Spring til indhold

Netflix aktier 2024 (Købsguide samt kurs)

NFLX
Netflix, Inc.
NasdaqGS
$647.60
$5.15
0.79%

Din kapital er i fare. Andre gebyrer forekommer. For mere information, besøg etoro.com/trading/fees

Køb Netflix aktier – Lynguide

Trin 1. – Vælg den handelsplatform med laveste kurtage og gebyrer. Vi anbefaler eToro som har gratis kurtage.
Trin 2. – Opret en konto ved blot at udfylde dine informationer
Trin 3. – Indsæt nu penge på din konto, som kan gøres med enten betalingskort og Bankoverførsel
Trin 4. – Søg nu efter Netflix aktier
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Netflix
aktier

Netflix aktier Kurs i realtid

Ovenfor får du vist den aktuelle kurs på Netflix aktier i realtid, som opdateres hele tiden. Du kan her følge den nyeste Netflix aktie kurs.

Guide til køb af Netflix aktier 2024

Det er ganske nemt at investerer i Netflix aktier og det kræver kun at du opretter dig på en handelsplatform hvor du kan købe Netflix aktier. Du kan også købe Netflix aktier igennem din bank, men det koster en del mere.

Hvis du vil undgå at betale for mange dyre gebyrer, når du skal købe dine Netflix aktier, så har vi lavet en enkel guide hvor du med et par enkle trin ved hvordan du kan købe Netflix aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Netflix aktier, så skal du vælge en handelsplatform. Du bør vælge den billigste og bedste handelsplatform.

Vi kan anbefale eToro, hvor du kun betaler 0 kr. i kurtage ved køb af aktier. Der er danske platforme hvor du betaler op imod 100 kr. i minimumskurtage når du køber aktier, og her vil vi hellere købe aktier for pengene.

aktier
Køb aktier hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Invester din formue
Brugervenlig platform

Opret konto nu→ Din kapital er i fare. Andre gebyrer forekommer. For mere information, besøg etoro.com/trading/fees


2. Få en handelskonto

oprettelse af konto på etoro

Når du lander på eToro’s hjemmeside, så skal du blot udfylde dine informationer. Derefter vil du få adgang til platformen. Når du skal til at investere, skal du indsætte penge på din konto.

indsæt penge etoro

Når du har indsat penge på din konto hos eToro, så er du klar til at købe dine aktier. Du bør overføre pengene som USD, for at slippe for ekstra gebyr. Du kan vælge at overføre med betalingskort eller bankoverførsel.

Nu kan du købe Netflix aktier.


3. Sådan Køber du Netflix aktier

Så snart du har indsat penge på din eToro konto, så er du helt klar til at købe Netflix aktier.

netflix aktier kurs

Når du skal finde Netflix aktier, så skal du blot søge efter dem i søgefeltet. Du kan direkte fra søgefeltet handle eller klikke på den, for at læse mere omkring aktien og se dens kursudvikling.

For at købe den, skal du blot klikke på ”Handl”.

4. Køb Netflix aktier

Så snart du har klikket på ”Handl” kan du vælge om du vil investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

netflix aktier

Uanset hvilke du vælger, så vil det give det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene frem for den anden. Så snart du har valgt det beløb eller det antal du vil købe, så klik på ”Åben handel” som ses hvis markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket. Nu ejer du hermed Netflix aktier.

Læs mere i vores guide så du selv kan finde de bedste aktier

Historien om Netflix

Netflix blev stiftet tilbage i 1997, hvor markedet for streamingtjenester ikke var særlig stort. Dengang var det forsat VHS og DVD udlejning som var populært. Hele idéen til Netflix kom fordi selskabets stifter fik en regning på 40 dollars, fordi han afleverede filmen ”Apollo 13” på VVS for sent.

Tilbage i år 2000 fik Blockbuster et tilbud om at købe Netflix for 50 millioner dollars. De takkede nej til tilbuddet, men det har de sandsynligvis fortrudt efterfølgende, da Blockbuster endte med at gå konkurs.

Netflix har over 200 millioner kunder verden over, og har efter coronakrisen især fået mange nye kunder, hvilket har styrket Netflix position på streamingmarkedet.

Netflix er forsat en af verdens største streamingtjenster, og levere år efter år kæmpe overskud, hvilket også har gjort Netflix aktien til en meget handlet aktie igennem de seneste mange år. De er også begyndt at investere mere og mere i egne originale serier, som er langt billigere for Netflix end at købe licenser fra f.eks. Disney og andre filmproducenter.

Skal man købe Netflix aktier?

Det kan være svært at svare på om Netflix aktier er en god investering, da der er mange faktorer der spiller ind. Det bliver spændende at se hvordan Netflix investering med flere af deres egne orginale serier og mindre licenser fra f.eks. Disney påvirker aktiekursen. Netflix har også en stor konkurrence fra HBO, Youtube og Amazon, som alle har deres egne streamingtjenester, hvilket også kan påvirke aktiekursen i fremtiden.

Netflix har stor vækst i abonnementer, som især er kommet efter coronakrisen. Hvis du tror på at Netflix i fremtiden kan forsætte med at få produceret nyt originalt indhold og holde temponet med konkurrenterne, så kan du overveje om du skal købe Netflix aktier, eller om du skal satse på en af konkurrenterne.

aktier
Køb aktier hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Invester din formue
Brugervenlig platform

Opret konto nu→ Din kapital er i fare. Andre gebyrer forekommer. For mere information, besøg etoro.com/trading/fees

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan man købe Netflix Aktier?

Du kan købe Netflix Aktier på de fleste online handelsplatforme såsom f.eks. eToro.
(Læs hvordan du køber Netflix aktier her)

Hvad er kursen på Netflix aktier nu?

Kursen på Netflix aktier skifter alle handelsdage. Du kan se den nyeste kurs på vores graf som opdateres i realtid.

Er Netflix aktier en god investering?

Det afhænger af mange ting. Læs vores artikel, for derefter selv at vurdere om Netflix aktier er en god investering for dig.

5/5 - (11 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *