Spring til indhold

Demant aktier 2024 (Købsguide samt kurs)

DEMANT.CO
Demant A/S
Copenhagen
$309.20
$3.80
1.24%

Din kapital er i fare. Andre gebyrer forekommer. For mere information, besøg etoro.com/trading/fees

Køb Demant aktier – Lynguide

Trin 1. – Vælg den handelsplatform med laveste kurtage og gebyrer. Vi anbefaler eToro som har gratis kurtage.
Trin 2. – Opret en konto ved blot at udfylde dine informationer
Trin 3. – Indsæt nu penge på din konto, som kan gøres med enten betalingskort og Bankoverførsel
Trin 4. – Søg nu efter Demant
aktier
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Demant
aktier

Demant aktier Kurs i realtid

Ovenfor får du vist den aktuelle kurs på Demant aktier i realtid, som opdateres hele tiden. Du kan her følge den nyeste Demant aktie kurs.

Guide til køb af Demant aktier 2024

Det er ganske nemt at investerer i Demant aktier, som er en af de store producenter af hørerapparater i verden og det kræver kun at du opretter dig på en handelsplatform hvor du kan købe Demant aktier. Du kan også købe Demant aktier igennem din bank, men det koster en del mere.

Hvis du vil undgå at betale for mange dyre gebyrer, når du skal købe dine Demant aktier, så har vi lavet en enkel guide hvor du med et par enkle trin ved hvordan du kan købe Demant aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Demant aktier, så skal du vælge en handelsplatform. Du bør vælge den billigste og bedste handelsplatform.

Vi kan anbefale eToro, hvor du kun betaler 0 kr. i kurtage ved køb af aktier. Der er danske platforme hvor du betaler op imod 100 kr. i minimumskurtage når du køber aktier, og her vil vi hellere købe aktier for pengene.

aktier
Køb aktier hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Invester din formue
Brugervenlig platform

Opret konto nu→ Din kapital er i fare. Andre gebyrer forekommer. For mere information, besøg etoro.com/trading/fees


2. Få en handelskonto

oprettelse af konto på etoro

Når du lander på eToro’s hjemmeside, så skal du blot udfylde dine informationer. Derefter vil du få adgang til platformen. Når du skal til at investere, skal du indsætte penge på din konto.

indsæt penge etoro

Når du har indsat penge på din konto hos eToro, så er du klar til at købe dine aktier. Du bør overføre pengene som USD, for at slippe for ekstra gebyr. Du kan vælge at overføre med betalingskort eller bankoverførsel.

Nu kan du købe Demant aktier.


3. Sådan Køber du Demant aktier

Så snart du har indsat penge på din eToro konto, så er du helt klar til at købe Demant aktier.

Demant aktier

Når du skal finde Demant aktier, så skal du blot søge efter dem i søgefeltet. Du kan direkte fra søgefeltet handle eller klikke på den, for at læse mere omkring aktien og se dens kursudvikling.

For at købe den, skal du blot klikke på ”Handl”.

4. Køb Demant aktier

Så snart du har klikket på ”Handl” kan du vælge om du vil investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

demant aktie kurs

Uanset hvilke du vælger, så vil det give det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene frem for den anden. Så snart du har valgt det beløb eller det antal du vil købe, så klik på ”Åben handel” som ses hvis markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket. Nu ejer du hermed Demant aktier.

Læs mere i vores guide hvor du kan lære at handle aktieinvestering her

Historien om Demant

Demant blev stiftet tilbage i 1904 af Hans Demant, hvor det dog hed Oticon. Hans Demant havde en hørehæmmede kone, Camilla Demant. Som kun 42 årige havde hun fået store problemer med hørelsen, og derfor tog han til England for at finde et høreapparat til sin kone. Tilbage i 1904 var høreapparater ikke noget man havde herhjemme, men Kong Christian’s datter, Alexandra fik dengang et høreapparat fra England.

Efter at Hans Demant kom hjem med et høreapperart til hans kone, og efter at Kronprinsesse Alexandra havde fået et høreapperart, så oplevede Hans Demant en stor efterspørgsel og begyndte derfor at importere samt sælge høreapperater i Danmark.

Hans Demant ender med at blive agent for selskabet som producere disse høreapparater og skal derfor åbne egne forretninger i henholdsvis Danmark, Norge samt Sverige. Desværre dør han i 1910 hvorefter hans søn overtager faderens fortagende, William Demant. William Demant ansætter sælgere og i løbet af de kommende år køre disse sælgere rundt i hele Skandinavien og fik solgt disse høreapparater.

40 år efter faderens død, i 1950 fik William Demant søsat at Oticon åbnede deres egen produktion og der blev hurtigt ansat en hel masse medarbejdere, hvorefter virksomheden har bragede afsted lige siden.

Demant A/S har idag mere end 12.000 ansatte og er at finde i over 30 lande.

Skal man købe Demant aktier?

Det er svært at svare på om man skal købe Demant aktier, da det afhænger af utroligt mange parametre. Demant er dog en spændende virksomhed at følge med i, og 2019 indgik Oticon en aftale med Philips Hearlink, som betyder at man kan sælge batterier der kan genoplades samt Apps til at kontrollere apparaterne. Dette samarbejde kan blive interessant at følge i fremtiden.

Demant er en virksomhed som bliver interessant at følge i fremtiden og som løbende opkøber andre virksomheder. Det er samtidigt en branche hvor der er meget konkurrence, så det er vigtigt at huske hvis man overvejer at investere i denne type branche.

aktier
Køb aktier hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Invester din formue
Brugervenlig platform

Opret konto nu→ Din kapital er i fare. Andre gebyrer forekommer. For mere information, besøg etoro.com/trading/fees

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan man købe Demant Aktier?

Du kan købe Demant Aktier på de fleste online handelsplatforme såsom f.eks. eToro.
(Læs hvordan du køber Demant aktier her)

Hvad er kursen på Demant akter nu?

Kursen på Demant aktier skifter alle handelsdage. Du kan se den nyeste kurs på vores graf som opdateres i realtid.

Er Demant aktier en god investering?

Det afhænger af mange ting. Læs vores artikel, for derefter selv at vurdere om Demant aktier er en god investering for dig.

5/5 - (12 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *