Spring til indhold

Anmeldelse af Nordnet månedsopsparing ⇒ Læs min mening

Jeg har igennem mange år interesserede mig for at investere i aktier og værdipapirer, men jeg har altid syntes at det var et stort arbejde at udvælge de forskellige investeringer, og samtidigt, så har jeg syntes at det var besværligt at man skulle ind og købe dem hver eneste måned, når der var penge til overs på kontoen. Det problem har Nordnet løst for mig.

Derfor valgte jeg at kigge nærmere på Nordnets månedsopsparing, som er et værktøj hvor du kan overføre penge til hver måned, og så investere de helt automatisk for dig i de værdipapirer som du har valgt.

Derudover så er der ingen kurtage eller andre gebyrer ved Nordnets månedsopsparing, hvilket uden tvivl gjorde valget let. Jeg skulle prøve denne gratis løsning af, og jeg har nu investeret igennem Nordnets månedsopsparing i over 4 år og forsætter i mange flere, for der findes ingen løsninger der er dets ligemand på det danske markedet.


Opret en konto hos Norm.invest

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Få gratis investeringsplan

Hvad er Nordnet månedsopsparing?

Nordnet er en af Danmarks største handelsplatforme med aktier og obligationer, og de har skabt Nordnet Månedsopsparing, som er et alternativ til den almindelig opsparing i banken hvor man ikke længere får rente for sit indestående.

Månedsopsparingen hos Nordnet er efter min mening, en af de smarteste måder at lave en opsparing i diverse fonde og investeringsforeninger, uden at det er fyldt med omkostninger og gebyrer.

Månedsopsparingen, er en service som giver dig mulighed for at lave en fast opsparing i investeringsforeninger eller fonde, hver eneste måned. Alt dette, fuldstændig uden omkostninger eller kurtage. Det eneste krav er at du investere for 500 kroner af gangen. Så kort fortalt, så kan du investere fuldstændig gratis for minimum 500 kroner.

Det er en let måde at investere, og du behøver ikke selv have ’’hands on’’. Du kan vælge at investere i op til 4 forskellige fonde eller investeringsforeninger, som du vil fordele dine investeringer ud over.

Hvem kan bruge Nordnet månedsopsparing?

Hvis du gerne vil investere helt passivt og ikke ønsker at bruge tid på dine investeringer, men bare ønsker at lade dine penge stå og automatisk overføre penge til dine investeringer, så er Nordnets månedsopsparing et ideelt valg. Så det betyder helt kort fortalt at Nordnets månedsopsparing er velegnet til dig som har en travlt hverdag og som bare ønsker at investeringen passer sig selv. Du skal dog selv vælge de investeringsforeninger som du ønsker at investere i, hvilket betyder at du som minimum skal sætte dig ind i hvilke der passer til dine behov.

Nordnet månedsopsparing er helt perfekt til den ”dovne investor” som ikke vil bruge alt sin tid på sine investeringer, men blot ønsker at sætte investeringerne på auto pilot. Derudover så undgår du også alt der hedder kurtage og gebyrer hvilket hurtigt kan blive en kæmpe besparelse.

Fordele og ulemper

Det kan godt være besværligt at finde ud af hvilke investeringsplatforme som passer til ens behov, så derfor har jeg valgt at lave en fordele og ulemper med Nordnets månedsopsparing, så du kan få et bedre overblik over platformen.

Fordele

  • Få investeret helt automatisk
  • Fuldstændig passiv investering
  • Let at oprette sig og komme igang.
  • Ingen kurtage eller gebyrer

Ulemper

  • Kan kun investere i Fonde eller investeringsforeninger
  • Begrænset investeringsmuligheder


Opret en konto hos Norm.invest

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Få gratis investeringsplan

Sådan kommer du i gang

Jeg har forsøgt at lave en lille guide til hvordan du kommer i gang, så du kommer hurtigt i gang med din egen Nordnets månedsopsparing (eller bare investering hos Nordnet generelt).

For at oprette en konto hos Nordnet skal du blot besøge deres hjemmeside ved at klikke her og derefter klikke på Klik på ”Bliv kunde” (Det er gratis og tager kun 1 minut at oprette din konto)

nordnet.dk

Derefter vil du møde dette billede, hvor du skal skrive dine personline oplysninger ind og godkende med Nem ID. 

Nordnet månedsopsparing

Her ser du et screenshot fra min personlige Nordnet konto, hvor du kan se de kontoer du har hos Nordnet. 

nordnet investering

For at oprette din Nordnet månedsopsparing, skal du blot klikke på ”Min side” og derefter ”Månedsopsparingen”.

månedsopsparing nordnet

Nu får du lov at vælge hvilke fonde eller investeringsforeninger du ønsker at investere i, samt hvor mange penge du ønsker at investere hver måned automatisk. 

Nordnet månedsopsparing udbytte

En stor del af de investeringsforeninger du kan investere i hos Nordnet månedsopsparing, giver mulighed for udbytte. Når du får udbytte igennem din Nordnets månedsopsparing af dine investeringer, så vil pengene blive udbetalt på dit aktiedepot helt automatisk. Næste gang det bliver d. 5 i måneden, så vil dette også blive investeret, medmindre du vælger trække udbyttet ud igen fra din konto.

Automatisk indberetning af SKAT

Hvis du får overskud af dine investeringer på Nordnet generelt, så vil alt dit overskud blive indberettet til skat helt automatisk. Du vil under din konto kunne se hvor meget afkast du har fået, og derudover vil du kunne se hvor meget der er betalt til skat.

Nordnets månedsopsparing kan på den måde stå fuldstændig passivt året rundt, og du skal ikke engang indberette skat fordi det sørger den for dig.

Nordnet månedsopsparing omkostninger

Der er ingen omkostninger, kurtage eller gebyrer når man investere igennem Nordnets månedsopsparing. Det betyder altså at hver gang du investere igennem den, så vil alle pengene blive investeret, uden at der bliver taget en andel til Nordnet. Denne mulighed er jeg ikke bekendt med at der findes hos andre platforme, hvilket uden tvivl er årsagen til at jeg er så glad for min opsparing hos Nordnet.

Min erfaring med Nordnet månedsopsparing

Jeg har nu i 4 år investeret igennem Nordnets månedsopsparing, og jeg investere fast minimum 500 kroner om måneden til min egen månedsopsparing. Hver eneste måned d. 8 bliver der trukket penge fra mit aktiedepot og investeret i min valgte investeringsforening. Jeg er stor fan af at kunne sætte mine investeringer på autopilot, og jeg kan endda lade være med at kigge på mine investeringer i flere måneder, fordi jeg ved at de passer sig selv.

På nedstående billede, kan du se mit afkast for i år indtil videre:

Nordnet månedsopsparing erfaring og afkast
Nordnet månedsopsparing erfaring og afkast for 2022

Afkast i kroner:  8.534 kroner

Udbytte 2018: 493 DKK

Udbytte 2019: 643 DKK

Udbytte 2020: 660 DKK

Udbytte 2021: 650 DKK

Udbytte 2022: 1747 DKK

Samlet afkast 12.077 kroner

Afkast i procent inkl. udbytte: 32.84 %

Dette afkast er jeg utroligt glad for og efter at have prøvet flere platforme for at kunne se hvad de havde havde af muligheder har jeg kunne konkludere at jeg uden sammenligning bedst kan lide Nordnet.

Denne investeringsforening investere jeg personligt i:

Sparindex INDEX Globale Akt Min Risk KL

Hvorfor? Fordi jeg ønsker at sprede min investering så meget som muligt for at miniminere min risiko og få et så højt afkast som muligt på samme tid. Her føler jeg at denne investeringsforeninger passer ind i min strategi.

Ekstra fordel

Hvert eneste år modtager jeg udbytte af mine investeringsforeninger på min Nordnet månedsopsparing som også bliver genivesteret i min valgte investeringsforening. Men uanset om du investere 500 kroner om måneden eller 50.000 kroner, så vil Nordnets månedsopsparing stadig være et af de mest attraktive valg på markedet.

Du kan følge mine investeringer hos Nordnet ved at besøge min portefølje som jeg opdatere hver eneste måned – Klik her


Opret en konto hos Norm.invest

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Få gratis investeringsplan

Derfor bruger jeg Nordnet månedsopsparing

Jeg er stor fan at opsparinger generelt. Problemet med opsparinger er bare, at for de fleste så er pengene i opsparingen bare alt for nemt tilgængelige. Især når opsparingen står din netbank, og let kan flyttes over på din kredit kort konto. Derudover, så er der endnu et stort problem med, at opspare på din netbank eller i kontanter generelt. Problemet er nemlig, at den falder i værdi, hver eneste dag, grundet Inflationen.

Jeg ønsker at have en fast investering hver eneste måned, som er fuldstændig passiv, og det har Nordnets månedsopsparing kunne løse.

Derfor har jeg også valgt at investere i aktie indekset, grundet aktiemarkedet rent historisk har givet et positivt afkast på 8,9 %. Derudover så kræver det ikke særligt meget vedligeholdelse, at investere i indexet. Men med Nordnets månedsopsparingen, så er der heller ikke ”følelser” eller ”tro” involveret. Det hele køre simpelthen automatisk. På den måde kan du følge din strategi, uden at lave impulsive beslutninger. Derfor kan du lade dine penge arbejde for dig, uden at du skal gøre noget som helst manuelt.

Dette er altså en fuldstændig automatisk måde at investere på, som er helt ideel for både en fuldstændig nybegynder og en mere erfaren investor.

Få Gratis investeringsforslag

tjen flere penge

Kunne du godt tænke dig at komme igang med at investere i aktier og investeringsforeninger ligesom mig, men ved ikke helt hvad du skal investere i? Så har Nordnet udviklet ”Investeringsguiden” som giver dig et forslag til en gratis skræddersyet investeringsportefølje.

Med investeringsguiden kan du få en fuldstændig gratis skræddersyet portefølje med konkrete investeringsforslag.

Det tager kun få minutter

1.Gå til Nordnets forside, ved at klikke her

2. Klik på Klik på ”Bliv kunde” (Det er gratis og tager kun 1 minut at oprette din konto)

3. Udfyld dit CPR nr, og Login ved hjælp af NemID.

4. . Vælg investeringsguiden og besvar spørgsmålene som på billedet nedenfor.

hvordan investere man

5. Nu vil du få vist din skræddersyede portefølje, med konkrete forslag på hvad du bør investere i.

passiv indkomst

Du kan med disse forslag udvælge om der er nogle af dem som skal med i din Nordnet månedsopsparing eller om du vil investere i dem på almindelig vis.

Nordnet er klart en af de letteste platforme at komme i gang med og deres gratis investeringforslag kan være en stor hjælp til alle der ikke helt er sikre på hvad de skal investere i.


Opret en konto hos Norm.invest

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Få gratis investeringsplan

Konklusion af Nordnet Månedsopsparing

Jeg kan klart anbefale Nordnets månedsopsparing. Hvis du gerne vil i gang med at investere, men ikke har den store viden på området, så er det en perfekt måde at starte på. Det tager kun få minutter at oprette dig som kunde, og så er du faktisk i gang, og klar til at overføre penge til dit aktiedepot. Dette er helt klar en løsning jeg kommer til at bruge fast hver eneste måned fremover. Du kan oprette din konto og oprette din egen Nordnet Månedsopsparing ved at klikke her

Jeg investere som sagt selv hos Nordnet igennem deres månedsopsparing, så du kan også følge mine investeringer hver eneste måned.

Et afkast i procent inkl. udbytte på 32.84 % kan man vist ikke klage over.

Følg mine investeringer her – De bliver opdateret hver eneste måned.


Opret en konto hos Norm.invest

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Få gratis investeringsplan

Relaterede artikler:

Hvorfor investere i investeringsforeninger

Tjen penge på aktier. Sådan investerer man i aktier

Hvordan investerer man? -10 ting du skal gøre inden du starter

5/5 - (126 votes)