Spring til indhold

Lundbeck aktier 2024 (Købsguide samt kurs)

LUN.CO
$0.0000
$0.0000
0.00%

Der er altid risiko forbundet ved at handle med aktier.

Køb Lundbeck aktier – Lynguide

Trin 1. – Vælg den handelsplatform med laveste kurtage og gebyrer. Vi anbefaler eToro som har gratis kurtage.
Trin 2. – Opret en konto ved blot at udfylde dine informationer
Trin 3. – Indsæt nu penge på din konto, som kan gøres med enten betalingskort og Bankoverførsel
.
Trin 4. – Søg nu efter Lundbeck aktier
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Lundbeck
aktier

Lundbeck aktier Kurs i realtid

Ovenfor får du vist den aktuelle kurs på Lundbeck aktier i realtid, som opdateres hele tiden. Du kan her følge den nyeste Lundbeck aktie kurs.

Guide til køb af Lundbeck aktier 2024

Det er ganske nemt at investerer i Lundbeck aktier og det kræver kun at du opretter dig på en handelsplatform hvor du kan købe Lundbeck aktier. Du kan også købe Lundbeck aktier igennem din bank, men det koster en del mere.

Hvis du vil undgå at betale for mange dyre gebyrer, når du skal købe dine Lundbeck aktier, så har vi lavet en enkel guide hvor du med et par enkle trin ved hvordan du kan købe Lundbeck aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Lundbeck aktier, så skal du vælge en handelsplatform. Du bør vælge den billigste og bedste handelsplatform.

Vi kan anbefale eToro, hvor du kun betaler 0 kr. i kurtage ved køb af aktier. Der er danske platforme hvor du betaler op imod 100 kr. i minimumskurtage når du køber aktier, og her vil vi hellere købe aktier for pengene.

aktier
Køb aktier hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Invester din formue
Brugervenlig platform

Opret konto nu→ Din kapital er i fare. Andre gebyrer forekommer. For mere information, besøg etoro.com/trading/fees


2. Få en handelskonto

oprettelse af konto på etoro

Når du lander på eToro’s hjemmeside, så skal du blot udfylde dine informationer. Derefter vil du få adgang til platformen. Når du skal til at investere, skal du indsætte penge på din konto.

indsæt penge etoro

Når du har indsat penge på din konto hos eToro, så er du klar til at købe dine aktier. Du bør overføre pengene som USD, for at slippe for ekstra gebyr. Du kan vælge at overføre med betalingskort eller bankoverførsel.

Nu kan du købe Lundbeck aktier.


3. Sådan Køber du Lundbeck aktier

Så snart du har indsat penge på din eToro konto, så er du helt klar til at købe Lundbeck aktier.

lundbeck aktier

Når du skal finde Lundbeck aktier, så skal du blot søge efter dem i søgefeltet. Du kan direkte fra søgefeltet handle eller klikke på den, for at læse mere omkring aktien og se dens kursudvikling.

For at købe den, skal du blot klikke på ”Handl”.

4. Køb Lundbeck aktier

Så snart du har klikket på ”Handl” kan du vælge om du vil investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

lundbeck aktier kurs

Uanset hvilke du vælger, så vil det give det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene frem for den anden. Så snart du har valgt det beløb eller det antal du vil købe, så klik på ”Åben handel” som ses hvis markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket. Nu ejer du hermed Lundbeck aktier.

Læs mere i vores guide omkring aktier her

Historien om Lundbeck

Tilbage i 1915 stiftede Hans Lundbeck sin virksomhed. Dengang så beskæftigede virksomheden sig med varer såsom sukker, kiks, kameraer og sølvpapir. I 1924 blev Eduard Goldschmidt ansat, som var en handelsmand indenfor kemi- og farmaceutbranchen og han skaffede virksomheden Lundbeck nogle helt nye muligheder indenfor lægemiddel og kosmetikbranchen. Efter at Eduard Goldschmidt blev ansat, så blev det fundament som Lundbeck idag er særligt kendt for skabt, nemlig salget af lægemidler.

Hvis man spoler hurtigt frem til 1987 hvor Erik Spunk-Jansen blev direktør for Lundbeck, så begyndte virksomheden at målrette sig mere specifikt lægemidler som behandler sygdomme i nervesystemet, hvilket især blev lagt mærke til da de fik lægemidlet Cipramil lanceret på markedet. Her oplevede Lundbeck en stor vækst op igennem 90’erne. I 1998 blev lægemidlet også godkendt til salg i USA hvilket styrkede væksten yderligere.

I 1999 blev Lundbeck børsnoteret med en børsværdi på mere end 46 millioner kroner med lige over 199.000.000 aktier kom i omløb. I 2009 opkøbte Lundbeck det amerikanske selskab ved navn Ovation Pharmaceuticals som havde udviklet lægemidlet Nembutal. I 2011 blev virksomheden kritiseret voldsomt, da Nembutal indeholdte stoffet Pentoberital, som bruges mod epilepsi samt hjerteanfald, men er dog mest kendt for at være blevet anvendt til henrettelser i USA’s fængselsvæsen.

Denne kritik endte med at de mistede en af deres store aktionære, nemlig den danske pensionsfond Unipension. Det endte med at de frasolgte Nembutal.

I 2019 har Lundbeck opkøbt selskabet Alder Biopharmaceticals som fokuserer på patienter med migræne og behandling af migræne. Lundbeck fokusere på produkter der kan forbedre livskvaliteten hos en lang række patienter igennem den forskning de laver, og efterfølgende udvikling og salget af disse lægemidler.

Skal man købe Lundbeck aktier?

Det kan være svært at give et entydigt svar på om man skal købe Lundbeck aktier, da der er en lang række ting som spiller en rolle. Men én ting er sikkert. Lundbeck er en af Danmarks største virksomheder, og deres aktie har været med i OMXC25 indekset længe, og er blandt en af de mest handlede aktier.

Udover lægemidlet mod migræne, så har Lundbeck udviklet lægemidler som begrænser indtagelse af alkohol ved navn Selincro og et lægemiddel som kan behandle depression ved navn Vortioxetine. Det er lægemidler som begge forbedre livskvaliteten og hvis det kan lykkes Lundbeck at hæve salget af disse nøglepordukter, så kan det hjælpe med at vækste virksomheden yderligere, hvilket også i fremtiden gør Lundbeck til en spændende virksomhed at følge.

aktier
Køb aktier hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Invester din formue
Brugervenlig platform

Opret konto nu→ Din kapital er i fare. Andre gebyrer forekommer. For mere information, besøg etoro.com/trading/fees

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan man købe Lundbeck Aktier?

Du kan købe Lundbeck Aktier på de fleste online handelsplatforme såsom f.eks. eToro.
(Læs hvordan du køber Lundbeck aktier her)

Hvad er kursen på Lundbeck akter nu?

Kursen på Lundbeck aktier skifter alle handelsdage. Du kan se den nyeste kurs på vores graf som opdateres i realtid.

Er Lundbeck aktier en god investering?

Det afhænger af mange ting. Læs vores artikel, for derefter selv at vurdere om Lundbeck aktier er en god investering for dig.

5/5 - (11 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *