Anmeldelse af PeerBerry – Crowdlending platform

Anmeldelse af PeerBerry - Crowdlending platform

En af mine ynglings investeringer er crowdlending og peer to peer lending, som handler om at man låner penge ud til enten privatpersoner eller virksomheder igennem en online platform, hvor jeg til gengæld modtager en betaling af rente over tid. Crowdlending og peer to peer lending giver et højt afkast og kan blive automatiseret fuldstændigt, og har en lav risiko hvis man gør det rigtigt.

Jeg har efterhånden en del erfaring med at investere i forskellige crowdlending platforme, og jeg leder altid efter nye platforme som kan bidrage positivt til min investering, så jeg kan få spredt mine investeringer så meget som muligt. Her er jeg faldt jeg over over PeerBerry, som har fået en masse positiv omtale fra flere jeg kender og som vil skrive om i denne artikel.

 

Hvem er PeerBerry?

PeerBerry er en relativt ny crowdlending platform som startede i 2017, men som allerede har fået over 3000 investorer fra hele Europa, som har investeret for mere end 30 millioner euro. De er ejet af Aventus Group som har over 500.000 kunder og som i dag udlåner og formidler lån, så de er ejet af en enorm stor virksomhed, og ved derfor også hvad de laver. De har indtil videre givet deres investorer 12 % i gennemsnitligt afkast på deres investeringer i lån igennem platformen.

PeerBerry samler lå fra forskellige loan orginators (långivere) og giver investorer mulighed for at sprede sin investering hos forskellige loan orginators. De har på nuværende tidspunkt 9 loan orginators

 

Hvem henvender de sig til?

Peerberry henvender sig til både nye og mere erfarende investorer over 18, da de har lavet en super enkel platform som alle kan bruge. Derudover så har de en Auto Invest funktion som gør, at selvom du ikke har en masse tid at bruge på dine investeringer, så kan du sætte din investering på auto pilot og derfor kan du nøjes med at tjekke op på dine investeringer når du lige har 5 minutter til at tjekke dit afkast.

 

Hvorfor investere i PeerBerry?

Crowdlending er de senere år blevet utroligt interessant fordi der er kommet mange nye platforme til, som alle har forskellige fordele. Der er også flere grunde til hvorfor jeg personligt har valgt at investere i lige netop PeerBerry, og jeg vil forsøge at komme ind på nogle af dem nedenfor.

 

Buyback garanti

peerBerry har buyback garanti, som betyder at hvis en lånetager ikke betaler sine afbetalinger i 60 dage, så vil lånet blive købt tilbage af loan orginator, så du får et mere stabilt afkast og undgår at tabe penge grundet dårlige betalere.

 

Højt afkast

Det gennemsnitlige afkast er på 12 % om året, hvilket er virkeligt højt og derfor kan man forvente at sin investering hos PeerBerry giver et fornuftigt afkast i forhold til mange andre alternativer derude.

 

Let Auto Invest funktion

Som du måske ved, så elsker jeg når alle mine investeringer er komplet automatiserede, så de skaber en fuldstændig og 100 % passiv indkomst. Det er derfor jeg altid investere på crowdlending og peer to peer lending platforme som har en automatiserede investerings funktion, så jeg bare kan sætte de rigtige indstillinger én gang og derefter glemme dem. Heldigvis har PeerBerry sådan en funktion, som jeg hurtigt fik tændt, så jeg kunne få automatiserede mine investeringer på platformen. Her er de indstillinger jeg har brug:

peerberry auto invest funktion erfaringer

Når jeg har tændt for indstillingerne, så vil den automatisk investere i lån som passer til mine indstillinger. Den var faktisk rigtig hurtig til at få investere i de forskellige lån og tog under 5 minutter. Alt jeg skal gøre nu er at vente på at mine penge kommer tilbage med renter.

Peerberry har sørget for denne funktion til de investorer som har en travl hverdag, og som ikke har lyst til at bruge hele dagen på at udvælge de bedste lån som findes på platformen. Selve auto Invest funktionen er ikke så pæn som nogle af de andre crowdlending platforme derude, men til gengæld så er den utroligt simpel at komme i gang med.

 

Lån med korte løbetider

En kæmpe fordel hos PeerBerry er at de primært beskæftiger sig med forbrugslån med meget korte løbetider, som ofte er på under 30 dage. Dette betyder at hvis man ikke vil sælge sine lån med risiko for at få et tab,

 

Min erfaring med PeerBerry

Jeg har personligt selv investere i PeerBerry siden maj måned 2018, hvor jeg løbende har lavet små ændringer i min portefølje. Jeg startede med at overføre 1300 kroner og har efterfølgende yderligere overført penge, så jeg nu har investeret i alt 4100 kroner med et afkast på hele 11,59 % om året.

anmeldelse af peerberry investeringer crowdlending

Det har været utroligt let at bruge PeerBerry, og jeg kommer uden tvivl til at forsætte med at investere flere penge igennem dem i fremtiden, da jeg godt kan lide deres brugervenlighed, og derudover så er jeg stor fan af deres korte lånetider, hvor jeg næsten kan få alle mine penge tilbage fra mine investeringer efter kun 30 dage, uden at jeg skal sælge nogle af mine lån, men blot stoppe med at geninvestere afkastet og tilbagebetalingerne.

 

Hvis du vil vide mere, så tager det kun 2 minutter at komme i gang. Klik her for at oprette dig.

 

 

Hvordan kommer man i gang?

Det er ret let at komme i gang med sine investeringer hos PeerBerry. Du skal blot gøre følgende:

 

 1. Opret en konto

Til at begynde med, så skal du oprette dig ved at udfylde formularen ved at klikke her.

 1. Overfør penge til din konto

Bliv en aktiv investor ved at overføre penge til din investerings konto.

 1. Vælg og invester i lån

Lav din første auto Invest portefølje ved at vælge dine krav til hvilke lån du ønsker at investere i automatisk.

 1. Hold øje med dit afkast

Kig på din profil løbende, og se dine investeringer og dit afkast hver måned.

 1. Modtag afbetalinger plus optjente renter

Pengene som er tilgængeligt på din investeringskonto, kan trækkes ud lige når du ønsker det.

 

Sådan overfører du dine penge til PeerBerry

Når jeg skal overføre penge til de forskellige crowdlending platforme som er i andre lande i Europa, så overføre jeg altid med Transferwise, da det er langt billigere, lettere og hurtigere end at overføre med de traditionelle bank overførsler ud af landet. Det tog omkring 8 timer, og så var pengene landet på min konto hos Peerberry, hvilket i banken havde taget mellem1 og 2 hverdage. Du kan læse min artikel om TransferWise ved at klikke her.

 

Invester i lån

Det er nu på tide at investere i nogle lån! Jeg anbefaler som regel at man lige tjekker de forskellige lån ud manuelt, for at se hvad der rent faktisk er til gængeligt på platformen:

invester i lån med peerberry

Du kan her se de lån som jeg selv kigger på, og som du kan se så er de fleste af lånetyperne ’’short’’ hvilket betyder at lånetiden er relativ kort.  De fleste af dem har også høje afkast og har buyback garanti, hvilket er perfekt for en investor.

 

Hvis du vil vide mere, så tager det kun 2 minutter at komme i gang. Klik her for at oprette dig.

 

 

Fordele og ulemper ved PeerBerry

Det kan være svært at finde ud af hvilke platforme som passer bedst til ens ønsker og forventninger, og det er ikke blevet lettere efter at der blomstre nye crowdlending platforme op nærmest hver dag. Derfor vil jeg fortælle dig hvilke fordele og ulemper der er ved netop PeerBerry

 

Fordele:

 • Højt afkast på i gennemsnit 12 %
 • Korte løbetider på lånene med omkring 30 dage
 • Buyback garanti
 • Simpel brugervenlighed
 • Mulighed for at sprede sine investeringer på mange forskellige loan orginators (långivere)
 • Auto Invest funktion

 

Ulemper:

 • Relativt ny platform med kort historik
 • Der mangler til tider lån på platformen, grundet stor efterspørgsel.

 

Hvad syntes jeg om PeerBerry

Jeg må virkeligt sige at jeg er blevet positivt overrasket, da jeg forsøgte mig med PeerBerry platformen. Brugervenligheden er rigtig god og fyldt med de helt basis funktioner, men det er virkeligt simpelt at bruge. Hele processen med at oprette en konto, overføre penge og komme i gang er ret ligefrem. Derudover så har de en rigtig god auto Invest funktion og en masse lån med høje renter og korte løbetider, samt buyback garanti på deres lån.

Så jeg kan kun opmuntre folk til at afprøve PeerBerry også, mens du naturligvis også spreder dine investeringer på andre platforme. Hvis du har nogle spørgsmål omkring crowdlending og peer to peer lending generalt, så tøv ikke med at efterlad en kommentar nedenfor.

 

Hvis du vil vide mere, så tager det kun 2 minutter at komme i gang. Klik her for at oprette dig.

 


Sponsorerede

stabilokonomi Forfatter