Spring til indhold

Aktie App – Find den bedste investeringsapp (2024)

Vi kan i dag bruge mobilen til nærmest alt. I Danmark bruger vi App’s til Netbank, GPS, Sociale medier og meget mere. Det er så nemt at bruge en App på telefonen, så hvorfor ikke udnytte dette.

I Denne artikel vil vi kigge på aktiekøb med en aktieapp, hvor du kan lære hvordan du kan finder den aktie app som er bedst til at købe aktier med for dig. Jo lettere det er at bruge en aktie app, jo sjovere er det at handle med aktier på telefonen.

Når man skal finde en investerings app, så kommer man ikke udenom eToro som har en yderst nem og enkel investerings app som er oplagt for både begyndere og mere øvede investorer.

Bedste aktie App i 2024

  1. eToro ligger på vores førsteplads, med 0 kr. i gebyr og 0 kr. kurtage på aktiekøb. Du kan oprette en konto og investere med betalingskort eller en bankoverførsel.
  2. Nordnet Enkel App med fornuftige priser på blandt andet danske aktier.
  3. Pluss500 – Fornuftig aktie app til dig der ønsker at investere i CFD’ere til eks. shorting.

aktier
Køb aktier hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Invester din formue
Brugervenlig platform

Opret konto nu→ Din kapital er i fare. Andre gebyrer forekommer. For mere information, besøg etoro.com/trading/fees

Hvordan investerer man på en aktie app?

aktie app og investerings app
aktie app og investerings app

Der findes mange handelsplatforme som har en aktie app, men det er naturligvis vigtigt at du finder den bedste aktie app for dig, som passer til dine behov og ønsker.

Hvis du er en aktiv trader, som handler dagligt som eksempel, så er det formentligt en fordel for dig at vælge en platform med gratis kurtage. Det er naturligvis også vigtigt at der er det udbud af aktier som du har behov for.

Derfor så kan en god aktie investerings app med fordel være en app som både giver mulighed for billig kurtage, og også læse hvad andre tænker omkring bestemte aktier.

Find den bedste aktie app

Nu har du fået en ide om hvad du skal kigge efter når du skal vælge en aktie app. Vi har selv testet forskellige aktie apps og har vurderet at eToro er den bedste aktie app. Det er dog vigtigt at huske at alle ikke er ens, så måske har du andre krav til at finde en god aktie app. Derfor skal du altid huske din egen investeringsstrategi når du vælger den handelsplatform du skal investerer i aktier igennem.

Disse ting har eToro valgt at have mulighed for i deres investerings app:

  • Gratis kurtage på aktier
  • Kan bruges på både iPhone og Android
  • Et socialt Netværk sammen med andre investorer
  • Både på danske og Engelsk
  • Se statistikker på aktier

Nedenfor vil vi vise hvordan du kan handle med aktier igennem eToro aktie app. For at få mest mulig ud af guiden, anbefaler vi at du opretter en konto hos eToro.

aktier
Køb aktier hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Invester din formue
Brugervenlig platform

Opret konto nu→ Din kapital er i fare. Andre gebyrer forekommer. For mere information, besøg etoro.com/trading/fees

Når du har oprettet en konto så skal du indsætte penge på din eToro konto, for at kunne købe aktier på din mobil. Det kan være en fordel at overføre med USD, for at slippe for gebyr. Du bestemmer selv om du vil overføre med dit kreditkort eller en bankoverførsel.

indsæt penge etoro

Du kan minimum overføre med dit betalingskort eller bankoverførsel. Nu kan du købe aktier.

Download app

På iPhone skal du gå ind i Appstore og søger efter ”eToro”

På Android telefoner går du ind på ”Google Play-butik”.

Efter download af appen, så skal du blot logge ind på din eToro konto.

Køb aktier på din aktie app

Efter overstående trin, så er du klar til at købe aktier på appen.

I toppen af appen kan du klikke på søgefeltet, hvor du kan søge efter bestemte aktier. Når du har gjort det, kommer du hen til aktien og kan se statistikker, kommentarer fra andre investorer, og meget mere.

Når du er klar til at handle aktier, så kan du klikke på ”Handl” og så kan du købe eller sælge de valgte aktier.

aktie app

Som du kan se på screenshottet, så kan du se at jeg har søgt efter Danske Bank. Her har jeg klikke på ”Handl” for at vise hvordan handelssiden ser ud.

Sådan ser det ud når man skal til at købe for 200 dollars i Danske Bank. Du kan selv bestemme om du vil købe aktier for et bestemt beløb eller om du vil købe et bestemt antal aktier. Du bestemmer selv hvilke af disse muligheder du bruger, for resultatet er det samme.

Derefter skal du blot klikke på ”Åbn Handel. Vupti, nu har du købt aktier igennem din aktie app.

Det er ganske nemt og enkelt at købe aktier i en aktie app som eToro. Hver eneste gang du køber aktier, så gør du det på samme måde, men du kun skal oprette kontoen én enkelt gang, nemlig første gang.

Sådan handler man med aktier på sin mobil

eToro’s aktie app er ganske nem at gå til, og det bedste af det hele er at den både ligner og fungerer præcist deres handelsplatform på computeren. Det er derfor utrolig let at bruge deres investerings aktie app hvis man også har brugt deres online handelsplatform på en computer.

Det gør det derfor utrolig nemt at bruge både på mobil og computeren, når du skal handle med aktier. Nedenfor kan du se hvordan det ser ud når du er logget ind på eToro’s aktie app, så du kan få en ide om hvordan udseendet er.

aktie app investeringsapp

På eToro kan du med få klik købe en aktie igennem deres aktie app. Uanset om du køber på deres online handelsplatform på computeren eller køber aktier igennem deres app, så er det lige nemt.

Aktie app til Android og iPhone

eToro har lavet deres aktie app til både iPhone og Android, og deres App fungerer på præcist samme måde på begge styresystemer. Deres app kan udover mobiltelefonen også bruges på tablets.

Du har mulighed for at handle med både aktier igennem deres app, både på din smartphone og tablet. Derudover så har du også adgang til at investerer i råvarer, valutaer, indekser og ETF’er, samt der er mulighed for at se flere forskellige analyser.

eToro er en af de største handelsplatforme på markedet, og hvis du allerede nu kender til deres platform, så ved du også hvilke muligheder du får ved at anvende deres platform, men hvis du ikke har kendskab til deres platform, så håber vi at du med denne artikel har fået en ide om hvilke muligheder du kan få med eToro’s aktie app.

aktier
Køb aktier hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Invester din formue
Brugervenlig platform

Opret konto nu→ Din kapital er i fare. Andre gebyrer forekommer. For mere information, besøg etoro.com/trading/fees

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken er den bedste aktie app?

Vi har valgt eToro som er dem med den bedste aktie app og investerings app. Deres aktie app ligner deres online handelsplatform og er stort set identiske hvilket gør det endnu lettere at gøre brug af deres aktie app. Du kan læse mere mere om den bedste aktie app her

Hvordan kan man købe aktier på en smartphone?

Hvis man vil købe aktier på sin smartphone, så fungerer det på eToro’s aktie app på samme måder som på computeren. Det er dog forskelligt afhængig af hvilken app man bruger.

Er det nemt at købe aktier på en aktie app?

Det er forskelligt fra app til app, men på de fleste aktie og investerings app’s så er det lige så nemt at købe aktier som det er på computeren.

5/5 - (6 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *