Spring til indhold

Vestas aktie – Vestas Wind Systems A/S (2024)

Vestas Wind Systems A/S er blandt de største vindmølleproducenter i hele verden og levere hele 100 Gigawatt, hvilket svarer til omkring 16% af hele den globale installerede vindkapacitet. Vestas aktie kan findes på Nasdaq Copenhagen, som er den eneste børs hvor du kan købe Vestas aktier.

Vestas aktie er uden tvivl en af de mest handlede danske aktier, både fordi de har en stor omsætning, men også fordi en Vestas aktie giver udbytte.

Næsten alle danske erfarne aktionære har haft en Vestas aktie i deres portefølje, og Vestas har også haft en stor vækst igennem de seneste mange år hvilket har givet flotte afkast til investorerne.

aktier
Køb aktier hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Invester din formue
Brugervenlig platform

Opret konto nu→ Din kapital er i fare. Andre gebyrer forekommer. For mere information, besøg etoro.com/trading/fees

Vestas aktiekurs (VWS) 2024

Nedenfor kan du se Vestas aktiekurs, også forkortet ”VWS” og følge når den bliver opdateret. Vi opdatere Vestas kurs hvert 15 minut, så du vil altid kunne følge den aktuelle aktiekurs som Vestas har og du har mulighed for at vælge om du vil se deres kurs for idag eller for flere år tilbage.

Køb Vestas aktier – Sådan gør du

Hvis du vil købe en Vestas aktie som så mange andre aktionære, så er det ganske nemt på den populære handelsplatform som eToro. Vi anbefaler eToro til aktier, fordi de har gratis kurtage på aktier.

Sådan køber du en Vestas aktie

  1. Gå til eToro’s forside
  2. Udfyld dine informationer og bekræft derefter din e-mail.
  3. Nu har du adgang til eToro og skal blot søge efter ”Vestas Wind Systems” som på billedet nedenfor.
vestas aktie
Søg efter Vestas aktie – Skriv ”Vestas Wind Systems”

4. For at købe Vestas aktier så skal du klikke på ”Handl”

5. Nu skal du blot klikke ”Indbetal nu” for at købe Vestas aktier. Hos eToro skal du minimum købe Vestas aktier for 500 dollars, som svare til cirka 3.400 kroner, fordi de disse aktier er fra den danske børs. Normalt er minimum kun 50 dollars at købe for hos eToro. Til gengæld så har eToro ingen gebyr eller kurtage når vi snakker aktiehandel.

køb vestas aktie
Køb Vestas aktie ved at indbetale beløb du vil investere for.

Tillykke – Du har nu succesfuldt købt dine første Vestas aktier!

aktier
Køb aktier hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Invester din formue
Brugervenlig platform

Opret konto nu→ Din kapital er i fare. Andre gebyrer forekommer. For mere information, besøg etoro.com/trading/fees

Vestas aktie Udbytte 2024

Vestas aktie er en udbytteaktie. Vestas aktie udbytte gives hvert år såfremt der er overskud i Vestas, hvilket der har været i de seneste mange år. Vestas aktie udbytte har været relativt stabilt igennem de seneste mange år og vi har nedenfor samlet Vestas aktieudbytte for 2021 og flere år tilbage.

Vestas Aktie udbytte historisk

2021 – 8,45 DKK

2020 – 7,93 DKK

2019 – 7,44 DKK

2018 – 9,23 DKK

2017 – 9,71 DKK

2016 – 6,82 dkk

2015 – 3,90 DKK

Vestas nyheder

Vestas nyheder kommer der en hel del af for vindenergi er generelt en branche i rivende udvikling hele tiden. Hvis du vil finde de Vestas Nyheder som kommer direkte fra Vestas selv, så kan du finde dem på Vestas hjemmeside her.

Når du læser nyheder om Vestas, så skal du forvente at det gør andre investorer også og afhængig af hvilke nyheder der kommer, så kan Vestas aktie både stige og falde i kurs, hvilket betyder at det er en god ide at holde et skarpt øje med alle de nyheder om Vestas der bliver lagt ud på nettet.

4.9/5 - (17 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *