Spring til indhold

Pandora aktier 2024 (Købsguide samt kurs)

PNDORA.CO
Pandora A/S
Copenhagen
$1,140.00
$26.50
2.38%

Din kapital er i fare. Andre gebyrer forekommer. For mere information, besøg etoro.com/trading/fees

Køb Pandora aktier – Lynguide

Trin 1. – Vælg den handelsplatform med laveste kurtage og gebyrer. Vi anbefaler eToro som har gratis kurtage.
Trin 2. – Opret en konto ved blot at udfylde dine informationer
Trin 3. – Indsæt nu penge på din konto, som kan gøres med enten betalingskort og Bankoverførsel
Trin 4. – Søg nu efter Pandora
aktier
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du  Pandora
aktier

Pandora aktier Kurs i realtid

Ovenfor får du vist den aktuelle kurs på Pandora aktier i realtid, som opdateres hele tiden. Du kan her følge den nyeste Pandora aktie kurs.

Guide til køb af Pandora aktier 2024

Det er ganske nemt at investerer i Pandora aktier og det kræver kun at du opretter dig på en handelsplatform hvor du kan købe Pandora aktier. Du kan også købe Pandora aktier igennem din bank, men det koster en del mere.

Hvis du vil undgå at betale for mange dyre gebyrer, når du skal købe dine Pandora aktier, så har vi lavet en enkel guide hvor du med et par enkle trin ved hvordan du kan købe Pandora aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Pandora aktier, så skal du vælge en handelsplatform. Du bør vælge den billigste og bedste handelsplatform.

Vi kan anbefale eToro, hvor du kun betaler 0 kr. i kurtage ved køb af aktier. Der er danske platforme hvor du betaler op imod 100 kr. i minimumskurtage når du køber aktier, og her vil vi hellere købe aktier for pengene.

aktier
Køb aktier hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Invester din formue
Brugervenlig platform

Opret konto nu→ Din kapital er i fare. Andre gebyrer forekommer. For mere information, besøg etoro.com/trading/fees


2. Få en handelskonto

oprettelse af konto på etoro

Når du lander på eToro’s hjemmeside, så skal du blot udfylde dine informationer. Derefter vil du få adgang til platformen. Når du skal til at investere, skal du indsætte penge på din konto.

indsæt penge etoro

Når du har indsat penge på din konto hos eToro, så er du klar til at købe dine aktier. Du bør overføre pengene som USD, for at slippe for ekstra gebyr. Du kan vælge at overføre med betalingskort eller bankoverførsel.

Nu kan du købe Pandora aktier.


3. Sådan Køber du Pandora aktier

Så snart du har indsat penge på din eToro konto, så er du helt klar til at købe Pandora aktier.

pandora aktier

Når du skal finde Pandora aktier, så skal du blot søge efter dem i søgefeltet. Du kan direkte fra søgefeltet handle eller klikke på den, for at læse mere omkring aktien og se dens kursudvikling.

For at købe den, skal du blot klikke på ”Handl”.

4. Køb Pandora aktier

Så snart du har klikket på ”Handl” kan du vælge om du vil investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

pandora aktier kurs

Uanset hvilke du vælger, så vil det give det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene frem for den anden. Så snart du har valgt det beløb eller det antal du vil købe, så klik på ”Åben handel” som ses hvis markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket. Nu ejer du hermed Pandora aktier.

Læs mere i vores guide om investering i aktier her

Historien om Pandora

Pandora blev stiftet tilbage i 1982 af ægteparret Winnie og Per Enevoldsen, som er skilt den dag i dag. Per Enevoldsen er guldsmed hvilket var begyndelsen for deres virksomhed. Parret overtog nemlig en guldsmedforretning i København, hvor de begyndte at importere smykker i 1982 fra Thailand, hvilket var grundlaget for Pandora. Der var stor efterspørgsel på disse smykker og de begyndte at sælge til engros. Det endte derfor også med at der i takt med at efterspørgslen steg, at de selv begyndte at producere deres egne smykker i Thailand i 1989.

Pandora solgte i 2008 hele 60% af virksomheden til en kapitalfond ved navn Axcel og kun to år senere i 2010 blev Pandora børsnoteret. Pandora’s omsætning er vokset markant i de seneste år. Da Pandora blev børsnoteret så trådte Per Enevoldsen ud af Pandoras bestyrelse.

Årene efter børsnoteringen har Pandora haft en massiv vækst, men der har dog også været nedjusteringer og aktiekursen på Pandora aktier er både blevet højere og faldet løbende.

Pandora har som sagt haft en massiv vækst og især frem til 2017 har der været en stor vækst. Men i de seneste år har der været et fald i omsætning som har gjort at underskuddet er vokset. Det er vigtigt at forbrugerne tager godt imod deres nyeste lanceringer, så de kan få et mere stabilt salg, for at få overskud i fremtiden.

Skal man købe Pandora aktier?

Det er svært at sige om man skal købe Pandora aktier, da der er utroligt mange ting der spiller ind inden man kan svare på dette spørgsmål. Men de seneste 3 år er deres aktiekurs faldet med 65% hvilket er ret voldsomt, og Pandoras markedsværdi er faldet fra 100 milliarder danske kroner, men grundet en faldende omsætning er deres værdi faldet ned til omkring 70 milliarder danske kroner, hvilket er et fald der er værd at tage og føle på.

Steder hvor Pandora’s salg er faldet, er særligt USA samt Kina, som er nogle af de vigtige markeder for Pandora. På deres side for investorer kan du følge med i deres nyeste opdateringer.

Det bliver spændende at følge fremtiden for Pandora og se om det lykkes at vende deres faldende salg til vækst igen.

aktier
Køb aktier hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Invester din formue
Brugervenlig platform

Opret konto nu→ Din kapital er i fare. Andre gebyrer forekommer. For mere information, besøg etoro.com/trading/fees

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan man købe Pandora Aktier?

Du kan købe Pandora Aktier på de fleste online handelsplatforme såsom f.eks. eToro.
(Læs hvordan du køber Pandora aktier her)

Hvad er kursen på Pandora aktier nu?

Kursen på Pandora aktier skifter alle handelsdage. Du kan se den nyeste kurs på vores graf som opdateres i realtid.

Er Pandora aktier en god investering?

Det afhænger af mange ting. Læs vores artikel, for derefter selv at vurdere om Pandora aktier er en god investering for dig.

Rate this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *