Spring til indhold

Køb Bitcoin (BTC) – Komplet Guide til 2024

Bitcoin er en af de mest kendte kryptovalutaer der findes, og langt de fleste har hørt om Bitcoin, også selvom de ikke investere. Bitcoins blev især kendt i 2017 hvor de på kort tid steg til omkring 20.000 dollars og mange forventer at de kommer til at stige til 10 gange det niveau i fremtiden.

Der er mange der ikke ved hvordan de skal investere i Bitcoin, men i løbet af de sidste par år, så er det blevet langt lettere at investere i Bitcoin, og til dig der allerede investere i aktier, så vil du finde ud af at det er mindst lige så nemt at købe Bitcoin.

Der er en god mulighed for et højt afkast med Bitcoin og derfor har jeg her på Stabilokonomi.dk valgt at lave en guide til hvordan du kan købe Bitcoin, da det er en god investeringsmulighed for mange. Køb bitcoin hvis du som så mange andre, tror på at de kommer til at stige voldsomt i fremtiden. Du bør dog altid huske at der er en risiko forbundet med at investere, men efter at have læst denne artikel har du en bedre ide om hvordan du kan komme i gang.

Guide til Bitcoin Investering – Sådan investerer du i Bitcoin

Der findes mange forskellige platforme derude hvor du kan købe og sælge Bitcoin, men vi anbefaler Saxo som både er en af verdens største investeringsplatforme, men som også er utrolig nem og simpel at komme i gang med, og som har lavet et dansk layout, som kun gør det endnu lettere for os danskere.

Hos Saxo kan du købe Bitcoin og det er helt gratis at oprette en konto hos dem, hvilket naturligvis også gør det endnu mere attraktivt at vælge dem som platform. Det er også en af årsagerne til at jeg syntes godt om Saxo , da de har skabt en af de nemmeste platforme at komme i gang med, når vi snakker køb og salg af Bitcoins og andre investeringsprodukter. Køb Bitcoin idag hvis du også vil have en bid af kagen.


saxo bank
Køb Kryptovaluta på Saxo

⭐⭐⭐⭐⭐
Populær platform dansk platform
Dansk reguleret bank
Platformen er Brugervenlig

Kryptovaluta investering er uregulerede i nogle Eu lande og UK. Ingen forbruger beskyttelse. Din kapital er i fare. 

 

Hvad er Bitcoin?

Hvis du er i tvivl om hvad Bitcoin er, så er Bitcoin helt kort fortalt en kryptovaluta som kan bruges til at handle med flere steder på internettet. Det der er interessant for mange ved Bitcoin er at den ikke er centralstyret, som betyder at den ikke styres af en nationalbank som alle andre valutaer gør. Du kan også læse vores artikel om Kryptovaluta hvis du vil vide endnu mere.

Det er altid en god ide at vide hvad du investere dine penge i og du vil nu få vist hvordan du fortager køb af Bitcoin.

Køb Bitcoin på Saxo

saxo bank kryptovaluta

Når du har oprettet din Saxo konto, så vil du kunne se det samme som du ser på overstående billede.

Nu vil du se billeder af hvordan du kan investere i Bitcoin på en nem og enkel måde. Køb Bitcoin på Saxo hvis du ønsker det skal være hurtigt og nemt.

Sådan finder du Bitcoin

For at finde Bitcoin på Saxo så skal du bare skrive ”Bitcoin” i søgefeltet. Så vil du få ”BTC” som du kan se på overstående billede.

Køb Bitcoin – Sådan køber du Bitcoin

For at fortage køb af Bitcoin så skal du vælge hvor mange du ønsker at købe eller hvor stort et beløb du vil købe Bitcoins for.

Det er uden tvivl lettest at vælge hvor meget du vil købe for i Dollars af den simple årsag at alt på Saxos platform bliver handlet i dollars og derfor er antallet af Bitcoins ikke så interessant.

På Saxo kommer du til at eje dine Bitcoins når du køber dem, hvor du på mange platforme reelt set ikke ejer dem, men blot investere i ”kursen”. Men du kan også fortage den såkaldte CFD handel, hvor du gearer din Bitcoin investering, hvilket betyder at du lånefinansierer din investering.

Nedenfor kan du se hvordan du køber Bitcoin.

Når du har indbetalt det beløb du ønsker at investere for, så kan du købe Bitcoin. Det tager højest få minutter at gøre dette, så det er utrolig nemt.

Hvad køber jeg Bitcoin med?

Langt de fleste steder hvor du kan købe Bitcoin så har du efterhånden mulighed for at indbetale penge med kreditkort eller PayPal som betalingsmetoder, som du kan købe Bitcoin med. Du skal også forvente at der bliver brugt dollars, da det er dollars som Bitcoin’s pris bliver udregnet i.

Det er oftest nemmest og billigst for de fleste at bruge et betalingskort eller PayPal til at overføre penge med og du har mulighed for at benytte begge betalingsmetoder på Saxo platformen.

Bitcoin Kurs

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.

Kursen på Bitcoin som du kan se ovenfor er afhængig af udbud og efterspørgsel, og der er relativt store svingninger på prisen af en BTC (Bitcoin), da især efterspørgslen på Bitcoin er stor.

Mange forventer at Bitcoin kommer til at forsætte med at stige hvilket også har skabt en stor efterspørgsel på den og personligt forventer jeg også at Bitcoin kursen kommer til at stige.

Tidligere var det svært og besværligt at købe Bitcoin, men efter at kursen og derved prisen på Bitcoin steg voldsomt tilbage i december 2017, hvorefter den faldt lynhurtigt igen, så blev BTC (Bitcoin) utrolig kendt og dette gjort også at den blev tilgængelig på de fleste handelsplatforme hvilket har gjort at Bitcoin bevæger sig op igen, da de trods alt er den mest kendte kryptovaluta.

Syntes jeg Bitcoin er en god investering?

Det kommer fuldstændig an på hvilken investerings strategi du har. Der er mange delte meninger om Bitcoin, hvor nogle på den ene side forventer at den kommer til at stige voldsomt over de kommende år, mens andre tror den ikke har mange år at leve i. Der er ingen der kan fortælle hvad fremtiden bringer.

Teknologien bag Bitcoin, nemlig Block Chain, er dog allerede blevet eftertragtet og bliver brugt i store virksomheder idag som sikkerhed og denne teknologi er med stor sandsynlighed kommet for at blive.

Der er altid en risiko forbundet med at investere, uanset om du køber aktier eller kryptovaluta, og mange vælger blot at købe for en del af deres portefølje i kryptovaluta som Bitcoin for at være sikker på at få en bid af kagen hvis Bitcoin bliver en stor valuta om nogle år. De erfarne der investere i Bitcoin, har også spredt sig ud på flere forskellige Kryptovalutaer, for at sprede deres risiko og det er min personlige holdning at man altid bør sprede sin risiko så meget det er muligt.

Her på Stabiløkonomi.dk anbefaler vi at du også spreder din risiko, så hvis du vælger at investere i kryptovaluta som BTC (Bitcoin) så kan du vælge at gøre det til en del af din portefølje, eller sprede dig ud og forskellige Kryptovalutaer. Der er også mange daytradere der køber den, for at sælge den efter et par dage når kursen er steget en smule, forderefter at købe nye igen nogle dage senere. Dette kan dog være svært at time, og her bør du være erfaren før du prøver dette.

Konklusion

Der er ingen tvivl om at Bitcoin er den mest velkendte kryptovaluta på markedet, og også den med klart flest penge investeret i sig. Over 60% af alle penge der er investeret i Kryptovaluta er investeret i Bitcoin.

Hvis du ønsker at investere i Kryptovaluta, så vil jeg helt sikkert anbefale at starte med en Kryptovaluta som Bitcoin. Det kan du f.eks. gøre på platformen Saxo som er en af verdens største handelsplatforme både indenfor kryptovaluta, aktier, Copytrading m.v.


 

saxo bank
Køb Kryptovaluta på Saxo

⭐⭐⭐⭐⭐
Populær platform dansk platform
Dansk reguleret bank
Platformen er Brugervenlig

Kryptovaluta investering er uregulerede i nogle Eu lande og UK. Ingen forbruger beskyttelse. Din kapital er i fare. 

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Bitcoin?

Bitcoin er en kryptovaluta, og en af de første af slagsen. En kryptovaluta fungere som en almindelig valuta, hvor man kan købe ting med dem, men forskellen er blot at kryptovaluta som Bitcoin er decentraliserede, så derfor er der ingen banker der regulere dem. Hvis du vil vide mere eller blot finde ud af hvordan du køber Bitcoin så klik her.

Hvordan køber man Bitcoin?

Man køber Bitcoin ved at købe dem på en kryptovalutabørs, hvor du kan købe Bitcoin for dine penge, præcist som hvis du køber aktier. Det er ganske nemt at købe Bitcoin idag.

Hvad koster Bitcoin?

En Bitcoin koster mellem 8000 kr. og 12.000 dollars, men kan både være højere og lavere afhængig af hvornår du kigger på den. Bitcoin’s kurs skifter en del og har derfor ikke et fast leje.

Hvordan kan man tjene penge på Bitcoin?

Hvis du vil tjene penge på Bitcoin, så skal du blot købe Bitcoin billigere end du sælger den for. Du tjener penge på Bitcoin som du gør på aktier og andre investeringer.

5/5 - (10 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *