Spring til indhold

Novo Nordisk aktier 2024 (Købsguide samt kurs)

NOVO-B.CO
Novo Nordisk B A/S
Copenhagen
$992.50
$4.60
0.47%

Din kapital er i fare. Andre gebyrer forekommer. For mere information, besøg etoro.com/trading/fees

Køb Novo Nordisk aktier – Lynguide

Trin 1. – Vælg den handelsplatform med laveste kurtage og gebyrer. Vi anbefaler eToro som har gratis kurtage når du handler med aktier.
Trin 2. – Opret en konto ved blot at udfylde dine informationer
Trin 3. – Indsæt nu penge på din konto, som kan gøres med enten betalingskort og Bankoverførsel.
Trin 4. – Søg nu efter Novo Nordisk aktier
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Novo Nordisk aktier

Novo Nordisk aktier Kurs i realtid

Ovenfor får du vist den aktuelle kurs på Novo Nordisk aktier i realtid, som opdateres hele tiden. Du kan her følge den nyeste Novo Nordisk aktie kurs.

Guide til køb af Novo Nordisk aktier 2024

Det er ganske nemt at investerer i Novo Nordisk, som er Danmarks største selskab hvis man måler på markedsværdi, og derved Novo Nordisk aktier og det kræver kun at du opretter dig på en handelsplatform hvor du kan købe Novo Nordisk aktier. Du kan også købe Novo Nordisk aktier igennem din bank, men det koster en del mere.

Hvis du vil undgå at betale for mange dyre gebyrer, når du skal købe dine Novo Nordisk aktier, så har vi lavet en enkel guide hvor du med et par enkle trin ved hvordan du kan købe Novo Nordisk aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Novo Nordisk aktier, så skal du vælge en handelsplatform. Du bør vælge den billigste og bedste handelsplatform.

Vi kan anbefale eToro, hvor du kun betaler 0 kr. i kurtage ved køb af aktier. Der er danske platforme hvor du betaler op imod 100 kr. i minimumskurtage når du køber aktier, og her vil vi hellere købe aktier for pengene.

aktier
Køb aktier hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Invester din formue
Brugervenlig platform

Opret konto nu→ Din kapital er i fare. Andre gebyrer forekommer. For mere information, besøg etoro.com/trading/fees


2. Få en handelskonto

oprettelse af konto på etoro

Når du lander på eToro’s hjemmeside, så skal du blot udfylde dine informationer. Derefter vil du få adgang til platformen. Når du skal til at investere, skal du indsætte penge på din konto.

indsæt penge etoro

Når du har indsat penge på din konto hos eToro, så er du klar til at købe dine aktier. Du bør overføre pengene som USD, for at slippe for ekstra gebyr. Du kan vælge at overføre med betalingskort med minimum eller bankoverførsel.

Nu kan du købe Novo Nordisk aktier.


3. Sådan Køber du Novo Nordisk aktier

Så snart du har indsat penge på din eToro konto, så er du helt klar til at købe Novo Nordisk aktier.

novo nordisk aktier

Når du skal finde Novo Nordisk aktier, så skal du blot søge efter dem i søgefeltet. Du kan direkte fra søgefeltet handle eller klikke på den, for at læse mere omkring aktien og se dens kursudvikling.

For at købe den, skal du blot klikke på ”Handl”.

4. Køb Novo Nordisk aktier

Så snart du har klikket på ”Handl” kan du vælge om du vil investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

novo nordisk aktier kurs

Uanset hvilke du vælger, så vil det give det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene frem for den anden. Så snart du har valgt det beløb eller det antal du vil købe, så klik på ”Åben handel” som ses hvis markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket. Nu ejer du hermed Novo Nordisk aktier.

Læs mere i vores guide om investering i aktier

Historien om Novo Nordisk

Novo Nordisk er en virksomhed som de fleste i Danmark kender til. Novo Nordisk er særligt kendt for deres Insulin produktion, hvor de levere insulin til diabetikere i hele verden. Novo Nordisk går helt tilbage til 1923 samt 1925, hvor virksomhederne Nordisk Insulinlaboratorium og Novo Terapeutisk Laboratorium startede. Disse to selskaber startede nemlig produktionen af insulin som dengang var fuldstændig revolutionerende og lige var blevet opdaget af et par canadiske forskere.

I 1989 fusionerede Novo Industri A/S (Nordisk Insulinlaboratorium) samt Nordisk Gentofte (Nordisk Insulinlaboratorium). Dette blev til Novo Nordisk A/S, som efterfølgende blev til den største producent af insulin i hele verden. Novo Nordisk flyttede i 1994, hele selskabets IT-aktiviteter ind i et selskab som hedder NNIT. Selskabet blev omdannet til et aktieselskab tilbage i 2004.

Novo Nordisk er Danmarks største medicinal selskab som fremstiller insulin. Novo Nordisk er ikke bare landets største medicinalselskab, men også Danmarks største virksomhed hvis man kigger på markedsværdien. Man kan sammenligne med Mærsk, hvor Novo Nordisk næsten er dobbelt så stor.

Skal man købe Novo Nordisk aktier?

Det kan være utroligt svært at svare på om man skal investere i Novo Nordisk aktier. Det er dog en af de mest omsatte aktier i det danske C25 indeks, og det er også værd at huske på at Novo Nordisk er Danmarks største virksomhed, hvilket også taler for at Novo Nordisk er en god og solid virksomhed.

Det er også værd at huske at Novo Nordisk som den største insulinproducent har en kæmpe omsætning af et produkt som skal tages af diabetikere resten af deres liv, hvilket sikre dem en enorm omsætning som år efter år kommer igen og igen.

Novo Nordisk udbetaler også udbytte af deres overskud, hvilket sikre at investorer også får en bid af den succes som Novo Nordisk har. Det er naturligvis også vigtigt at huske at aktiekursen kan både falde eller stige afhængig af hvilke forventninger som aktieanalytikerne har til aktien. Der er også mange konkurrenter i deres branche, så det er nogle af de overvejelser man bør tage hvis man ønsker at investere i Novo Nordisk akter.

aktier
Køb aktier hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Invester din formue
Brugervenlig platform

Opret konto nu→ Din kapital er i fare. Andre gebyrer forekommer. For mere information, besøg etoro.com/trading/fees

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan man købe Novo Nordisk Aktier?

Du kan købe Novo Nordisk Aktier på de fleste online handelsplatforme såsom f.eks. eToro.

Hvad er kursen på Novo Nordisk akter nu?

Kursen på Novo Nordisk aktier skifter alle handelsdage. Du kan se den nyeste kurs på vores graf som opdateres i realtid.

Er Novo Nordisk aktier en god investering?

Det afhænger af mange ting. Læs vores artikel, for derefter selv at vurdere om Novo Nordisk aktier er en god investering for dig.

5/5 - (14 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *