Spring til indhold

FLSmidth & Co. aktier 2024 (Købsguide samt kurs)

FLS.CO
FLSmidth & Co. A/S
Copenhagen
$367.60
$0.2
0.05%

Din kapital er i fare. Andre gebyrer forekommer. For mere information, besøg etoro.com/trading/fees

Køb FLSmidth & Co. aktier – Lynguide

Trin 1. – Vælg den handelsplatform med laveste kurtage og gebyrer. Vi anbefaler eToro som har gratis kurtage.
Trin 2. – Opret en konto ved blot at udfylde dine informationer
Trin 3. – Indsæt nu penge på din konto, som kan gøres med enten betalingskort og Bankoverførsel
Trin 4. – Søg nu efter FLSmidth & Co.
aktier
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du FLSmidth & Co. aktier

FLSmidth & Co. aktier Kurs i realtid

Ovenfor får du vist den aktuelle kurs på FLSmidth & Co. aktier i realtid, som opdateres hele tiden. Du kan her følge den nyeste FLSmidth & Co. aktie kurs.

Guide til køb af FLSmidth & Co. aktier 2024

Det er ganske nemt at investerer i FLSmidth & Co. og det kræver kun at du opretter dig på en handelsplatform hvor du kan købe FLSmidth & Co. aktier. Du kan også købe FLSmidth & Co. aktier igennem din bank, men det koster en del mere.

Hvis du vil undgå at betale for mange dyre gebyrer, når du skal købe dine FLSmidth & Co. aktier, så har vi lavet en enkel guide hvor du med et par enkle trin ved hvordan du kan købe FLSmidth & Co. aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe FLSmidth & Co. aktier, så skal du vælge en handelsplatform. Du bør vælge den billigste og bedste handelsplatform.

Vi kan anbefale eToro, hvor du kun betaler 0 kr. i kurtage ved køb af aktier. Der er danske platforme hvor du betaler op imod 100 kr. i minimumskurtage når du køber aktier, og her vil vi hellere købe aktier for pengene.

aktier
Køb aktier hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Invester din formue
Brugervenlig platform

Opret konto nu→ Din kapital er i fare. Andre gebyrer forekommer. For mere information, besøg etoro.com/trading/fees


2. Få en handelskonto

oprettelse af konto på etoro

Når du lander på eToro’s hjemmeside, så skal du blot udfylde dine informationer. Derefter vil du få adgang til platformen. Når du skal til at investere, skal du indsætte penge på din konto.

indsæt penge etoro

Når du har indsat penge på din konto hos eToro, så er du klar til at købe dine aktier. Du bør overføre pengene som USD, for at slippe for ekstra gebyr. Du kan vælge at overføre med betalingskort eller bankoverførsel.

Nu kan du købe FLSmidth & Co. aktier.


3. Sådan Køber du FLSmidth & Co. aktier

Så snart du har indsat penge på din eToro konto, så er du helt klar til at købe FLSmidth & Co. aktier.

FLSmidth & co. aktier

Når du skal finde FLSmidth & Co. aktier, så skal du blot søge efter dem i søgefeltet. Du kan direkte fra søgefeltet handle eller klikke på den, for at læse mere omkring aktien og se dens kursudvikling.

For at købe den, skal du blot klikke på ”Handl”.

4. Køb FLSmidth & Co. aktier

Så snart du har klikket på ”Handl” kan du vælge om du vil investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

FLSmidth & co. aktier kurs

Uanset hvilke du vælger, så vil det give det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene frem for den anden. Så snart du har valgt det beløb eller det antal du vil købe, så klik på ”Åben handel” som ses hvis markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket. Nu ejer du hermed FLSmidth & Co. aktier.

Læs mere i vores guide om handel med aktier

Historien om FLSmidth & Co.

En af de største indenfor cementindustrien i Danmark er FLSmidth & Co. som blev grundlagt tilbage i 1882 af Frederik Læssøe Smidth. Han havde vundet penge i klasselotteriet som han brugte som finansiering til virksomheden.

I 1887 blev det muligt at ansætte medarbejdere, som efterfølgende blev partnere i virksomheden, så virksomheden fik navnet ”F.L. Smidth & Co.” Desværre så dør Frederik Læssøe Smidth i 1899, hvorefter partnerne Alexander Foss og Poul Larsen lykkes med at skabe en solid vækst, hvor de begyndte på produktion af cement.

Nu har virksomheden i over 135 år været i cementindustrien, hvor FLSmidth & Co. særligt har brillerede indenfor teknologien ved udvikling af maskiner og processer, som sikre cement af høj kvalitet til lave omkostninger.

Idag har FLSmidth & Co. over 15.000 medarbejdere i hele verden. De har kontorer i over 50 lande, som samtidigt giver en hurtigere leveringstid til kunderne, og idag er Thomas Schulz direktør, som har været direktør siden 2013.

Det som virksomheden i dag beskæftiger sig med som det primære, er udvikling er ny teknologi, som kan bidrage til en mere digitaliserede cementproduktion og derudover så har FLSmidth & Co. også bidraget til klimakampen, hvor de har udviklet en teknologi som kan omdanne affald til energi i stedet.

Skal man købe FLSmidth & Co. aktier?

Alle virksomheder oplever op og nedture, og det samme gør FLSmidth & Co. som i løbet af de seneste år har haft en aktiekurs som er faldet en del. Dog begynder det at ligne at der vil komme en positiv vækst for deres mineudstyrsproduktion.

FLSmidth & Co. har også haft en nedadgående ordreindgang, som har resulterede i at de har nedjusterede forventningerne, hvilket også har medført til et fald i deres aktier.

Det er dog vigtigt at huske at FLSmidth & Co. er en kæmpe virksomhed som har store overskud, så der er ingen tvivl om at det forsat er en interessant aktie at holde øje med.

aktier
Køb aktier hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Invester din formue
Brugervenlig platform

Opret konto nu→ Din kapital er i fare. Andre gebyrer forekommer. For mere information, besøg etoro.com/trading/fees

    

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan man købe FLSmidth & Co. Aktier?

Du kan købe FLSmidth & Co. Aktier på de fleste online handelsplatforme såsom f.eks. eToro.

Hvad er kursen på FLSmidth & Co. akter nu?

Kursen på FLSmidth & Co. aktier skifter alle handelsdage. Du kan se den nyeste kurs på vores graf som opdateres i realtid.

Er FLSmidth & Co. aktier en god investering?

Det afhænger af mange ting. Læs vores artikel, for derefter selv at vurdere om FLSmidth & Co. aktier er en god investering for dig.

5/5 - (12 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *