Spring til indhold

Anmeldelse af NORD.investments – Stor Guide

Jeg har selv investeret i noget tid nu, og syntes endeligt at de muligheder vi har haft for at investere i Danmark har været ret begrænset i forhold til når man kigger på udlandet. Ikke fordi der ikke var forskellige alternativer, men mere fordi at de muligheder der var, ikke var nogle der var videre interessante og måske endda også lidt gammeldags.

Hvis du gerne vil igang med aktier, så kan du læse denne guide til: Sådan køber man aktier

I gamle dage når man skulle investere, så gik man med sine forskellige bankpapirer ned i banken til sin bankrådgiver, for at få vejledning til hvilke investeringer der var bedst for kunden.

Idag er der heldigvis dukkede flere forskellige muligheder op, hvor NORD.Investments er en af dem som virkeligt lægger sig i førertrøjen, med deres nye digitale investeringstjeneste, som samarbejder med deres partnerbank.

Med NORD.Investments så er din bankrådgiver og de dyre lokaler som bankerne ofte har slået sig ned i, samt papirerne udskiftet med en App til din mobiltelefon, hvor du hvor som helst kan styr på dine investeringer, uden at du skal finde alle dine gamle bankpapirer frem. Det er dog muligt at komme i kontakt med et rigtigt menneske, hvor du både kan tale i telefon med dem, få et introopkald på 15 minutter hvor du bliver sat i gang og derudover så har de også en chatfunktion som kan give en ekstra tryghed grundet man føler at man har kontakt til rigtige mennesker, selvom det praktisk talt ikke er nødvendigt.

nord.investments  

Få en Gratis investeringsplan

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

Få en Gratis investeringsplan hos Nord.Investments
Besvar spørgsmål og se gratis investeringsforslag Online
Det tager kun et par minutter

Hvad er NORD.Investments?

NORD.Investments er en FinTech virksomhed som står bag en teknologien som er lavet af både økonomifolk og dygtige programøre, som har lavet den nok mest brugervenlige app der findes derude efter min mening. Nord.Investments har fået en ny partnerbank – Saxo Bank, hvor de tidligere havde København andelskasse, hvor skiftet er lavet til netop Saxo bank, fordi de har de billigste løsninger og giver derfor de bedste vilkår for investorerne.

NORD.Investments er en ny investeringsplatform, hvor de har udviklet en app samt en software, som giver dig mulighed for at få investeret din opsparing. Det der gør NORD.Investments interessant er at de i stedet for at investere aktivt, har valgt at investere helt passivt, da det er langt billigere for investorer og også gør at kunderne får et langt højere afkast på sine investeringer. Derudover så er det også blevet kendt for mange investorer at de aktivt forvaltede fonde, simpelthen ikke giver det bedste afkast. Derfor vil man i stedet få passivt forvaltede ETF’er i sin portefølje, da deres omkostninger er langt billigere, og afkastet også er bedre.

Hvorfor skal man vælge NORD.Investments?

anmeldelse af NORD.investments investeringer

Da man tidligere gik i banken, så ville bankrådgiveren oftest anbefale at man investerede i bankens egne produkter. Ikke nødvendigvis fordi de var bedst, men ofte fordi disse rådgivere blev belønnet med en form for bonus for at sælge deres egne investeringsprodukter. Sådan er det ikke nos NORD.Investments. De får nemlig ingen penge for at anmelde nogle bestemte investeringsprodukter, da den måde de tjener deres penge er ved et abonnement på deres teknologi og løsning. Dette giver også en tryghed for investorerne.

NORD.Investments gratis investeringsplan

NORD.Investments har noget som virkeligt tiltrækker mange nye investorer, nemlig deres gratis investeringsplan. Denne gratis investeringsplan giver dig mulighed for at finde ud af hvilken type investering der passer til dine behov. Du får faktisk mange af de samme spørgsmål som man fik den gang man gik ind i banken, og blev spurgt af sin bankrådgiver omkring sine ønsker i forhold til sine investeringer.

Du vil få 12 spørgsmål som du skal besvare inden du får din gratis investeringsplan og du vil derefter få din investeringsplan. På denne investeringsplan, vil du se 8 forskellige ETF’er som du kan investere i, samt se hvor meget du kan forvente at få i afkast på dine investeringer.

Nu har du fået din investeringsplan, og du har nu mulighed for at oprette dig hos NORD.Investments eller at investere selv. Hvis du vælger at oprette dig hos NORD.investments, så opretter du dig med deres app som kun tager få minutter, og så er din investeringskonto oprettet hos Saxo Bank som er NORD.Investments partnerbank.

nord.investments  

Få en Gratis investeringsplan

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

Få en Gratis investeringsplan hos Nord.Investments
Det tager kun et par minutter

Hvad er en ETF?

Hvis man investerer igennem NORD.Investments, så investere man i passivt forvaltede ETF’er.

ETF står for ’’Exchange Traded Fund’’. Det er fonde som du kan handle på børsen, lige som man kan med en almindeligt børsnoteret virksomhed. Hvis du vælger at investere i en ETF, så fungerer det lidt som en investeringsforening, hvor du investerede i flere tusinde virksomheder i stedet for en enkelt. På den måde får du spredt dine investeringer utroligt bredt, hvilket også spreder din risiko og på den måde mindsker din risiko for at tabe hele din investering. Du kan få alt dette, uden at du skal betale en masse gebyrer og kurtager som ville ødelægge afkastet fuldstændigt. Hos NORD.Investments har du muligheden for at handle med ETF’er som en af de få platforme sammen med den kendte etoro platform.

Med en ETF så investere du i en passivt forvaltede fond, som lægger sig op af et indeks eller en pulje værdipapirer. Det kan eksempelvis være obligationer for et land eller forskellige industrier. Det kan også være S&P 500 som er de 500 største virksomheder i USA som er på børsen.

Hvis man investere i ETF’er så har man som regel en passiv investeringsstrategi, hvor disse ETF’er har en lav ÅOP (Årlige omkostninger i procent), hvor mange almindelige investeringsforeninger investere aktivt hvilket betyder at de har lagt flere omkostninger end en ETF.

Hvorfor investere igennem NORD.Investments?

Disse automatiske investeringers muligheder som er kommet til Danmark, er kommet for at blive.

NORD.Investments investerings service giver dig muligheden for at spare på omkostningerne. Det betyder at du med renters rente vil få et langt større afkast hvis du bare spare 1-2 % i omkostninger om året. Se selv billedet nedenfor, som viser en investering på 200.000 kroner via NORD’s partnerbank med 0,96 % i omkostninger, og ved andre med 2,5 %. I dette regnestykke er afkastet på 6 % om året for begge investeringer.

Stor Guide - Anmeldelse af NORD.Investments

Der findes mange fordele ved at investere med en service som NORD.Investments og jeg vil lige komme med en del af dem i næste afsnit

nord.investments  

Få en Gratis investeringsplan

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

Få en Gratis investeringsplan hos Nord.Investments
Det tager kun et par minutter

1. Høj kvalitet af porteføljer med lave omkostninger

Du investere i ETF’er med lave administrations omkostninger, hvilket kan betydeligt at du spare utroligt mange penge på dine investeringer, da du ikke betaler hele dit afkast til administrationsomkostningerne. Du får altså en lav ÅOP (årlige omkostninger i procent) og får oftest det gennemsnitlige markedsafkast hvilket også sikre at du ikke gambler med dine penge, men får et mere sikkert afkast.

Mange andre investerings services har en ÅOP på mellem 2 og 4 %, men NORD.Invesments har kun årlige omkostninger på 0,62 – 0,97 %. En investering

Lad os sige at du investere 100.000 kroner til din pension, som skal være investeret i 30 år.

100.000 kroner bliver investeret i 30 år med 5 % i gennemsnitlig rente = 432,194 kroner.

100.000 kroner bliver investeret i 30 år med 6 % i gennemsnitlig rente = 574,349 kroner

Denne ene procent i forskel, ender med at blive142.155 kroner som du har ekstra i hånden om 30 år.

Derfor betyder de lave omkostninger utroligt meget med NORD.Investments investeringsløsning.

Nogle af årsagerne til at de har lave administrationsomkostninger er, at de har færre medarbejdere til at udføre manuelt arbejde, da de i stedet bruger automatiske og systematiske metoder i stedet, hvilket også betyder at de ikke har dyre rådgivere ansat.

2. Let at bruge

En anden fordel ved NORD.Investments er at det er utroligt let at bruge deres app. Det er ret let at åbne en konto og du kan let overføre yderligere penge til din investeringskonto når du ønsker det. Dette betyder at du kan fokusere på de ting som virkeligt betyder noget som at leve dit liv og tænke på alt andet end investering, fordi du har helt ro i maven over at dine investeringer arbejder for dig.

Når man investere, så ønsker de fleste bare at se et stabilt afkast, uden at tage for meget risiko, og uden at bruge dag ud og dag ind på sine investeringer. Det er præcist hvad du får med denne service.

3. Bliver ikke styret af følelser

En ulempe for mange investorer, er at de bliver styret af følelser, hvilket ofte ender med at mange investorer taber en del af deres investeringer grundet dårlige beslutninger. Hvis man investere selv, og ser at ens investering har et stort tab, så vil mange ende med at træffe dårlige investeringsbeslutninger fordi de bliver styret af deres følelser og ender med at sælge på forkerte tidspunkter. Med NORD.Investments investeringsservice, så styres det hele uden din påvirkning, hvilket betyder at du ikke selv sidder med de forskellige investerings beslutninger.

Få en Gratis investeringsplan

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Få en investeringsplan hos Nord.Investments på under 2 minutter

Få en gratis investeringsplan

Det første du skal gøre for at du får din gratis investeringsplan, er som nævnt længere oppe, at du besvarer 12 spørgsmål som du får stillet. Disse 12 spørgsmål er baggrunden for den investeringsstrategi som de vil forslå at du tager.

nord.investments gratis investeringsplan
Fra: Nord.Investments – Gratis investeringsplan

Først får du dette billede, hvor du lige hurtigt skal udfylde disse oplysninger som maksimalt tager 30 sekunder:

Derefter får du nedstående billede, hvor du skal besvare de 12 spørgsmål, ved at klikke dig igennem dem.

Nord.investments erfaringer anmeldelse

Jeg bruger omkring 4 minutter på at besvare alle spørgsmål, så det tager ikke særligt lang tid.

Når du er færdig, så vil du få oplysningerne omkring din investeringsprofil og et forslag til hvilke investeringer der passer til din risikoprofil. Du får også informationer om hvilke afkast du kan forvente at få i de næste 30 år.

Derefter kan du vælge om du selv vil investere eller om du vil gøre bruge af deres investerings software som håndtere investeringen af din opsparing helt automatisk.

(Nyhed)Få en Gratis investeringsplan

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Få en investeringsplan hos Nord.Investments på under 2 minutter

Anmeldelse af NORD.Investments

NORD.Investments har sammen med deres partnerbank virkeligt skabt en investeringsmulighed som er et kig værd. Du får lave omkostninger på administrationen af dine investeringer, hvilket gør at du kan få trygheden af et stabilt afkast som lægger sig op af markedets gennemsnitlige afkast, uden at du skal betale en formue for det. Du kan altså forvente at få et gennemsnitligt afkast (hvilket er en god ting) med fornuftig risiko.

Jeg er åbenbart ikke den eneste der syntes det er et godt produkt de har skabt, for ser man på deres Trustpilot, så er det kun gode anmeldelser:

NORD.investments erfaringer og anmeldelser

Derudover så er deres app virkeligt let at bruge, og utroligt brugervenlig, og det er uden tvivl en service, som er et kig værd. Hvis du ønsker at få investeret dine penge, og få et stabilt afkast, så er bør du prøve NORD.Investments. Og vil du gerne se hvad en af deres konkurrenter tilbyder, så kan du læse denne anmeldelse af Nordnet.

Ofte stillede spørgsmål

Hvem er Nord.Investments?

Nord.Investments giver dig mulighed for at lade dem investere dine penge i såkaldte ETF’er, som kan være aktier, obligationer og potentielt også ejendomme. Du vil få spredt din risiko på den måde, og du skal ikke fortage noget selv. Du kan også flytte din pensionsopsparing over til Nord.Investments og derved slippe for de høje gebyrer samt årlige omkostninger som der ofte er i de store pensionsselskaber. Du kan læse mere om dem her

Hvad er fordelene ved Nord.Investments?

Du skal ikke stå for noget som helst selv. De tager et lille gebyr for at håndtere dine investeringer, og så står de for selve investeringen og indberetningen til SKAT sker også automatisk.

Hvordan betales SKAT?

Nord.Investments har automatisk indberetning til SKAT, så du skal intet fortage dig i forhold til SKAT.

Hvor meget skal jeg minimum investere?

Minimumsinvesteringen er 30.000 kr. Når du har for over 2 millioner i investering, så vil dit årlige gebyr falde til 0,6%

nord.investments  

Få en Gratis investeringsplan

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

Få en Gratis investeringsplan hos Nord.Investments
Det tager kun et par minutter

5/5 - (76 votes)

4 tanker om “Anmeldelse af NORD.investments – Stor Guide”

 1. Hej.

  Jeg kan se, at nordinvestments ikke tager nye kunder ind pt da deres samarbejdsbank er underlagt tilsyn fra Finanstilsynet. Er der måske et andet firma, som tilbyder noget tilsvarende? Det er jo ikke godt at vide, hvornår eller om nordinvestments åbner op for nye kunder igen.

  1. Hej Betina,

   Det er rigtigt, at de ikke tager nye kunder ind lige nu. Men jeg ved at de snart åbner op for nye muligheder. Dog ved jeg ikke helt hvornår. Ellers så skal du bruge deres investeringsplan og selv vælge at investere efter den.

   Jeg kender kun June som har en løsning der minder om Nord.Investments faktisk.

   mvh
   Mark

  1. Hej Betina,

   SaxoInvestor har jeg ingen erfaringer med, men det skulle også være ganske fornuftigt. Men jeg kender ærligt talt ikke så meget til SaxoInvestor.

   Mvh
   Mark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *