Spring til indhold

Moderna aktier 2024 (Købsguide samt kurs)

MRNA
Moderna, Inc.
NasdaqGS
$105.14
$1.87
1.75%

Din kapital er i fare. Andre gebyrer forekommer. For mere information, besøg etoro.com/trading/fees

Køb Moderna aktier – Lynguide

Trin 1. – Vælg den handelsplatform med laveste kurtage og gebyrer. Vi anbefaler eToro som har gratis kurtage.
Trin 2. – Opret en konto ved blot at udfylde dine informationer
Trin 3. – Indsæt nu penge på din konto, som kan gøres med enten betalingskort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 200 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter Moderna aktier
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Moderna aktier

Moderna aktier Kurs i realtid

Ovenfor får du vist den aktuelle kurs på Moderna aktier i realtid, som opdateres hele tiden. Du kan her følge den nyeste Moderna aktie kurs.

Guide til køb af Moderna aktier 2024

Det er ganske nemt at investerer i Moderna aktier og det kræver kun at du opretter dig på en handelsplatform hvor du kan købe Moderna aktier. Du kan også købe Moderna aktier igennem din bank, men det koster en del mere.

Hvis du vil undgå at betale for mange dyre gebyrer, når du skal købe dine Moderna aktier, så har vi lavet en enkel guide hvor du med et par enkle trin ved hvordan du kan købe Moderna aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Moderna aktier, så skal du vælge en handelsplatform. Du bør vælge den billigste og bedste handelsplatform.

Vi kan anbefale eToro, hvor du kun betaler 0 kr. i kurtage ved køb af aktier. Der er danske platforme hvor du betaler op imod 100 kr. i minimumskurtage når du køber aktier, og her vil vi hellere købe aktier for pengene.

aktier
Køb aktier hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Invester din formue
Brugervenlig platform

Opret konto nu→ Med denne udbyder kan du også handle med CFD'er. 77% af detailinvestorer taber penge, når de handler CFD'er med denne udbyder. Du bør overveje om du forstår hvad CFD'er er, og om du har råd til at løbe den store risiko for at tabe dine penge.


2. Få en handelskonto

oprettelse af konto på etoro

Når du lander på eToro’s hjemmeside, så skal du blot udfylde dine informationer. Derefter vil du få adgang til platformen. Når du skal til at investere, skal du indsætte penge på din konto.

indsæt penge etoro

Når du har indsat penge på din konto hos eToro, så er du klar til at købe dine aktier. Du bør overføre pengene som USD, for at slippe for ekstra gebyr. Du kan vælge at overføre med betalingskort og Paypal, med minimum 200$ eller bankoverførsel hvor minimum er 500$.

Nu kan du købe Moderna aktier.


3. Sådan Køber Moderna aktier

Så snart du har indsat penge på din eToro konto, så er du helt klar til at købe Moderna aktier.

pfizer aktier

Når du skal finde Moderna aktier, så skal du blot søge efter dem i søgefeltet. Du kan direkte fra søgefeltet handle eller klikke på den, for at læse mere omkring aktien og se dens kursudvikling.

For at købe den, skal du blot klikke på ”Handl”.

4. Køb Moderna aktier

Så snart du har klikket på ”Handl” kan du vælge om du vil investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

køb pfizer aktier

Uanset hvilke du vælger, så vil det give det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene frem for den anden. Så snart du har valgt det beløb eller det antal du vil købe, så klik på ”Åben handel” som ses hvis markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket. Nu ejer du hermed Moderna aktier.

Læs mere omkring aktier for begyndere

Historien om Moderna

Moderna er et stort amerikansk biotech selskab, som især er kendt for deres vaccine mod Covid-19. Tilbage i 2018 så gennemførte Moderna den største børsintroduktion i bioteknologi nogensinde, hvor de hævede 600 millioner dollars til hele 8% af deres aktier, hvilket betød at de havde en vurdering på 7.5 millarder dollars. Fra november i 2020 blev Moderna vurderet til blot 35 millioner dollars, mens ingen lægemidler nogensinde er blevet godkendt. Nu har de fået godkendt deres vaccine mod Covid-19 i både EU og USA.

Det bliver utroligt spændende at se hvad fremtiden bringer for Moderna som endelig har fået godkendt deres vaccine mod Covid-19, som sammen med Pfizer vaccinen har cirka de samme kvalifikationer.

Skal man købe Moderna aktier?

Det er ikke nemt at forudsige om aktier stiger eller falder i fremtiden. Køb Moderna aktier hvis du tror på at de bliver mere værd efter deres store salg og produktion af Covid-19 vaccinen. Der er mange holdninger til Moderna aktier, men det kan potentielt blive en god investering hvis deres vaccine mod Covid-19 forsætter med at blive brugt i hele verden. Det er som nævnt længere oppe, ikke så nemt at fortælle noget om fremtiden, men det er uden tvivl en spændende og lovende aktie at investere i og holde godt øje med.

aktier
Køb aktier hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Invester din formue
Brugervenlig platform

Opret konto nu→ Med denne udbyder kan du også handle med CFD'er. 77% af detailinvestorer taber penge, når de handler CFD'er med denne udbyder. Du bør overveje om du forstår hvad CFD'er er, og om du har råd til at løbe den store risiko for at tabe dine penge.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan man købe Moderna aktier?

Du kan købe Moderna aktier på de fleste online handelsplatforme som f.eks. eToro.
(Læs hvordan du køber Moderna aktier her)

Hvad er kursen på Moderna aktier nu?

Kursen på Moderna aktier skifter hver eneste dag. Du kan se den opdaterede kurs på Moderna aktier i vores graf, som opdateres i realtid.

Er Moderna aktier en god investering?

Det kommer an på mange ting. Læs vores artikel, så du selv kan vurdere om Moderna aktier er en god investering for dig.

5/5 - (7 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *