % fra alle dine investeringer du laver i de første 90 dage fra din registrering.

 

prøv mintos

 

Jeg vil uden tvivl forsætte med at investere på Mintos i fremtiden, og jeg kan ikke vente med at se dem tilføje flere loan orginators i fremtiden og få endnu flere penge investeret hos dem.

Kunne du lide denne artikel? Så læs også min anmeldelse af Fast Invest crowdlending platformen.

stabilokonomi Forfatter