Spring til indhold

Walt Disney aktier 2024 (Købsguide samt kurs)

DIS
Walt Disney Company (The)
NYSE
$102.27
$0.43
0.42%

Din kapital er i fare. Andre gebyrer forekommer. For mere information, besøg etoro.com/trading/fees

Køb Walt Disney aktier – Lynguide

Trin 1. – Vælg den handelsplatform med laveste kurtage og gebyrer. Vi anbefaler eToro som har gratis kurtage.
Trin 2. – Opret en konto ved blot at udfylde dine informationer
Trin 3. – Indsæt nu penge på din konto, som kan gøres med enten betalingskort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 200 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter Walt Disney
aktier
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Walt Disney
aktier

Walt Disney aktier Kurs i realtid

Ovenfor får du vist den aktuelle kurs på Walt Disney aktier i realtid, som opdateres hele tiden. Du kan her følge den nyeste Walt Disney aktie kurs.

Guide til køb af Walt Disney aktier 2024

Det er ganske nemt at investerer i Walt Disney aktier og det kræver kun at du opretter dig på en handelsplatform hvor du kan købe Walt Disney aktier. Du kan også købe Walt Disney aktier igennem din bank, men det koster en del mere.

Hvis du vil undgå at betale for mange dyre gebyrer, når du skal købe dine Walt Disney aktier, så har vi lavet en enkel guide hvor du med et par enkle trin ved hvordan du kan købe Walt Disney aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Walt Disney aktier, så skal du vælge en handelsplatform. Du bør vælge den billigste og bedste handelsplatform.

Vi kan anbefale eToro, hvor du kun betaler 0 kr. i kurtage ved køb af aktier. Der er danske platforme hvor du betaler op imod 100 kr. i minimumskurtage når du køber aktier, og her vil vi hellere købe aktier for pengene.

aktier
Køb aktier hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Invester din formue
Brugervenlig platform

Opret konto nu→ Din kapital er i fare. Andre gebyrer forekommer. For mere information, besøg etoro.com/trading/fees


2. Få en handelskonto

oprettelse af konto på etoro

Når du lander på eToro’s hjemmeside, så skal du blot udfylde dine informationer. Derefter vil du få adgang til platformen. Når du skal til at investere, skal du indsætte penge på din konto.

indsæt penge etoro

Når du har indsat penge på din konto hos eToro, så er du klar til at købe dine aktier. Du bør overføre pengene som USD, for at slippe for ekstra gebyr. Du kan vælge at overføre med betalingskort og Paypal, med minimum 200$ eller bankoverførsel hvor minimum er 500$.

Nu kan du købe Walt Disney aktier.


3. Sådan Køber du Walt Disney aktier

Så snart du har indsat penge på din eToro konto, så er du helt klar til at købe Walt Disney aktier.

walt disney aktier

Når du skal finde Walt Disney aktier, så skal du blot søge efter dem i søgefeltet. Du kan direkte fra søgefeltet handle eller klikke på den, for at læse mere omkring aktien og se dens kursudvikling.

For at købe den, skal du blot klikke på ”Handl”.

4. Køb Walt Disney aktier

Så snart du har klikket på ”Handl” kan du vælge om du vil investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

walt disney aktier kurs

Uanset hvilke du vælger, så vil det give det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene frem for den anden. Så snart du har valgt det beløb eller det antal du vil købe, så klik på ”Åben handel” som ses hvis markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket. Nu ejer du hermed Walt Disney aktier.

Læs mere i vores guide omkring aktiehandel for begyndere

Historien om Walt Disney

Disney blev stiftet helt tilbage i 1923 af de to brødre Walt og Roy Disney. Langt de fleste kender til Walt Disney og har skabt de ikoniske tegneserier som de fleste af os har set som børn.

Disney startede primært med at lave tegnefilm men i dag har de udvidede deres virksomhed, hvor de tilbage i 1986 ændrede deres The Walt Disney Company med alt lige fra Teater, radio, musik, bøger og meget mere.

Walt Disney har lavet og laver en lang række actionfilm og animerede film i deres selskaber såsom Pixar, Marvel og Lucasfilm som f.eks. har rettighederne til de kendte superhelte såsom Spiderman, men også Luke Skywalker fra Star Wars. En af de mest kendte figurer de har skabt er Mickey Mouse som de fleste også kender.

The Walt Disney Company har i mange år leverede nogle gode regnskaber og f.eks. deres Disney superheltefilm ”Ant-Man and the Wasp”. har leverede nogle store indtægter som har styrket overskuddet for Walt Disney Company.

Disneys indtægter er steget markant i de senere år grundet deres seneste animationsfilm kombinerede med at de har fået flere og flere besøgende i deres Disney forlystelsesparker som også har været en god forretning i de senere år.

Disney har også lancerede streamingtjenesten Disney Plus, som har haft en eksplosiv vækst lige fra lanceringen og som styrker deres forretning i fremtiden.

Skal man købe Walt Disney aktier?

Det er svært at svare på om man skal købe Walt Disney Aktier, da der er utroligt mange parametre der spiller ind. Men Disney er en solid virksomhed som år efter år levere nogle flotte resultater, og med lanceringen af deres streamingtjeneste Disney Plus så er der også en spændende fremtid i virksomheden.

Med lanceringen af Disney Plus, så kræver det også enorme investeringer for at kunne lancere eksklusivt indhold til deres streamingtjeneste, så det bliver spændende at se om det bliver investeringerne værd.

aktier
Køb aktier hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Invester din formue
Brugervenlig platform

Opret konto nu→ Din kapital er i fare. Andre gebyrer forekommer. For mere information, besøg etoro.com/trading/fees

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan man købe Walt Disney Aktier?

Du kan købe Walt Disney Aktier på de fleste online handelsplatforme såsom f.eks. eToro.
(Læs hvordan du køber Walt Disney aktier her)

Hvad er kursen på Walt Disney akter nu?

Kursen på Walt Disney aktier skifter alle handelsdage. Du kan se den nyeste kurs på vores graf som opdateres i realtid.

Er Walt Disney aktier en god investering?

Det afhænger af mange ting. Læs vores artikel, for derefter selv at vurdere om Walt Disney aktier er en god investering for dig.

4.9/5 - (11 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *