Spring til indhold

Om mig

Velkommen til Stabiløkonomi.dk som er en af danmarks største økonomiblogs og blev startede tilbage i 2017, og som bare var en lille hobbyblog i starten. Målet med bloggen var at udbrede viden omkring investering for private investorer, som dig og mig. Det er blevet en succes og idag er det blevet en af Danmarks største blogs indenfor investering og økonomi. 

Stabiløkonomi.dk har flere hundrede daglige besøgende 

Om mig

Jeg vil lægge ud med at fortælle lidt om mig selv. Jeg er i dag 26 år gammel og hedder Mark, og bor sammen med min forlovede samt vores 2 børn. Jeg har interesserede mig for investering i hele mit liv, og har i de senere år selv investeret. 

Mark Thorsen
Mark Thorsen – Indehaver af Stabiløkonomi.dk

Jeg har altid interesserede mig for økonomi og investeringer  lige så længe jeg kan huske. Dette er naturligvis grundlaget for denne blog. Jeg investere både i aktier, crowdlending, ejendoms crowdfunding og CopyTrading, som du kan følge hver eneste måned her på siden, samt finde relevante artikler som forhåbenligt kan hjælpe dig i gang med at investere. 

Hvis du gerne vil følge mine investeringer og mit afkast, så opdatere jeg min portefølje hver eneste måned med min porteføljerapport her

Jeg håber du finder hvad du skal bruge på Stabiløkonomi.dk – Må afkastet være med dig.

Udover stabilokonomi.dk så kan jeg også anbefale følgene sider:

Mit-Bredbaand.dk

Godrygstøtte.dk

Rensning.dk

Pengeskole.dk

Udbetalingsoversigt.dk

CrowdlendingDanmark.dk
Bedreryg – Find en rygstøtte

Thorsen Online consulting

CVR: 39781557 

Hyldemorvej 31

9230 Svenstrup J 

Mark@stabilokonomi.dk

Reklamebeskyttelse
Stop Papirspild mærket
Projekt Clean Ocean 75px
Stop spam