Hvordan bruger man Månedsopsparingen hos Nordnet?

 

Jeg har igennem mange år interesserede mig for at investere i aktier og værdipapirer, men jeg har altid syntes at det var et stort arbejde at udvælge de forskellige investeringer, og samtidigt, så har jeg syntes at det var besværligt at man skulle ind og købe dem hver eneste måned, når der var penge til overs på kontoen.

Derfor valgte jeg at kigge nærmere på Nordnets månedsopsparing, som er et værktøj hvor du kan overføre penge til hver måned, og så investere de helt automatisk for dig i de værdipapirer som du har valgt.

Derudover så er der ingen kurtage eller andre gebyrer ved Nordnets månedsopsparing, hvilket uden tvivl gjorde valget let. Jeg skulle prøve denne gratis løsning af, og jeg har nu investeret igennem Nordnets månedsopsparing i over et år og forsætter i mange flere.

 

Hvad er månedsopsparingen hos Nordnet?

Månedsopsparingen hos Nordnet er efter min mening, en af de smarteste måneder at lave en opsparing i diverse fonde og investeringsforeninger, uden at det er fyldt med omkostninger og gebyrer.

Månedsopsparingen, er en service som giver dig mulighed for at lave en fast opsparing i investeringsforeninger eller fonde, hver eneste måned. Alt dette, fuldstændig uden omkostninger eller kurtage.

Det er en let måde at investere, og du behøver ikke selv have ’’hands on’’. Du kan vælge at investere i op til 4 forskellige fonde og investeringsforeninger, som du vil fordele dine investeringer ud over.

 

anmeldelse af nord.investments
Sponseret

 

Fordele og ulemper

Det kan godt være besværligt at finde ud af hvilke investeringsplatforme som passer til ens behov, så derfor har jeg valgt at lave en fordele og ulemper med Nordnets månedsopsparing, så du kan få et bedre overblik over platformen.

Fordele

  • Få investeret helt automatisk
  • Kan passe sig selv
  • Let at oprette sig og komme igang.
  • Ingen kurtage eller gebyrer

 

Ulemper

  • Begrænset investeringsmuligheder
  • Kan ikke handle enkelt aktier

 

Sådan kommer du i gang med Nordnets Månedsopsparing

Først skal du oprette dig som kunde.

 

Herefter skal du indtaste de oplysninger du bliver bedt om, og benytte dit NemId.

 

 

Sådan, nu er du oprettet. Nu skal du oprette et aktiedepot, som du kan overføre penge til, som månedsopsparingen kan xxxx antal kroner fra hver måned.

 

Herefter skal du oprette din månedsopsparing.

 

Nu kommer vi til det sjove. Nu skal vi nemlig til at vælge hvilke fonde eller investeringsforeninger vi skal have i vores portfolie. Her bør man virkeligt lave sin research grundigt. Efter min mening, er investeringer ikke noget man skal lege med. Man bør tage det dybt seriøst og vide præcist hvorfor man investere som man gør.

 

anmeldelse af nord.investments
Sponseret

Hvorfor har stabilokonomi valgt at lave en månedsopsparing igennem Nordnet?

Jeg er stor fan at opsparinger generelt. Problemet med opsparinger er bare, at for de fleste så er pengene i opsparingen bare alt for nemt tilgængelige. Især når opsparingen står din netbank, og let kan flyttes over på din kredit kort konto. Derudover, så er der endnu et stort problem med, at opspare på din netbank eller i kontanter generelt. Problemet er nemlig, at den falder i værdi, hver eneste dag, grundet Inflationen.

Derfor har jeg valgt at investere i aktie indexet, grundet aktiemarkedet rent historisk har givet et positivt afkast på 8,9 %. Derudover så kræver det ikke særligt meget vedligeholdelse, at investere i indexet. Men med månedsopsparingen, så er der heller ikke følelser og tro involveret. Det hele køre simpelthen automatisk. På den måde kan du følge din strategi, uden at lave impulsive beslutninger. Derfor kan du lade dine penge arbejde for dig, uden din ageren.

 

Min erfaring med Nordnets månedsopsparing

Jeg har nu i over et år investeret med Nordnets månedsopsparing, og jeg investere fast 500 kroner om måneden til min egen månedsopsparing. Hver eneste måned d. 5 bliver der trukket penge fra mit aktiedepot og investeret i min valgte investeringsforening. Jeg er stor fan af at kunne sætte mine investeringer på autopilot, og jeg kan endda lade være med at kigge på mine investeringer i flere måneder, fordi jeg ved at de passer sig selv.

Hvert eneste år modtager jeg udbytte af mine investeringsforeninger på min Nordnet månedsopsparing som også bliver genivesteret i min valgte investeringsforening.

 

Konklusion af Nordnet – Månedsopsparingen

Jeg kan klart anbefale Nordnets månedsopsparing. Hvis du gerne vil i gang med at investere, men ikke har den store viden på området, så er det en perfekt måde at starte på. Det tager kun få minutter at oprette dig som kunde, og så er du faktisk i gang, og klar til at overføre penge til dit aktiedepot. Dette er helt klar en løsning jeg kommer til at bruge fast hver eneste måned fremover. Du kan oprette dig som bruge her:

Følg mine investeringer her – De bliver opdateret hver eneste måned.

 

Disclaimer: jeg arbejder ikke for Nordnet, eller er på andre måder associeret med Nordnet, men er ganske enkelt bare en glad og tilfreds bruger af deres investerings værktøj.

 

Andre investeringsplatforme?

 

Hvis du gerne vil lade andre stå for dine investeringer, og så kan du kan opnå et stabilt afkast på dine investeringer, uden selv at stå for det, så kan du få lavet en gratis investeringsplan hos NORD.Investments.

 

Start med at få en gratis investeringsplan på under 5 minutter – klik her

 

Relaterede artikler:

Hvorfor investere i investeringsforeninger

Tjen penge på aktier. Sådan investerer man i aktier

Hvordan investerer man? -10 ting du skal gøre inden du starter

 

anmeldelse af nord.investments
Sponseret

stabilokonomi Forfatter