Om mig

Mark Thorsen

Jeg vil lægge ud med at fortælle lidt om mig selv. Jeg er i dag 26 år gammel og hedder Mark Thorsen, og bor sammen med min forlovede samt vores lille datter. Vi er kommet til det sted i vores liv, hvor vi har købt hus og ved at skabe os et stabilt fundament rent økonomisk.

Jeg har altid interesserede mig for økonomi og investeringer  lige så længe jeg kan huske. Dette er naturligvis grundlaget for denne blog. Jeg arbejder til dagligt som sælger, med en løn hvor provision er en stor del af den. Derfor forsøger jeg at holde vores økonomi i stram snor, så der altid er råd til dårlige måneder.

Denne blog er ikke til dig, der vil være hurtigt rig, men til dig som vil have en fast stabil passiv indtægt, kombineret med ideer og forslag, til at spare i hverdagen, så du har mulighed for, at få et større rådighedsbeløb i budgettet.

Hvorfor har jeg startet Stabiløkonomi.dk?

Jeg vil gerne dele mine tanker, råd og tips med jer, så i forhåbeligt kan komme endnu nærmere jeres økonomiske mål.

Mit personlige mål, er at skabe en fast passiv indtægt samt en voksende opsparing som arbejder for mig, hvilket i fremtiden vil give mig og min familie økonomisk uafhængighed. Mit største økonomiske mål, er at påbegynde ejendomsinvesteringer, inden jeg er 30 og et stort samlet mål om at være totalt gældfri inden jeg rammer 40 år.

I fremtiden kan du forvente, at mine indlæg er fuld af gode ideer, som jeg til dagligt selv går med, samt forslag til, hvordan du kan formidle dine penge, så de kommer til at arbejde for dig. Derudover vil jeg opdatere med mine egne investeringer, og derudover hvordan jeg afdrager min gæld, så jeg kan opnå total økonomisk uafhængighed.

Jeg bliver personligt drevet af fremskridt og derfor investere jeg ikke kun i aktier, crowdlending og lignende men også en smule i min virksomhed.

Mine hjemmesider:

Udover stabilokonomi.dk, så har jeg også samarbejde og ejer/medejer andre sider såsom:

Mit-Bredbaand.dk

Gaveideer.dk

Godrygstøtte.dk

Rensning.dk

Pengeskole.dk

Udbetalingsoversigt.dk

CrowdlendingDanmark.dk
Bedreryg – Find en rygstøtte

iGrill.dk

Følg mine investeringer her

Thorsen Online consulting

CVR: 39781557

Hyldemorvej 31

9230 Svenstrup J

Mark@stabilokonomi.dk

Reklamebeskyttelse
Stop Papirspild mærket