Spring til indhold

Amazon aktier 2024 (Købsguide samt kurs)

AMZN
Amazon.com, Inc.
NasdaqGS
$181.05
$2.08
1.14%

Din kapital er i fare. Andre gebyrer forekommer. For mere information, besøg etoro.com/trading/fees

Køb Amazon aktier – Lynguide

Trin 1. – Vælg den handelsplatform med laveste kurtage og gebyrer. Vi anbefaler eToro som har gratis kurtage.
Trin 2. – Opret en konto ved blot at udfylde dine informationer
Trin 3. – Indsæt nu penge på din konto, som kan gøres med enten betalingskort og Bankoverførsel
Trin 4. – Søg nu efter Amazon
aktier
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Amazon
aktier

Amazon aktier Kurs i realtid

Ovenfor får du vist den aktuelle kurs på Amazon aktier i realtid, som opdateres hele tiden. Du kan her følge den nyeste Amazon aktie kurs.

Guide til køb af Amazon aktier 2024

Det er ganske nemt at investerer i Amazon aktier og det kræver kun at du opretter dig på en handelsplatform hvor du kan købe Amazon aktier. Du kan også købe Amazon aktier igennem din bank, men det koster en del mere.

Hvis du vil undgå at betale for mange dyre gebyrer, når du skal købe dine Amazon aktier, så har vi lavet en enkel guide hvor du med et par enkle trin ved hvordan du kan købe Amazon aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Amazon aktier, så skal du vælge en handelsplatform. Du bør vælge den billigste og bedste handelsplatform.

Vi kan anbefale eToro, hvor du kun betaler 0 kr. i kurtage ved køb af aktier. Der er danske platforme hvor du betaler op imod 100 kr. i minimumskurtage når du køber aktier, og her vil vi hellere købe aktier for pengene.

aktier
Køb aktier hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Invester din formue
Brugervenlig platform

Opret konto nu→ Din kapital er i fare. Andre gebyrer forekommer. For mere information, besøg etoro.com/trading/fees


2. Få en handelskonto

oprettelse af konto på etoro

Når du lander på eToro’s hjemmeside, så skal du blot udfylde dine informationer. Derefter vil du få adgang til platformen. Når du skal til at investere, skal du indsætte penge på din konto.

indsæt penge etoro

Når du har indsat penge på din konto hos eToro, så er du klar til at købe dine aktier. Du bør overføre pengene som USD, for at slippe for ekstra gebyr. Du kan vælge at overføre med betalingskort eller bankoverførsel.

Nu kan du købe Amazon aktier.


3. Sådan Køber du Amazon aktier

Så snart du har indsat penge på din eToro konto, så er du helt klar til at købe Amazon aktier.

amazon aktier

Når du skal finde Amazon aktier, så skal du blot søge efter dem i søgefeltet. Du kan direkte fra søgefeltet handle eller klikke på den, for at læse mere omkring aktien og se dens kursudvikling.

For at købe den, skal du blot klikke på ”Handl”.

4. Køb Amazon aktier

Så snart du har klikket på ”Handl” kan du vælge om du vil investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

amazon aktier kurs

Uanset hvilke du vælger, så vil det give det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene frem for den anden. Så snart du har valgt det beløb eller det antal du vil købe, så klik på ”Åben handel” som ses hvis markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket. Nu ejer du hermed Amazon aktier.

Læs mere i vores guide omkring aktier her

Historien om Amazon

Amazon er verdens største virksomhed, og som blev stiftet af Jeff Bezos som startede sin erhvervskarriere på Wall Street, hvor han i 1990, som 26 årige blev den yngste ”Vice President” i Wall Street Hedgefonden D.E. Shawn, hvor han også mødte sin kommende kone, som han har været gift med indtil fornylig.

Jezz Bezos sagde sit yderst vellønnede job op, og ville satse på at udvikle hans virksomhed Amazon. Amazon var i starten udelukkende en boghandel på nettet, men blev indenfor relativ kort tid udviklet til at sælge nærmest alle typer produkter der findes i hele verden.

Jeff Bezos er verdens rigeste person i hele verden, og er god for mere end 131 milliarder dollars. Amazon er også vokset en del fra han startede virksomheden i 1993, hvor der idag er mere end 650.000 ansatte verden over.

Noget som meget få ikke kender til, er at Jeff Bezos er vokset op med sin mor og stedfar, og ingen kontakt har haft til sin biologiske far. Men i 2012 blev Jeff Bezos biologiske far opsøgt af en journalist, og det viser sig at hans bedsteforældre faktisk stammer fra Danmark af.

Amazon har fået en enorm virksomhed som idag er verdens største virksomhed som beskæftiger sig med alt lige fra detailhandel til streaming tjenesten Amazon Prime, og endda en supermarkedskæde som hedder Whole Foods som de opkøbte tilbage i 2018.

Noget som Amazon også er kendt for, som er en del af deres forretning som de optimere konstant er deres lager, hvor de har robotter der pakker deres varer, for at sikre en optimal forretningsgang. Derudover så er Amazon også begyndt at gøre brug af AI, bedre kendt som kunstig intelligens for at optimere deres hjemmeside.

Amazon er en virksomhed som er i konstant udvikling og som vokser med eksplosiv fart, og er derfor utroligt interessant at følge.

Skal man købe Amazon aktier?

Det er svært at sige om man skal købe Amazon aktier, da der er utroligt mange faktorer der spiller ind her. Men Amazon har efter mange års voldsom vækst, fået førstepladsen i hele verden med en værdi på fem billioner kroner, hvilket er en helt astronomisk værdi for de fleste.

Tidligere var Apple den virksomhed med den højeste markedsværdi, men i takt med at Amazon er vokset så eksplosivt, så har de overtaget denne plads.

For at sammenligne denne værdi, så var hele Danmarks bruttonationalprodukt for et par år siden 2,4 billioner kroner, hvilket kan sætte disse svimlende tal lidt i perspektiv.

aktier
Køb aktier hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Handel med: Aktier, Krypto, Indeks, Råvarer, Valuta, EFT’er
Gratis kurtage på aktiehandel

Opret konto nu→ Med denne udbyder kan du også handle med CFD’er. 67% af detailinvestorer taber penge, når de handler CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje om du forstår hvad CFD’er er, og om du har råd til at løbe den store risiko for at tabe dine penge.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan man købe Amazon Aktier?

Du kan købe Amazon Aktier på de fleste online handelsplatforme såsom f.eks. eToro.
(Læs hvordan du køber Amazon aktier her)

Hvad er kursen på Amazon akter nu?

Kursen på Amazon aktier skifter alle handelsdage. Du kan se den nyeste kurs på vores graf som opdateres i realtid.

Er Amazon aktier en god investering?

Det afhænger af mange ting. Læs vores artikel, for derefter selv at vurdere om Amazon aktier er en god investering for dig.

5/5 - (13 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *