Spring til indhold

Bavarian Nordic Aktier 2024 (Købsguide samt kurs)

BAVA.CO
Bavarian Nordic A/S
Copenhagen
$155.70
$0.9
0.57%

Der er altid risiko forbundet ved at handle med aktier.

Køb Bavarian Nordic aktier – Lynguide

Trin 1. – Vælg den handelsplatform med laveste kurtage og gebyrer. Vi anbefaler Nordnet som har billig kurtage.
Trin 2. – Opret en konto ved blot at udfylde dine informationer
Trin 3. – Indsæt nu penge på din konto, som kan gøres med enten betalingskort eller bankoverførsel.
Trin 4. – Søg nu efter Bavarian Nordic
aktier
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Bavarian Nordic
aktier

Bavarian Nordic aktier Kurs i realtid

Ovenfor får du vist den aktuelle kurs på Bavarian Nordic aktier i realtid, som opdateres hele tiden. Du kan her følge den nyeste Bavarian Nordic aktie kurs.

Guide til køb af Bavarian Nordic aktier 2024

Det er ganske nemt at investerer i Bavarian Nordic aktier og det kræver kun at du opretter dig på en handelsplatform hvor du kan købe Bavarian Nordic aktier. Du kan også købe Bavarian Nordic aktier igennem din bank, men det koster en del mere.

Hvis du vil undgå at betale for mange dyre gebyrer, når du skal købe dine Bavarian Nordic aktier, så har vi lavet en enkel guide hvor du med et par enkle trin ved hvordan du kan købe Bavarian Nordic aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Bavarian Nordic aktier, så skal du vælge en handelsplatform. Du bør vælge den billigste og bedste handelsplatform.

Vi kan anbefale normalt eToro, hvor du kun betaler 0 kr. i kurtage ved køb af aktier. Men du kan ikke købe Bavarian Nordic aktier hos eToro, så i stedet så vælger vi den nordiske platform Nordnet.


Læs mere i vores guide om køb og salg af aktier

Historien om Bavarian Nordic

Bavarian Nordic blev grundlagt tilbage i 1992 af Asger Aamund. Bavarian Nordic har fokus på udvikling, fremtsilling samt kommercialisering af kræftimmunterapier og vacciner imod infektionssygdomme.

Bavarian Nordic er en del af Alliance for Biosecurity, som er en gruppe virksomheder som arbejder med at forebygge samt behandle infektionssygdomme, som kan være sikkerhedsudfordringer globalt.

Direktøren for Bavarian Nordic har siden 2014 været Paul Chaplin som har været en del af virksomhedens topledelse siden 2004.

Tilbage i 2017 blev virksomheden desværre ramt af en dårlig periode, hvor deres kræftmiddel ikke blev godkendt. Stifteren af virksomheden, Asger Aamund, mistede på én enkelt dag over 20 millioner kroner af sin aktieværdi fordi kræftmidlet Prostvac ikke blev godkendt. Samme år blev Bavarian Nordic en del af det danske OMX C25-indekset.

I 2019 købte virksomheden to vacciner fra de britiske GSk som allerede var på markedet. De kan på den måde minimere risikoen, og bruge indtjeningen fra de nye vacciner til at arbejde videre indenfor kræftområdet, hvor grundlæggeren Asper Aamund siger at der stadig er lovende muligheder, så det er en langsom tur tilbage på toppen, men han er sikker på at de er på rette vej.

Skal man købe Bavarian Nordic aktier?

Generelt er medicinalvirksomheder relativt volatile og derfor kan aktie kurserne ofte stige meget op og ned. Ved købt af de to nye vacciner som Bavarian Nordic købte i 2019, så faldte deres aktiekurs med 4,9%, som sandsynligvis var fordi at alle aktionærerne blev bedt om at købe nogle nye aktier for hele 350 millioner Euro, som blev gennemført i 2020.

De to vacciner omsætter for i omegnen af 175 millioner Euro om året, men var også en dyr investering, som naturligvis tager en længere periode at tjene hjem igen. Du kan følge med i Bavarian Nordic aktie kurs på vores side og vurdere om du mener at det er den rette investering for dig.

aktier
Køb aktier hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Invester din formue
Brugervenlig platform

Opret konto nu→ Din kapital er i fare. Andre gebyrer forekommer. For mere information, besøg etoro.com/trading/fees

Hvor kan man købe Bavarian Nordic Aktier?

Du kan købe Bavarian Nordic Aktier på de fleste online handelsplatforme såsom f.eks. Nordnet.
(Læs hvordan du køber Bavarian Nordic aktier her)

Hvad er kursen på Bavarian Nordic akter nu?

Kursen på Bavarian Nordic aktier skifter alle handelsdage. Du kan se den nyeste kurs på vores graf som opdateres i realtid.

Er Bavarian Nordic en god investering?

Det afhænger af mange ting. Læs vores artikel, for derefter selv at vurdere om Bavarian Nordic er en god investering for dig.

Rate this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *