Spring til indhold

Nordea aktier 2024 (Købsguide samt kurs)

NDA-DK.CO
Nordea Bank Abp
Copenhagen
$83.96
$0.48
0.57%

Din kapital er i fare. Andre gebyrer forekommer. For mere information, besøg etoro.com/trading/fees

Køb Nordea aktier – Lynguide

Trin 1. – Vælg den handelsplatform med laveste kurtage og gebyrer. Vi anbefaler eToro som har gratis kurtage.
Trin 2. – Opret en konto ved blot at udfylde dine informationer
Trin 3. – Indsæt nu penge på din konto, som kan gøres med enten betalingskort og Bankoverførsel
Trin 4. – Søg nu efter Nordea
aktier
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Nordea
aktier

Nordea aktier Kurs i realtid

Ovenfor får du vist den aktuelle kurs på Nordea aktier i realtid, som opdateres hele tiden. Du kan her følge den nyeste Nordea aktie kurs.

Guide til køb af Nordea aktier 2024

Det er ganske nemt at investerer i Nordea aktier og det kræver kun at du opretter dig på en handelsplatform hvor du kan købe Nordea aktier. Du kan også købe Nordea aktier igennem din bank, men det koster en del mere.

Hvis du vil undgå at betale for mange dyre gebyrer, når du skal købe dine Nordea aktier, så har vi lavet en enkel guide hvor du med et par enkle trin ved hvordan du kan købe Nordea aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Nordea aktier, så skal du vælge en handelsplatform. Du bør vælge den billigste og bedste handelsplatform.

Vi kan anbefale eToro, hvor du kun betaler 0 kr. i kurtage ved køb af aktier. Der er danske platforme hvor du betaler op imod 100 kr. i minimumskurtage når du køber aktier, og her vil vi hellere købe aktier for pengene.

aktier
Køb aktier hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Invester din formue
Brugervenlig platform

Opret konto nu→ Din kapital er i fare. Andre gebyrer forekommer. For mere information, besøg etoro.com/trading/fees


2. Få en handelskonto

oprettelse af konto på etoro

Når du lander på eToro’s hjemmeside, så skal du blot udfylde dine informationer. Derefter vil du få adgang til platformen. Når du skal til at investere, skal du indsætte penge på din konto.

indsæt penge etoro

Når du har indsat penge på din konto hos eToro, så er du klar til at købe dine aktier. Du bør overføre pengene som USD, for at slippe for ekstra gebyr. Du kan vælge at overføre med betalingskort eller bankoverførsel.

Nu kan du købe Nordea aktier.


3. Sådan Køber du Nordea aktier

Så snart du har indsat penge på din eToro konto, så er du helt klar til at købe Nordea aktier.

nordea bank aktier

Når du skal finde Nordea aktier, så skal du blot søge efter dem i søgefeltet. Du kan direkte fra søgefeltet handle eller klikke på den, for at læse mere omkring aktien og se dens kursudvikling.

For at købe den, skal du blot klikke på ”Handl”.

4. Køb Nordea aktier

Så snart du har klikket på ”Handl” kan du vælge om du vil investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

nordea bank aktier kurs

Uanset hvilke du vælger, så vil det give det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene frem for den anden. Så snart du har valgt det beløb eller det antal du vil købe, så klik på ”Åben handel” som ses hvis markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket. Nu ejer du hermed Nordea aktier.

Læs mere i vores guide om investering i aktier

Historien om Nordea

Nordea er resultatet af en fusion af den finske Merita Bank og den svenske Nordbanken tilbage i 1998. Igen i 2000 fusionerede de så med danske Unidanmark og efterfølgende norske Christiania Bank, hvilket resulterede i at de i år 2000 skiftede navnet til Nordea. Deres hovedkontor er i Finland, hvor de idag har filialer i hele norden. Derudover så har de aktiviteter i ”Retail Banking, corporate samt Instituional Banking samt Asset Managment & Life, som gør at deres forretning er spredt bredt.

Nordea blev skabt efter en fusion tilbage i 1998, men helt tilbage fra 1820 har nogle af de selskaber som bankerne har opkøbt eller fusionerede med eksisterede, og det gør det til en af Nordens ældste banker.

I nyere tid så har Nordea haft nogle udskiftninger i topledelsen, og senest så blev Torbjörn Magnusson valgt som formand i bestyrelse for selskabet. Der er også åbnet flere kontorer rundt omkring i verden som f.eks. et kontor i Shanghai.

Nordea Bank er en kæmpe Nordisk bank med en lang historie, og med mange fusioner i ryggen, som har skabt den store bank som år efter år har leveret store overskud.

Skal man købe Nordea aktier?

Det kan være svært at svare på om Nordea aktier er en god investering, da der er mange faktorer der spiller ind. Kursen på Nordea aktier har dog været faldende i de senere år, men er begyndt at rette sig op igen. Årsagen til at aktiekursen på Nordea aktier er faldet er formentligt at deres overskud er blevet mindre i disse år, som er begyndt at rette sig op igen.

Det er dog værd at nævne at på trods af at overskuddene i disse år har været mindre hos Nordea, så er det stadig nogle kæmpe overskud de hvert år levere, men de har i de seneste par år meldt ud at der skal spares og effektiviseres, som også i fremtiden skal bidrage til en endnu bedre forretning i de kommende år.

aktier
Køb aktier hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Invester din formue
Brugervenlig platform

Opret konto nu→ Din kapital er i fare. Andre gebyrer forekommer. For mere information, besøg etoro.com/trading/fees

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan man købe Nordea Aktier?

Du kan købe Nordea Aktier på de fleste online handelsplatforme såsom f.eks. eToro.
(Læs hvordan du køber Nordea aktier her)

Hvad er kursen på Nordea aktier nu?

Kursen på Nordea aktier skifter alle handelsdage. Du kan se den nyeste kurs på vores graf som opdateres i realtid.

Er Nordea aktier en god investering?

Det afhænger af mange ting. Læs vores artikel, for derefter selv at vurdere om Nordea aktier er en god investering for dig.

5/5 - (5 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *