Bliv rig med passiv indkomst – 17 måder at opnå passiv indkomst.

Passiv indkomst er yderst eftersøgt, og ofte utroligt misforstået.

Passive indkomststrømme kræver som regel en start investering, og en masse arbejde i starten. Etter noget tid, og hårdt arbejde, så kan disse indkomststrømme begynde at vedligeholde sig selv, og derefter give dig en mere passiv indkomst, uden at du skal bruge en masse tid på det.

Jeg taler af personlige erfaringer, når jeg fortæller at passiv indkomst kan sætte fart på din portefølje af investeringer, og sørge for at du når dine mål hurtigere.

Nedenfor vil du få vist nogle måder at få passiv indkomst på, som rent faktisk virker, og hvor du kan ende med at tjene mange penge på den lange bane. Ja nogle af dem giver dig en reel chance for at leve af det. Blandt andet CopyTrading som vi kommer ind på i denne artikel er en af de letteste måder at få en passiv indkomst, men alle mulighederne er nogle du kan starte allerede idag.

Hvis du vil i gang med at få nogle passive indkomster, så er der nogle ting du skal vide inde du starter.

Få passiv indkomst med CopyTrading
Kopier en professionel investor

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Gratis e-mail Kursus
Få Passiv indkost med CopyTrading
Få samme afkast som en professionel

Hvad kræver det at få en passiv indkomst?

Før vi graver os dybere ind i de forskellige passive indkomst ideer, så syntes jeg at det er en god ide at få styr på nogle misforståelser. Selvom at ordet passiv, lyder som om at du ikke skal fortage dig noget som helst for at få en indkomst, så er dette ikke helt sandt. Alle passive indkomststrømme kræver mindst en af de følgende elementer:

  1. En opstarts omkostning, eller
  2. En opstarts investering af din tid.

Du kan ikke få en ekstra indkomst, uden at være villig til at tage en af de overstående elementer i brug. I dag, har jeg en stor liste med passive indkomst ideer som du kan prøve. Uanset hvilken kategori du falder i, så vil du sandsynligvis kunne finde en eller flere ideer til at komme i gang allerede idag.

CopyTrading 

Passiv indkomst copy trade

Kopier de professionelle investorer automatisk

Hvis du gerne vil opnå en fuldstændig passiv indkomst, så er CopyTrading sandsynligvis noget for dig. Hvis du gerne vil tjene penge mens du sover, og lade andre tjene dem til dig, så kan du nemlig med CopyTrading opleve dette. 

Når du investere med CopyTrading hos handelsplatformen eToro, så kopiere du en professionel investors portefølje af investeringer 100% og det er helt gratis at gøre.

De professionelle investorer får nogle få procent af handelsomkostningerne, men for at folk skal kopiere dem så skal de skabe nogle høje og stabile afkast, hvilket giver en win-win situation. 

Med CopyTrading, så vil din portefølje af investeringer kopiere den eller de investorer du har valgt at følge, så hvis investoren køber for 25% af porteføljen i Coca cola aktier, så vil din portefølje også automatisk købe 25% af din portefølje i Coca Cola aktier. Dette sker også hvis der bliver købt indeksvonde, valuta, kryptovaluta m.v. Dette er altså den absolut letteste måde at få passiv indkomst på.

Hvad koster det at komme i gang?

Det er gratis at komme i gang, og du kan komme i gang ved at indsætte 200$ som der bliver investeret for. Dette er altså DINE penge, som forhåbentligt kommer til at yngle. 

etoro
Kom i gang med CopyTrading

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Kopier Professionelle investorer

Få passiv indkomst

Opret en konto

passiv indkomst copytrading

Når du skal oprette din gratis konto hos eToro, så skal du klikke her

Nu skal du kort udfylde dine informationer og efterfølgende klikke på ”Begynd at handle” i bunden af siden.

Indsæt minimum 200 dollars på din eToro konto

Nu skal du indsætte 200 dollars på din eToro konto som du skal bruge til at investere for. Det er altså DINE penge, som du forhåbentligt får til at yngle.

Når du indsætter dine penge, så bør du vælge betalingskort, hvis du gerne vil i gang med det samme, ellers så går der mellem 2 til 5 hverdage hvis du laver en bankoverførsel.

Vælg den investor du vil kopierer

Nu skal du udvælge den investor som du vil kopierer. Nedenfor kan du se 4 eksempler på nogle af de investorer du finder på eToro

Passiv indkomst copy trade

Nu skal du klikke på ”Kopier folk” i venstre side, og så kan du begynde at udvælge hvilke af investorerne som du vil kopiere.

Her kan du med fordel vælge nogle af de mest populære investorer, som andre også stoler nok på til at lade dem håndtere deres penge.

Kopier din valgte investor

Når du har fundet den rette investor, så skal du blot klikke på Kopier, og så er du i gang med CopyTrading.

Tillykke, du er nu succesfuldt i gang med at CopyTrade

Fordele og ulemper

Fordele

Hvis du ønsker at få en passiv indkomst, så er CopyTrading uden tvivl en af de letteste måder at få det på. Det er også en let måde at investere på, uden at skulle arbejde for det, men stadig opnå de høje afkast som de professionelle investorer opnår. Køb aktier med copytrading uden at røre en finger.

Ulemper

De professionelle investorer kan også være uheldige, så du hvis der er en dårlig periode, så skal du have tiltro til at de over tid får indhentet mindre udsving igen.

etoro
Kom i gang med CopyTrading

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Kopier Professionelle investorer

Få passiv indkomst

Invester passivt i aktier

aktier hos etoro

Kunne du godt tænke dig at få en fuldstændig passiv indkomst, som passer sig selv og som du faktisk ikke skal manuelt håndtere, så er Nord.Investments helt perfekt for dig. Du kan vælge at lade Nord.Investents stå for at investere helt automatiskfor dig.

Alt du skal gøre er at få en Gratis investerinsplan hos Nord.Invesestments her hvorefter du kan lade Nord.Investments stå for at investere for dig eller også så kan du vælge selv at investere efter din investeringsplan. Hvis du vælger selv at stå for det, så kan vi anbefale eToro her til at købe aktier da de har gratis kurtage.

Hvis du gerne vil investere passivt i aktier for at få en passiv indkomst, så skal du finde nogle aktier som du gerne vil investere i, for at have dem i mange år. På den måde skal du ikke hele tiden følge op på dem og du kan derved fortage en enkelt investering og lade dem passe sig selv.

Hvis du derimod gerne af og til vil handle med aktier så anbefaler vi eToro som har gratis kurtage på aktier, mulighed for Copytrading og meget mere.

For at komme i gang med at købe aktier hos eToro så skal du blot gøre følgene:

  1. Opret en konto hos eToro her
  2. Udfyld dine oplysninger og bekræft din e-mail.
  3. Find den eller de aktier du ønsker at købe og indsæt.
  4. Indsæt penge med enten kreditkort, PayPal eller bankoverførsel.
  5. Nu kan du købe din første aktie hos eToro med 100% gratis kurtage.

aktier
Opret konto hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Handel med: Aktier, Krypto, Indeks, Råvarer, Valuta, EFT’er
Gratis kurtage på aktiehandel

Læs også min anmeldelse af Nordnet månedsopsparing

Crowdlending – Invester i lån

Crowdlending, fungere ved at låne dine penge ud til lånetagere, som typisk ikke kan kvalificere til de traditionelle banklån. Som en långiver, så har du mulighed for at vælge hvilke lånetagere du ønsker at låne penge, og du har mulighed for at sprede din investering for at minimere din risiko. Den mest populære crowdlending og peer to peer platform i Europa er Mintos. Du kan læse en af mine anmeldelser af Mintos ved at klikke her.

Det der gør Mintos spændende er at investorer kan få  over 12 % i afkast om året i gennemsnit – og det er fuldstændig passiv indkomst. Du kan simpelthen låne dine penge ud, og blive betalt hver eneste måned med både indbetalinger og renter på dine lån. Du skal forvente at kunne få et afkast på de 10-14 % om året, hvilket er bedre end nogen form for indlåns konto i banken som du overhoved kan finde i dag.

Du kan også se mine investering i crowdlending her. 

Så meget kan du tjene passivt: Forvent et afkast på mellem 10 og 14 % om året i gennemsnit

Så hurtigt får du en passiv indkomst: Hver eneste måned bliver der udbetalt tilbagebetalinger og rente afdrag af de lån du investere i.

Mintos
Opret konto hos Mintos

⭐⭐⭐⭐⭐
Største Crowdlending platform i Europa
Få passivt månedligt afkast
Få 1% i bonus når du opretter dig

Ejendomsinvestering

ejendomsinvestering

En løbende indkomst med investering i ejendom er en fantastisk måde at få en passiv indkomst. For at gøre det fuldstændigt passivt, så kan du outsource administrationen af ejendommene til et firma som gør det for dig. Men det kræver naturligvis stadig et ret stort start kapital for at starte.

En af de letteste måder at komme i gang med ejendoms investering i udlejnings ejendomme, er crowdfunding. Lidt lignende Mintos, så kan du investere i ejendomme med så lidt som 500 kroner på den danske platform Kameo.

Hos Kameo kan du investere i ejendomme sammen med andre investorer og få et afkast på mellem 5 og 15 % afhængig af hvilke ejendomme du vil investere i.

Det der er så fantastisk ved at bruge en platform som Kameo i stedet for at gør det selv, er at indkomsten er endnu mere passiv, da der ingen administration er overhoved.

Så meget kan du tjene passivt: Forvent et afkast på mellem 5 og 15 % om året i passiv indkomst.

Så hurtigt får du en passiv indkomst: Når ejendommen er færdigfinansieret. Der kan gå et par måneder inden du begynder at få månedlige betainger.

Invester i en REIT (Real Estate Investment Trust)

Hvis du ikke er så vild med at investere direkte I ejendom, eller måske ikke er en erfaren investor, så er det helt okay. Du kan stadig drage fordel af ejendomme i dine investeringer igennem REIT’s.

Dette er investeringsforeninger som ejer ejendomme. Og som ejer så får du fordel af afkastet, refinansieringen, salget, indkomsten(eller tabet) på ejendommen.

Så meget kan du tjene passivt: Den passive indkomst er mellem 5 og 9 % om året.

Så hurtigt får du en passiv indkomst: Her skal du have tålmodighed da der ofte kan gå op imod et års tid.

Refinansier dit boliglån

Dette kan måske lyde underligt i en artikel om passiv indkomst, men ved at refinansierer dit boliglån kan være en fantastisk måde at frigive en masse indkomst og spare dig for flere hundrede tusinde i livstiden af dit lån. Det er et ret godt afkast efter min mening.

Lige nu så er renterne nær historisk lave, og hvis du ikke har tjekket op på dit boliglån på det sidste, så er det et fantastisk tidspunkt at gøre nu, og eventuelt shoppe rundt efter de bedste renter. Hvis du spare 0,50 % eller mere på dit lån, så tilføre du måske mange tusinde kroner tilbage i dine lommer. Ikke særligt mange investeringer kan slå det.

Hvis du er usikker på om det kan betale sig, så kan du kontakte realkreditkonsulenten.dk Martin Riel, som er kendt fra Jyllands-posten, Finans og lignende og som med garanti kan hjælpe dig, og sikre at du har eller får den bedste aftale på dit boliglån. Han har sparede mange af hans kunder for flere hundrede tusinde kroner – Klik her for at book et uforpligtende møde og få et tilbud. 

Så meget kan du tjene passivt: Det du sparer. Nogle sparer ingenting, nogle spare 20.000 kroner mens andre sparere flere hundrede tusinder kroner.

Så hurtigt får du en passiv indkomst: I det øjeblik at dit lån blive refinansieret.

Afbetal eller reducer gæld

Dette punkt minder meget om at refinansierer dit boliglån. Hvis du kan afbetale gæld eller reducere din gæld, så gør du kæmpe fremskridt i forhold til at opbygge en passiv indkomst. Men ligesom andre ting indenfor dette emne, så kræver det en investering i starten, for at få dette til at ske.

Det fantastisk ved at afbetale gæld, er at det er strategisk afkast. Hvis du har overtræk på en konto og betaler 10 % i rente, så er det 10 % i afkast på dine penge! Det er et ret godt afkast.

Så meget kan du tjene passivt: Alt den gæld du ellers ville have skulle betale om måneden.

Så hurtigt får du en passiv indkomst: I det øjeblik at din gæld bliver betalt ud.

Invester i en virksomhed

En anden måde at generere passiv indkomst, er at investere og være en passiv investor i en virksomhed. Dette kan være meget risikabelt, men med risiko kommer potentielt højt afkast. Som eksempel så søgte Mark Zuckerberg og Uber efter private investorer, til at investerer i deres virksomheder. I dag så er de milliarder værd. Men som en investor, så får du kun et udbytte hvis virksomheden rent faktisk får succes, hvilket gør det meget risikabelt. Dette kan gøres ved enten at investere i aktier, eller hvis du har flere penge til rådighed, så kan du købe andele af virksomheder. De fleste vælger at investere i virksomheder igennem aktier. Hvis du er ny indenfor investering i aktier, så kan du læse min Guide til at investere i aktier her. 

Så meget kan du tjene passivt: Hvis du rammer nogle af de rigtige virksomheder, så kan afkastet godt være alt fra 100 til 500 % på de penge du har investeret.

Så hurtigt får du en passiv indkomst: Som regel er det 1 gang om året.

Den næste sektion af passive indkomst ideer, kræver en tidsinvestering. I stedet for at bruge dine penge, så er du nød til at bruge lang tid på at få disse ting til at ske.

Sælg en E-bog online

At publicere sin egen ebog er blevet meget populært i dag. Når du køber en ebog rundt omkring på nettet, som eksempelvis igennem Amazon, så er der en ret god chance for at du køber en selvudgivet bog. At udgive din egen bog er utroligt let. For at lave din egen ebog, så kræver det blot at du først skriver den. Derefter så skal du lave en forside til bogen, og du kan endda blot lave din tekst om til en PDF, og vupti, så kan du sælge din ebog. Det kræver en stor tidsinvestering til at starte med, men derefter så vil du let kunne gøre det til en passiv indkomst. Du kan også let kombinere denne mulighed med at have din egen blog, hvor du sælger din E-bog på, og på den måde få gratis markedsføring.

Sælg dine billeder

Har du nogensinde tænkt på hvor din favorit hjemmeside, blog og nogle gange endda magasiner får deres billeder fra? Disse er normalt købt fra hjemmesider der sælger disse. Hvis du kan lide at tage billeder, så kan du sælge dem på de forskellige hjemmesider der sælger dem, og få en provision hvor hver gang der er nogen der køber dem.

En af de største markedspladser som sælger disse billeder er DepositPhotos.com. Her kan du uploade dine billeder og tjene penge, hver gang nogen bruger dem.

Sælge musik.

Præcist som med billeder, så kan du lave din egen musik og få royalties hver gang nogen vælger at lytte til det. Dette er muligt på eksempelvis Spotify og Tidal. Her skal du naturligvis kunne finde ud af at lave din egen musik, som enten DJ eller musiker, så dette kræver naturligvis nogle evner, som ikke alle har.

Lav en App

Hvis du ejer en smartphone eller en tablet, så er det ret sikkert at antage, at du har flere Apps downloaded på din telefon. Men har du nogensinde haft en god ide til en App? Hvis du har, så kan du overveje at hyre en programmør til at lave en App for dig. Du kan derefter sælge den på App store for at få løbende indkomst.

Affiliate marketing

Affiliate marketing er når du reklamere for en virksomhed (bliver deres affiliate), for at modtage en provision på et produkt. Denne metode med at henvise potentielle kunder, virker bedst for dem som har blogs og hjemmesider. Og selvom man har det, så kan det tage lang tid inden at det bliver en passiv indkomst. Hvis du vil i gang med affiliate marketing, så kan du besøge Partner-ads hvor du kan læse mere og oprette dig. Klik her for at læse mere om partner-ads.

Network marketing

Network marketing eller multi level marketing (MLM) har igennem tiden været ret populært. Virksomheder som Avon, Herbalife og  tupperware er alle sammen network marketing virksomheder. Du kan tjene en passiv indkomst igennem network marketing, ved at bygge et team under dig. Når du har et stort team under dig, så tjener du kommission uden at skulle gøre særligt meget.

Designe T-shirts

Der findes hjemmesider, hvor du kan få lov til at designe ting som t-shirts. Hvis dit design bliver populært og laver salg, så kan du tjene royalties på salget.

Selv Amazon er gået ind i den forretning. Amazon har lavet en ny service kaldet Amazon Merch, hvor du kan uploade dine designs og Amazon tager sig af resten (lave den, pakke den og sende den).

Semi passive indkomst ideer

Jeg kalder disse for semi-passive indkomster, fordi de er mere som en virksomhed og derfor lidt mindre som ideerne ovenfor. De kræver alle en lille kombination af tid og penge som investering. Men når du har investerede, så kan du tjene mere og typisk ret passivt.

Dog så kræver alle de kommende ideer noget løbende investering af din tid, så de er ikke 100 % passive, men tæt på.

Lej dit hjem ud på AirBnb

Hvis du har et hus, en lejlighed eller et ekstra værelse, så overvej at lej det ud på Airbnb og start med at tjene penge når du får stedet booket.

Airbnb er fantastisk fordi du kan tjene penge på et sted som du allerede ejer. Det kræver en smule arbejde, da du skal klargøre dit værelse eller hjem og gøre rent efter gæsterne, men det er ellers ret passivt.

Udlej opbevaringsrum

Jeg har en bekendt som har nogle opbevaringsrum som han lejer ud imod en månedlig betaling. Det eneste der kræver tid, er at du måske engang imellem skal have en ny lejer eller at nøglerne bliver væk til et af rummene, og at du derfor skal bruge din ekstranøgle.

Hvordan starter du med at få en passiv indkomst?

Mens det kan være fristende at vælge 5 af disse passive indkomst ideer, så vil jeg virkeligt anbefale dig at vælge en enkelt til at starte med. Du har brug for tid, og evnen til at fokusere for virkeligt at få din passive indkomst til at vokse. Bliv god til én ting, inden du går videre til den næste. Så garantere jeg dig at du får mere succes.

Det kommer til at tage lang tid og mange penge i starten, men jeg lover dig for at når du først får en passiv indkomst, så kommer det hele til at handle om det. Vælg en ide, lav en plan og dediker dig selv indtil at pengene kommer ind mens du sover. Og husk at du ikke skal forvente at din passive indkomst ikke kommer øjeblikkeligt. Men når den kommer, så kommer du aldrig til at fortryde at du kom igang.

Hvad er dine ynglings passive indkomst ideer?

etoro
Kom i gang med CopyTrading

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Kopier Professionelle investorer

Få passiv indkomst

Relaterede artikler:

Hvad er crowdlending?

Mine erfaringer med mintos efter 1 år

Hvordan laver man en blog og tjener penge på at blogge?