Spring til indhold

Anmeldelse af TransferWise – Overfør penge billigt og let til udlandet

Overførsel til udlandet kan være meget simpelt, hvis du har prøvet det før. Hvis det er din første gang, at du skal lave en overførsel til udlandet, så kan det være en jungle, og så er denne artikel en fantastisk hjælp. I dette eksempel, så vil i denne artikel vise, hvordan man laver en overførsel til udlandet med 10.000 kroner. Men uanset hvor mange penge du vælger at overføre til udlandet, så vil du kunne lave den billigste overførsel igennem services som Transferwise i forhold til bankoverførsler.

Jeg bruger selv Transferwise, når jeg skal overføre penge til udlandet, da bankens gebyrer er alt for dyre. Derudover, så er det super let at bruge, og du får også en boarderless konto. Altså en konto du kan modtage betalinger på, som du får fra udlandet af, som du ikke har i banken. Bare i 2017, 2018, 2019 og 2020 har jeg sparet over 50.000 kroner i gebyrer på alle de overførsler til udlandet jeg har lavet. Det er altså ret mange penge, som jeg har sparet, ved at overføre igennem denne simple service, som ikke bare er billigere, men også hurtigere end en overførsel igennem banken.

TransferWise
Overfør Penge med TransferWise

⭐⭐⭐⭐⭐
Overfør Penge billigt til udlandet
Hurtig overførsel

Hvad er Transferwise?

Transferwise startede tilbage i 2009 og blev stiftet som et oprør imod de dyre priser for udlandsoverførsler. Der er nemlig utroligt mange penge og spare da TransferWise kun tager et gebyr på 0,5 % eller mindst 2 Euro inklusiv den helt korrekte vekselkurs hvilket samlet kan give en besparelse med op imod 80 % i forhold til bankerne.

Dem som står bag TransferWise har lavede lignende succeser som Skype som også ville tage kampen op imod teleindustrien som eksempel.

Transferwise har hovedsæde i England og er grundlagt de strenge Europæiske regler for finansielle virksomheder.

Hvorfor ikke overføre penge til udlandet igennem banken?

Svaret er simpelt. Banken tager sig godt betalt, når de skal håndtere en overførsel til udlandet fra din konto.

Stort set alle banker, tager et gebyr på mellem 20 og 50 kroner, for hver overførsel, uanset hvor en overførsel til udlandet du laver. Derudover tager de også et skjult gebyr på din vekselkurs, da de sætter den højere end den korrekte kurs.

Lad os nu sige at jeg overfører 1000 Euro til et andet land i EU. Så vil jeg tabe omkring 1 % af min overførsel, hvilket resultere i cirka 75 kroner.

Personligt, så investere jeg i crowdlending, og når jeg skal overfører penge til udlandet, hvor de forskellige crowdlending platforme har deres bankkontoer. Der vil jeg både tabe 1 % på min overførsel, og igen når jeg skal modtage penge igen, vil jeg tabe 1 %. Dette er naturligvis også gældende, hvis du overføre penge til en ven i et andet land eller til en virksomhed.

Hvad koster det at overføre til udlandet?

En af tingene jeg er stor fan af, når jeg overfører penge til udlandet med TransferWise, er at deres service er utroligt gennemskuelig. Du kan faktisk se præcist hvor meget du skal betale, for at overføre penge igennem dem. De har et minimums gebyr, som ligger på 0,5%, dog mindst 2 Euro. Efter at jeg har sammenlignet og undersøgt forskellige muligheder for at overføre penge til udlandet, så har TransferWise fået første pladsen, som det billigste alternativ, når man skal overføre penge til udlandet.

Overfør penge billigt og let med TransferWise

TransferWise
Overfør Penge med TransferWise

⭐⭐⭐⭐⭐
Overfør Penge billigt til udlandet
Hurtig overførsel

Billigste måde at overføre penge til udlandet

Jeg har efter at teste det selv, fundet ud af at TranferWise er den billigste måde at overføre penge til udlandet. Men udover at det er den billigste måde at overføre penge til udlandet, så har det også vist sig at det er den hurtigste måde at gøre det på. Jeg har nemlig tidligere kunne vente mellem 2 og 3 hverdage før pengene blev modtaget, hvor jeg idag med TransferWise har oplevet at pengene var fremme efter helt ned til 4 timer senere.

I denne guide, så bliver du vist trin for trin, hvordan du skal overføre penge til udlandet med Transferwise.

Trin 1: Transferwise

Når du først har klikket ind på TransferWise’s hjemmeside, så lander du på deres forside. Du bliver derefter sendt direkte videre til den overførsel til udlandet som du vil lave. Du kan logge ind på din konto eller oprette dig. Transferwise har en super let og brugervenlig hjemmeside, som er yderst intuitiv, som du kan se på de kommende billeder.

overførsel til udlandet - transferwise

Trin 2: Lav din konto

overførsel til udlandet - transferwise

Den næste side, vil lade dig komme i gang med at lave din konto. Du skal skrive den e-mail adresse ind, som du gerne vil have tilknyttede din konto, og derefter laver du en sikker adgangskode, som giver dig adgang til din konto i fremtiden. Du bør lave en adgangskode, som du ikke bruger andre steder. Sikkerhed er meget vigtig, når det kommer til overførsel til udlandet med penge.

Trin 3: Dine informationer

overførsel til udlandet - transferwise

Som jeg sagde, så har Transferwise en ekstremt intuitiv og brugervenlig hjemmeside. Det er delt op i 5 simple trin for dig, som du skal gennemgå for at oprette din konto og lave en overførsel. De næste par trin, pejler dig hen imod din overførsel og din konto. Til at starte med, så skal du bekræfte det beløb som du vil overføre til udlandet, og hvilken valuta du vil sende. Derefter skal du vælge, hvilken slags transaktion du laver. Altså om det er en overførsel til en virksomhed eller af personlige årsager.

Trin 4: Fortæl hvem du skal overføre til

overførsel til udlandet - transferwise

Det er her, hvor du skal udfylde alle detaljerne om dig selv. Når det kommer til overførsel til udlandet, så skal du give en del information om dig selv, for at bekræfte din identitet. Du skal give dig fulde navn, din fødselsdag, kontakt nummer og adresse. Det er vigtigt med alle disse detaljer, da du muligvis skal fremvise dit ID senere hen.

Trin 5: Hvor skal pengene overføres til?

overførsel til udlandet - transferwise

Hvem sender du penge til? Det næste skridt er information til Transferwise, omkring hvem du sender pengene til. Altså din modtager. Du overfører måske til din egen internationale konto, eller også overfører du penge til andre. Her finder du detaljerne omkring modtageren.

Derefter udfylder du detaljerne om den konto, som du skal sende pengene til. Dette punkt er forskelligt, afhængig af hvem du sender pengene til. dobbelttjekke at detaljerne, som du har skrevet er korrekte. Det er meget vigtigt at du giver de rigtige informationer.

Når detaljerne af din modtager er bekræftet, så vil du få en besked som fortæller dig at de er blevet godkendt. Herfra kan du forsætte din ordre, og gå videre til de næste trin.

Trin 6: Gennemgå din ordre

overførsel til udlandet - transferwise

Denne side er helt essentiel, hvor du gennemgår din ordre med alle informationerne som du har oplyst TransferWise indtil videre. Det inkluderer en cirka dag, hvor modtageren modtager din overførsel af pengene, beløbet bliver trukket og de inkluderede gebyrer.

Trin 7: Betaling af din overførsel til udlandet

overførsel til udlandet - transferwise

Dette trin handler om at informere TransferWise, om hvordan du vil betale dem for at lave din overførsel til udlandet. Som mit eksempel på de 10.000 kroner, så har du to muligheder. Du kan vælge, om du vil overføre som internet bank eller som en traditionel bankoverførsel. Hvis du har mindre betalinger end 3,500 euro, så kan du også bruge et debit eller et kredit kort.

Trin 8: Bekræftelse

Det sidste skridt, er at bekræfte din ordre. Den vil også vise kursen som du har fået, og beløbet som du sender samt det totale beløb som din modtager vil modtage når din overførsel til udlandet er blevet gennemført.

Overfør penge billigt og let med TransferWise

Hvor lang tid tager en overførsel til udlandet

Min erfaring med TransferWise har vist sig, at det tager alt imellem 3 og op til 24 timer før en overførsel er kommet igennem. De seneste mange gange, hvor jeg har overført penge op til 10.000 igennem TransferWise, så er der kun gået omkring 4 timer, før pengene er ankommet, hvor du med banken kan forvente at der går op til 4-5 dage før pengene ankommer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Transferwise?

TransferWise er en service, som giver dig mulighed for at overføre penge til udlandet hurtigt og billigt.

Hvor hurtigt kan du overføre penge til udlandet med TransferWise?

Du kan overføre penge fra Danmark til udlandet på helt ned til 4 timer med TransferWise.

Hvad koster det at overføre penge til udlandet med TranferWise?

For at overføre f.eks. 1000 danske kroner til udlandet koster omkring 10 kroner afhængig af kurser.

Anmeldelser og min erfaring hos TransferWise

Jeg har igennem det seneste år brugt TransferWise til flere overførsler, både sendt og modtaget penge, og det har min stærkeste anbefalinger, hvis du skal over føre penge til udlandet. Det er billigt og let, og som du kan se nedenfor, så er jeg ikke den eneste der har været glad for at bruge Transferwise til at overføre penge til udlandet. Selv efter flere år med overførsler til udlandet, så er det stadig min fortrukne måde at overføre penge med.

På billedet nedenfor, så har de opnået 5 ud af 5 stjerner, hvilket er ganske imponerende og de ligger klart i toppen over deres konkurrenter.

overførsel til udlandet - transferwise

Hvis du også skal overføre penge til udlandet, så bør du afprøve Transferwise. En overførsel for mig tager fra start til slut omkring 2 minutter, hvilket er endnu hurtigere og mere simpelt end hos banken.

Overfør penge billigt og let med TransferWise

TransferWise
Overfør Penge med TransferWise

⭐⭐⭐⭐⭐
Overfør Penge billigt til udlandet
Hurtig overførsel

5/5 - (70 votes)