Spring til indhold

Danske Bank aktier 2024 (Købsguide samt kurs)

DANSKE.CO
Danske Bank A/S
Copenhagen
$201.00
$1.10
0.54%

Din kapital er i fare. Andre gebyrer forekommer. For mere information, besøg etoro.com/trading/fees

Køb Danske Bank aktier – Lynguide

Trin 1. – Vælg den handelsplatform med laveste kurtage og gebyrer. Vi anbefaler eToro som har gratis kurtage.
Trin 2. – Opret en konto ved blot at udfylde dine informationer
Trin 3. – Indsæt nu penge på din konto, som kan gøres med enten betalingskort og Bankoverførsel
Trin 4. – Søg nu efter Danske Bank
aktier
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Danske Bank
aktier

Danske Bank aktier Kurs i realtid

Ovenfor får du vist den aktuelle kurs på Danske Bank aktier i realtid, som opdateres hele tiden. Du kan her følge den nyeste Danske Bank aktie kurs.

Guide til køb af Danske Bank aktier 2024

Det er ganske nemt at investerer i Danske Bank aktier, som jo er Danmarks største Bank og det kræver kun at du opretter dig på en handelsplatform hvor du kan købe Danske Bank aktier. Du kan også købe Danske Bank aktier igennem din bank, men det koster en del mere.

Hvis du vil undgå at betale for mange dyre gebyrer, når du skal købe dine Danske Bank aktier, så har vi lavet en enkel guide hvor du med et par enkle trin ved hvordan du kan købe Danske Bank aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Danske Bank aktier, så skal du vælge en handelsplatform. Du bør vælge den billigste og bedste handelsplatform.

Vi kan anbefale eToro, hvor du kun betaler 0 kr. i kurtage ved køb af aktier. Der er danske platforme hvor du betaler op imod 100 kr. i minimumskurtage når du køber aktier, og her vil vi hellere købe aktier for pengene.

aktier
Køb aktier hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Invester din formue
Brugervenlig platform

Opret konto nu→ Din kapital er i fare. Andre gebyrer forekommer. For mere information, besøg etoro.com/trading/fees


2. Få en handelskonto

oprettelse af konto på etoro

Når du lander på eToro’s hjemmeside, så skal du blot udfylde dine informationer. Derefter vil du få adgang til platformen. Når du skal til at investere, skal du indsætte penge på din konto.

indsæt penge etoro

Når du har indsat penge på din konto hos eToro, så er du klar til at købe dine aktier. Du bør overføre pengene som USD, for at slippe for ekstra gebyr. Du kan vælge at overføre med betalingskort eller bankoverførsel-

Nu kan du købe Danske Bank aktier.


3. Sådan Køber du Danske Bank aktier

Så snart du har indsat penge på din eToro konto, så er du helt klar til at købe Danske Bank aktier.

danske bank aktier

Når du skal finde Danske Bank aktier, så skal du blot søge efter dem i søgefeltet. Du kan direkte fra søgefeltet handle eller klikke på den, for at læse mere omkring aktien og se dens kursudvikling.

For at købe den, skal du blot klikke på ”Handl”.

4. Køb Danske Bank aktier

Så snart du har klikket på ”Handl” kan du vælge om du vil investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

danske bank aktier kurs

Uanset hvilke du vælger, så vil det give det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene frem for den anden. Så snart du har valgt det beløb eller det antal du vil købe, så klik på ”Åben handel” som ses hvis markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket. Nu ejer du hermed Danske Bank aktier.

Læs mere i vores guide hvor du kan lære at købe og sælge aktier her

Historien om Danske Bank

Danske Bank blev stiftet tilbage i 1871 og er blevet til Danmarks største Bank. Danske Bank har mere end 250 filialer i Danmark, Sverige, Norge, Finland og England.

Der har i de senere år været en del skandaler som er i forbindelse med Danske Bank, som man nærmest ikke kan undgå at have hørt noget om. Det har været skandaler indenfor ting såsom hvidvaskningssager og inkassosager som har været en del af Danske Bank’s historie i de senere år.

Det har uden tvivl været et stort pres for danske bank og særligt da deres hvidvaskningsskandale fra Estland, hvor der blev hvidvasket for milliarder af kroner. Det har været den største krise i Danske Bank’s historie og naturligvis også sat sit præg på danske Bank’s økonomi.

Selvom der har været en lang række skandaler, så er Danske Bank dog stadig Danmarks største Bank og hvis nogen bank skal komme igennem sådanne kriser så er det Danske Bank der med sin størrelse har ressourcerne til at forbedre deres virksomhed for at undgå lignende sager i fremtiden.

Skal man købe Danske Bank aktier?

Generelt så er det svært at se ud i fremtiden, og særligt for Bankaktier. Men Danske Bank er den største bank i Danmark og har også en stor støtte fra den danske stat. Det er dog aldrig særligt hensigtsmæssigt for en bank at have så mange skandaler og slet ikke af den størrelse.

Der kommer til at gå noget tid før investorerne og kunderne får fuld tillid til banken igen.

Danske bank er dog en udbytteaktie som hvert år betaler et årligt udbytte af deres overskud og det har i mange år tilbage været en god udbytteaktie med et godt overskud. Du kan følge dem på deres side for investorerne hvor du kan se de nyeste nyheder omkring deres virksomhed. Hvis du er interesserede i bankaktier så kan du overveje at kigge på andre aktier som Nordea Aktier.

aktier
Køb aktier hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Invester din formue
Brugervenlig platform

Opret konto nu→ Din kapital er i fare. Andre gebyrer forekommer. For mere information, besøg etoro.com/trading/fees

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan man købe Danske Bank Aktier?

Du kan købe Danske Bank Aktier på de fleste online handelsplatforme såsom f.eks. eToro.
(Læs hvordan du køber Danske Bank aktier her)

Hvad er kursen på Danske Bank aktier nu?

Kursen på Danske Bank aktier skifter alle handelsdage. Du kan se den nyeste kurs på vores graf som opdateres i realtid.

Er Danske Bank aktier en god investering?

Det afhænger af mange ting. Læs vores artikel, for derefter selv at vurdere om Danske Bank aktier er en god investering for dig.

5/5 - (8 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *