Hvordan bruger man Månedsopsparingen hos Nordnet?

Hvad er månedsopsparingen hos Nordnet?

Månedsopsparingen hos Nordnet er efter min mening, en af de smarteste måneder at lave en opsparing i diverse fonde og investeringsforeninger, uden at det er fyldt med omkostninger og gebyrer.

Månedsopsparingen, er en service som giver dig mulighed for at lave en fast opsparing i investeringsforeninger eller fonde, hver eneste måned. Alt dette, fuldstændig uden omkostninger eller kurtage.

Det er en let måde at investere, og du behøver ikke selv have ’’hands on’’. Du kan vælge at investere i op til 4 forskellige fonde og investeringsforeninger, som du vil fordele dine investeringer ud over.

Fordele

  • Nem opsparing
  • Kan passe sig selv
  • Nemt at komme i gang
  • Ingen kurtage eller gebyrer

 

Ulemper

  • Begrænset investeringsmuligheder
  • Kan ikke handle enkelt aktier

 

Sådan kommer du i gang med Nordnets Månedsopsparing

Først skal du oprette dig som kunde.

 

Herefter skal du indtaste de oplysninger du bliver bedt om, og benytte dit NemId.

 

 

Sådan, nu er du oprettet. Nu skal du oprette et aktiedepot, som du kan overføre penge til, som månedsopsparingen kan xxxx antal kroner fra hver måned.

 

Herefter skal du oprette din månedsopsparing.

 

Nu kommer vi til det sjove. Nu skal vi nemlig til at vælge hvilke fonde eller investeringsforeninger vi skal have i vores portfolie. Her bør man virkeligt lave sin research grundigt. Efter min mening, er investeringer ikke noget man skal lege med. Man bør tage det dybt seriøst og vide præcist hvorfor man investere som man gør.

 


Sponseret
 

Hvorfor har stabilokonomi valgt at lave en månedsopsparing igennem Nordnet?

Jeg er stor fan at opsparinger generelt. Problemet med opsparinger er bare, at for de fleste så er pengene i opsparingen bare alt for nemt tilgængelige. Især når opsparingen står din netbank, og let kan flyttes over på din kredit kort konto. Derudover, så er der endnu et stort problem med, at opspare på din netbank eller i kontanter generelt. Problemet er nemlig, at den falder i værdi, hver eneste dag, grundet Inflationen.

Derfor har jeg valgt at investere i aktie indexet, grundet aktiemarkedet rent historisk har givet et positivt afkast på 8,9 %. Derudover så kræver det ikke særligt meget vedligeholdelse, at investere i indexet. Men med månedsopsparingen, så er der heller ikke følelser og tro involveret. Det hele køre simpelthen automatisk. På den måde kan du følge din strategi, uden at lave impulsive beslutninger. Derfor kan du lade dine penge arbejde for dig, uden din ageren.

Konklusion af Nordnet – Månedsopsparingen

Jeg kan klart anbefale Nordnets månedsopsparing. Hvis du gerne vil i gang med at investere, men ikke har den store viden på området, så er det en perfekt måde at starte på. Det tager kun få minutter at oprette dig som kunde, og så er du faktisk i gang, og klar til at overføre penge til dit aktiedepot. Dette er helt klar en løsning jeg kommer til at bruge fast hver eneste måned fremover. Du kan oprette dig som bruge her:

Følg mine investeringer her – De bliver opdateret hver eneste måned.

Se mit indlæg omkring investeringsforeninger

Disclaimer: jeg arbejder ikke for Nordnet, eller er på andre måder associeret med Nordnet, men er ganske enkelt bare en glad og tilfreds bruger af deres investerings værktøj-

 

Relaterede artikler:

Tjen penge på aktier. Sådan investerer man i aktier

Er du klar til at aktiemarkedet krakker?

Hvordan investerer man? -10 ting du skal gøre inden du starter

 

stabilokonomi Forfatter