Spring til indhold

Tesla aktier 2024 (Købsguide samt kurs)

TSLA
Tesla, Inc.
NasdaqGS
$248.23
$7.20
2.99%

Din kapital er i fare. Andre gebyrer forekommer. For mere information, besøg etoro.com/trading/fees

Køb Tesla aktier – Lynguide

Trin 1. – Vælg den handelsplatform med laveste kurtage og gebyrer. Vi anbefaler eToro som har gratis kurtage.
Trin 2. – Opret en konto ved blot at udfylde dine informationer
Trin 3. – Indsæt nu penge på din konto, som kan gøres med enten betalingskort og Bankoverførsel.
Trin 4. – Søg nu efter Tesla aktier
Trin 5. – Vælg det ønsede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Tesla aktier

Tesla aktier Kurs i realtid

Ovenfor kan du se den aktuelle Tesla aktier kurs i realtid, som opdateres hvert 15 minut. Her kan du følge med i den korrekte og nyeste Tesla aktie kurs. Den Tesla aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de seneste 12 måneder, så du kan se kursen på Tesla Aktier for en længere periode også.

Guide til køb af Tesla aktier 2024

Det er ganske nemt at investerer i Tesla aktier og det kræver kun at du opretter dig på en handelsplatform hvor du kan købe Tesla aktier. Du kan også købe Tesla aktier igennem din bank, men det koster en del mere. Tesla aktier er en af de mest handlede aktier på markedet, og der er ingen tvivl om at køb af Tesla aktier kan blive en interessant investering.

Hvis du vil undgå at betale for mange dyre gebyrer, når du skal købe dine Tesla aktier, så har vi lavet en enkel guide hvor du med et par enkle trin ved hvordan du kan købe Tesla aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Tesla aktier, så skal du vælge en handelsplatform. Du bør vælge den billigste og bedste handelsplatform.

Vi kan anbefale eToro, hvor du kun betaler 0 kr. i kurtage ved køb af aktier. Der er danske platforme hvor du betaler op imod 100 kr. i minimumskurtage når du køber aktier, og her vil vi hellere købe aktier for pengene.

aktier
Køb aktier hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Invester din formue
Brugervenlig platform

Opret konto nu→ Din kapital er i fare. Andre gebyrer forekommer. For mere information, besøg etoro.com/trading/fees


2. Få en handelskonto

oprettelse af konto på etoro

Når du lander på eToro’s hjemmeside, så skal du blot udfylde dine informationer. Derefter vil du få adgang til platformen. Når du skal til at investere, skal du indsætte penge på din konto.

indsæt penge etoro

Når du har indsat penge på din konto hos eToro, så er du klar til at købe dine aktier. Du bør overføre pengene som USD, for at slippe for ekstra gebyr. Du kan vælge at overføre med betalingskort eller bankoverførsel.

Nu kan du købe Tesla aktier.


3. Sådan Køber Tesla aktier

Så snart du har indsat penge på din eToro konto, så er du helt klar til at købe Tesla aktier.

søg efter tesla aktier etoro

Når du skal finde Tesla aktier, så skal du blot søge efter dem i søgefeltet. Du kan direkte fra søgefeltet handle eller klikke på den, for at læse mere omkring aktien og se dens kursudvikling.

For at købe den, skal du blot klikke på ”Handl”.

4. Køb Tesla aktier

Så snart du har klikket på ”Handl” kan du vælge om du vil investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

Uanset hvilke du vælger, så vil det give det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene frem for den anden. Så snart du har valgt det beløb eller det antal du vil købe, så klik på ”Åben handel” som ses hvis markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket. Nu ejer du hermed Tesla aktier.

Læs mere omkring aktiehandel

Historien om Tesla

Tesla blev grundlagt af Elon Musk, Marc Tarpenning, JB Straubel, Martin Eberhard og Ian Wright.

Tesla er især kendt for deres ebiler, hvor nærmest ingen idag ikke kender til deres Tesla Elbil. Tesla har i flere år kørt med store underskud da det er dyrt at skabe en kæmpevirksomhed som Tesla er blevet. Tesla er verdens nok mest kendte elbil producent, og særligt Elon Musk er kendt for at være en visionær indenfor elbiler.

Tesla har en større markedsværdi end Ford og General motors grundet deres store eksponering, og er blandt en af de mest handlede aktier i den senere tid.

Tesla har en større markedsværdi end Ford og General motors grundet deres store eksponering, og er blandt en af de mest handlede aktier i den senere tid.

Salget af elbiler fra Tesla startede tilbage i 2008, hvor deres Tesla Roadster kom på markedet, og skabte stor international interesse. Tesla er begyndt at producere biler som har en prisklasse hvor flere og flere kan være med på, og derfor er der mange investorer der har investeret store summer i Teska aktier.

Konklusion

Tesla ejer ligesom Apple også sin egen infrastruktur, men det er utroligt dyrt at gøre dette. Så Tesla har utroligt mange store omkostninger og udgifter, så det store spørgsmål er hvor længe Teslas investorer kan redde Tesla. Så husk altid at tænk dig godt om inden du køber Tesla aktier, da det er en aktie der ryger meget op og ned, hvilket derved giver en højere risiko.

aktier
Køb aktier hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Invester din formue
Brugervenlig platform

Opret konto nu→ Din kapital er i fare. Andre gebyrer forekommer. For mere information, besøg etoro.com/trading/fees

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan man købe Tesla aktier?

Du kan købe Tesla aktier på de fleste handelsplatforme online, som eks. eToro
(Læs her hvordan du kan købe Tesla aktier)

Hvad er kursen på Tesla aktier?

Kursen på Tesla aktier varierer hver dag, men du kan i vores artikel se den aktuelle kurs.

Skal jeg investerer i Tesla aktier?

Det er svært at sige om du bør investerer i Tesla aktier. Du kan læse vores artikel om Tesla aktier, og selv vurdere om det er den rigtige investering for dig.

5/5 - (8 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *