Spring til indhold

Mine investeringer i Januar 2023

Den første måned i 2023 er afsluttet, og det er på tide at opgøre investeringerne for januar 2023.

Jeg har i denne måned inkluderet noget helt nyt i min månedsopdatering, nemlig også tal fra min ejendomsinvestering, som jeg også driver ved siden af. Det kan du læse mere om længere nede.

Personligt

Der er ikke sket noget vildt i januar måned, og det har generelt været meget hverdagsagtigt, hvilket også er rart nok.

Jeg vil benytte lejligheden til at nævne at hvis du ønsker sommerferie i Danmark, i et lækkert poolsommerhus, så har vi stadig lidt enkle uger ledige – Du kan se vores sommerhus med pool, Spa, Sauna m.v. her

Hvis du vil i gang med at handle med aktier, så kan jeg anbefale handelsplatformen eToro som har gratis kurtage på aktiehandel, samt også giver mulighed for CopyTrading hvor du kan kopiere andre professionelle investorers aktiehandler automatisk.

aktier
Køb aktier hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Invester din formue
Brugervenlig platform

Opret konto nu→ Din kapital er i fare. Andre gebyrer forekommer. For mere information, besøg etoro.com/trading/fees

Mest læste artikler

Aktier for begyndere

Danske aktier

Bedste Aktie App

Investering for Begyndere

Kopier professionelle Investorer med Copytrading

Udbytteaktier – 7 gode udbytteaktier

Månedsrapport

Her kan du få et overblik over investeringerne for hele 2023

Platform

Investering

Procent

Afkast mdr. 

12 mdrs. afkast

23.914 DKK

10.69%

65 DKK

1724 DKK

Besøg Kameo

2397 DKK

10%

23 DKK

213 DKK

6350 DKK

11,71%

46 DKK

538 DKK

37.305 DKK

5.63%

15 DKK

182 DKK

1405 DKK

9%

8 DKK

102 DKK

840 DKK

7.4%

0 DKK

19 DKK

1056 DKK

0%

0 DKK

90 DKK

Crowdlending Total: 

73.267 DKK

7,9%

404 DKK

2790 DKK

42.295 DKK

6,49%

752 DKK

2.576 DKK

Besøg eToro
77% af retail CFD kontoer taber penge

1849 $

10.43%

69$

193 $

Total Investering:

128.118 DKK

1.42%

1624 DKK

6333 DKK

Ny: Ejendomme

17.179.00 DKK

4%

54.778 DKK

657.336 DKK

Husk at tidligere resultater ikke er en garanti for afkast

Ejendomme

ejendomsinvestering
En af mine ejendomme på Østre Alle i Aalborg

Denne er ny i min månedlige investeringsopdatering. Det er ikke noget jeg har skrevet så meget om på bloggen her, men jeg investere også i ejendomme og ejer i dag 3 ejendomme med i alt 14 lejemål i Aalborg.

Jeg elsker generelt passiv indkomst, og selvom ejendomsinvestering ikke er helt passivt, så er det alligevel muligt at gøre det forholdsvist passivt over tid.

Min portefølje har en værdi på Ca. 14.1 Millioner og skabte i 2022 lejeindtægt excl. forbrug for 592.477.

Lejeindtægten forventes at være langt højere i 2023, da 2 af ejendommene først kom til i marts 2022, samt at der har været renoveret en del i det sidste år, så der kommer et ekstra lejemål ind i porteføljen her omkring d. 1 marts med en totalrenoveret lejlighed, og der har også været lidt tomgang. Jeg forventer at lejeindtægten for 2023 bliver omkring 1 Million.

Hvis du gerne vil i gang med at investere i ejendomme, så kræver det en del likviditet, så du kan med fordel lege lidt med ejendomsinvestering ved at oprette dig på Kameo her og på den måde opspare likviditet løbende, og endda med et afkast som er højere end med traditionel ejendomsinvestering.

eToro CopyTrading

Nedenfor kan du se mit afkast med copytrading all time. Hvis du gerne vil kopiere nogle af de professionelle investorer, så kan du tage vores copytrading kursus her og se om det er noget for dig.

etoro afkast

Wesl3y har investeret i en del af de store selskaber, som har fået nogle tæsk på aktiemarkedet i de senere tid, hvilket naturligvis har påvirket mit afkast i hans portefølje i de seneste par måneder og det samme har misterg23.

Mit afkast med Copytrading er på blot 193$ men har dog været langt højere, men det er der intet at sige til i dette marked.

Jeg er udmærket tilfreds med at være kommet i gang med Copytrading, og jeg har nu investeret i copytrading i over to år, hvilket har været en rigtig god beslutning.

Jeg har fra d. 1 oktober sidste år investeret yderligere i Copytrading, hvor jeg har investeret 200 dollars, som jeg nu kopierer Wesley Warrent Nolte. Wesley har i de seneste 5 år fået et afkast på mere end 620%, hvor han i gennemsnit har haft et afkast på 33% i afkast om året.

Wesley investere primært i aktier, og det er som udgangspunkt mest aktier i de store internationale virksomheder.

Jeg vil i de kommende måneder, investere flere penge i copytrading, så hvis du ikke allerede modtager mit nyhedsbrev eller har deltaget i mit copytrading kursus her, så vil du få besked så snart jeg har investeret i en ny investor med copytrading.

aktier
Køb aktier hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Invester din formue
Brugervenlig platform

Opret konto nu→ Din kapital er i fare. Andre gebyrer forekommer. For mere information, besøg etoro.com/trading/fees

Aktier – Investeringsforeninger

nordnet erfaringer

Investering i alt: 40.567 DKK

Urealiserede afkast januar: 846 kr.

Nordnet – Opret en gratis konto her

Jeg kommer udover min ejendomsinvestering til at investere en del i investeringsforeninger i fremtiden, hvor jeg med min månedsopsparing forventer at investere mellem 10.000 og 30.000 om måneden. Dette sker indenfor de næste par måneder forventer jeg.

Mine investeringer hos Nordnet i investeringsforeninger med deres månedsopsparing forløber præcist som jeg forventer, og der er et ganske fornuftigt afkast, uden at jeg skal røre en finger. Jeg er ganske tilfreds med deres månedsopsparing, som automatisk investere hver eneste måned for mig.

I tvivl om hvad du skal investere i? Besvar nogle spørgsmål og få en komplet gratis investeringsplan hos Nord.Investments

nord.investments  

Få en Gratis investeringsplan

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

Få en Gratis investeringsplan hos Nord.Investments
Besvar spørgsmål og se gratis investeringsforslag Online
Det tager kun et par minutter

Crowdlending

Min crowdlending har kørt ganske passivt lige fra da jeg startede, så det har været helt fantastisk.

Hvis du også er fan af at investere passivt, og få et højt afkast på udlån af dine penge, så er crowdlending et oplagt valg.

Hvis du er mest til de danske platforme, så bør du oprette en konto på Kameo her, hvor du kan investere i ejendomme og se de ejendomme der er aktuelle lige nu. Men du skal være hurtig når der kommer en ny ejendom, for der er stor rift efter de danske ejendomme. Opret en konto for at se hvilke ejendomme der kan investere i p.t.

Afkastet på mine Crowdlending plaforme er følgende:

Mintos afkast – 67 kroner / 10,91%

Kameo afkast – 23 kroner / 10 %

Fast Invest afkast – 0 kroner / 0%

Bondora afkast – 15 kroner / 5.8 %

PeerBerry afkast – 46 kroner / 11,71 %

Reinvest24 – afkast 8 kroner / 9 %

Januar måned afkast: 159 kr.

Afkast seneste 12 måneder: 2750 kr.

Samlet Crowdlendingportefølje: 70.908 kr.

Hvis du overvejer at investere dine penge i lån som jeg selv gør, så bør du oprette en konto hos danske Kameo hvis du fortrækker en dansk crowdlending platform, ellers så skal du oprette en konto på Mintos som er Europas største crowdlending platform, og som også er en af de mest populære blandt danske investorer.

kameo logo
Opret konto hos Kameo

⭐⭐⭐⭐⭐
Populær dansk crowdlending Platform
Invester i ejendom for kun 500 kr.
Perfekt for begyndere

Konklusion

Der har virkeligt været mange op- og nedture på aktiemarkedet og det kommer der også i fremtiden. Jeg forventer flere op- og nedture i de kommende måneder med stigende energipriser samt høj inflation.

Hvis du bare vil i gang med at investere i aktier, så vil jeg anbefale dig at oprette en konto hos eToro hvor du kan købe aktier uden kurtage.

Disse platforme kommer jeg til at interessere mig mere for i fremtiden:

  1. eToro
  2. Kameo
  3. Nordnet

Hvis du syntes det kunne være interessant at investere med CopyTrading, eller vil igang med at købe aktier med gratis kurtage, investere i valuta, råvare, så er eToro en god platform at gøre det på.

aktier
Køb aktier hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Invester din formue
Brugervenlig platform

Opret konto nu→ Din kapital er i fare. Andre gebyrer forekommer. For mere information, besøg etoro.com/trading/fees

Rate this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *