Spring til indhold

Apple aktier 2024 (Købsguide samt kurs)

AAPL
Apple Inc.
NasdaqGS
$176.55
$1.51
0.86%

Din kapital er i fare. Andre gebyrer forekommer. For mere information, besøg etoro.com/trading/fees

Køb Apple aktier – Lynguide

Trin 1. – Vælg den handelsplatform med laveste kurtage og gebyrer. Vi anbefaler eToro som har gratis kurtage.
Trin 2. – Opret en konto ved blot at udfylde dine informationer
Trin 3. – Indsæt nu penge på din konto, som kan gøres med enten betalingskort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 200 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter Apple aktier
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Apple aktier

Apple aktier Kurs i realtid

Ovenfor får du vist den aktuelle kurs på Apple aktier i realtid, som opdateres hele tiden. Du kan her følge den nyeste Apple aktie kurs.

Guide til køb af Apple aktier 2024

Det er ganske nemt at investerer i Apple aktier og det kræver kun at du opretter dig på en handelsplatform hvor du kan købe Apple aktier. Du kan også købe Apple aktier igennem din bank, men det koster en del mere.

Hvis du vil undgå at betale for mange dyre gebyrer, når du skal købe dine Apple aktier, så har vi lavet en enkel guide hvor du med et par enkle trin ved hvordan du kan købe Apple aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Apple aktier, så skal du vælge en handelsplatform. Du bør vælge den billigste og bedste handelsplatform.

Vi kan anbefale eToro, hvor du kun betaler 0 kr. i kurtage ved køb af aktier. Der er danske platforme hvor du betaler op imod 100 kr. i minimumskurtage når du køber aktier, og her vil vi hellere købe aktier for pengene.

aktier
Køb aktier hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Invester din formue
Brugervenlig platform

Opret konto nu→ Med denne udbyder kan du også handle med CFD'er. 77% af detailinvestorer taber penge, når de handler CFD'er med denne udbyder. Du bør overveje om du forstår hvad CFD'er er, og om du har råd til at løbe den store risiko for at tabe dine penge.


2. Få en handelskonto

oprettelse af konto på etoro

Når du lander på eToro’s hjemmeside, så skal du blot udfylde dine informationer. Derefter vil du få adgang til platformen. Når du skal til at investere, skal du indsætte penge på din konto.

indsæt penge etoro

Når du har indsat penge på din konto hos eToro, så er du klar til at købe dine aktier. Du bør overføre pengene som USD, for at slippe for ekstra gebyr. Du kan vælge at overføre med betalingskort og Paypal, med minimum 200$ eller bankoverførsel hvor minimum er 500$.

Nu kan du købe Apple aktier.


3. Sådan Køber du Apple aktier

Så snart du har indsat penge på din eToro konto, så er du helt klar til at købe Apple aktier.

apple aktier

Når du skal finde Apple aktier, så skal du blot søge efter dem i søgefeltet. Du kan direkte fra søgefeltet handle eller klikke på den, for at læse mere omkring aktien og se dens kursudvikling.

For at købe den, skal du blot klikke på ”Handl”.

4. Køb Apple aktier

Så snart du har klikket på ”Handl” kan du vælge om du vil investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

apple aktier kurs

Uanset hvilke du vælger, så vil det give det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene frem for den anden. Så snart du har valgt det beløb eller det antal du vil købe, så klik på ”Åben handel” som ses hvis markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket. Nu ejer du hermed Apple aktier.

Læs mere i vores guide om: Sådan køber man aktier

Historien om Apple

Apple blev stiftet tilbage i 1976 af Steve Jobs, Ronald Wayne og Steve Wozniak. Apple er i dag en af de mest værdifulde virksomheder i hele verden, og nok også en af de mest kendte brands. Apple er en teknologi-virksomhed som både udbyder hardware som er selve telefonen, computere såsom MacBooks og derudover så tilbyder de også selve softwaren såsom styresystemer til deres mobiltelefoner og computere.

Apple har selv butikker rundt omkring i det meste af verden, men de har også forhandlere som oftest er teleselskaber som sælger telefoner med deres mobilabonnementer. Apple har over 123.000 ansatte i hele verden, med kontorer rundt omkring, dog bliver deres Apple produkter designet i Californien, USA.

Hvis du havde kunne forudse fremtiden for Apple og deres store succes tilbage i 1997, hvor Steve jobs kom tilbage til virksomhedens store daværende udfordringer, og havde investeret i deres aktier dengang, så ville du kunne få din investering tilbage 343 gange igen.

Man kunne nemlig dengang købe en Apple-aktie for kun en halv dollar, som idag er markant højere prissat.

Tilbage i 2007 hvor Apples første iPhone kom på markedet, så steg deres aktiekurs i vejret. Dagen før de lancerede deres iPhone, så lå deres kurs på 12.6 dollars, men hvis man spoler frem til 2008, så var deres aktie steget til hele 28,47 dollars. Og lige siden så er deres aktiekurs steget og steget.

Tilbage i 2019 kunne Apple fremvise en overvældende omsætning på hele 53.8 milliarder dollars og alt tyder på at omsætningen langt fra er færdig med at vokse.

Generelt så har aktier i teknologi-virksomheder været en god investering i de seneste år, og i dag er nogle af de mest værdifulde virksomheder i hele verden, teknologi-virksomheder. Dette indbefatter blandt andet Apple, Microsoft og Amazon.

Skal man købe Apple aktier?

Apple har en omsætning som de færreste virksomheder kan matche på over 53 milliarder dollars. Apple aktier er nærmest steget konstant i de seneste 20 år, og på nuværende tidspunkt så er aktien næsten på sit højeste, så derfor skal du overveje hvor mange penge du er villig til at investere i Apple aktier, nu hvor aktien er tæt på sit højeste. Tror du at de forsætter med at være en af de største spillere indenfor mobiltelefoner og computere? Hvis du gør, så kan det være et godt sted at kigge hen, men hvis du ikke gør, så skal du nok gemme dine penge til en anden aktie.

aktier
Køb aktier hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Invester din formue
Brugervenlig platform

Opret konto nu→ Med denne udbyder kan du også handle med CFD'er. 77% af detailinvestorer taber penge, når de handler CFD'er med denne udbyder. Du bør overveje om du forstår hvad CFD'er er, og om du har råd til at løbe den store risiko for at tabe dine penge.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan man købe Apple Aktier?

Du kan købe Apple Aktier på de fleste online handelsplatforme såsom f.eks. eToro.

Hvad er kursen på Apple akter nu?

Kursen på Apple aktier skifter alle handelsdage. Du kan se den nyeste kurs på vores graf som opdateres i realtid.

Er Apple aktier en god investering?

Det afhænger af mange ting. Læs vores artikel, for derefter selv at vurdere om Apple aktier er en god investering for dig.

5/5 - (13 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *