Spring til indhold

Anmeldelse af eToro

Vil du i gang med at handle med aktier, så vil eToro være en af de bedste platforme til det. Hos eToro er der nemlig gratis kurtage når du køber aktier igennem dem. Dette gør at de er et yderst populært valg hvis du er en aktiv investor eller en daytrtader. Hos eToro kan du investere i aktier, Valuta, indekser og Råvare.

De er kendte for at være en Social Trading handelsplatform, som gør at man kan se hvad andre investere i, og man kan selv dele sine egne resultater på eToro.

Du kan få alt den relevante information på eToro som du ønsker, inklusiv finansielle værktøjer, statistikker. Når du har læst denne indlæg, så går du fra at være en nybegynder på platformen til at kunne platformen udenad efterfølgende.

Hvad er eToro?

eToro er en handelsplatform registreret i EU, som blev stiftet tilbage i 2006. eToro blev skabt med visionen om at skabe automatisk investering og idag har de over 9 millioner brugere fordelt på omkring 170 lande.

I 2018 fik de et kapitalindskud af investeringsfonden China Minsheng, SBI Group og Korea Investment Partner, som sammenlagt investerede 100 Millioner Dollars i eToro.

eToro er i de senere år blev en af de mest populære handesplatforme til investering i Aktier, Valuta, Råvare, Indekser og meget mere.

aktier
Opret konto hos eToro

⭐⭐⭐⭐⭐
Populær Handelsplatform
Køb Aktier, Indeks, RÅvarer, Valuta, EFT’er

Opret konto nu→ 51 % af detailinvestorkontiene taber penge, når de handler CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge
 
 

Hvordan kommer jeg i gang?

Inden du går i gang med at læse denne anmeldelse af eToro, så anbefaler vi at du åbner en gratis konto hos dem. Det er nemt at oprette en konto hos dem, og så får du langt mere ud af anmeldelsen.

Sådan gør du:

1.Gå til eToro’s forside

2. Her skal du blot klikke på knappen ”Tilmeld dig nu”

etoro anmeldelse
Fra eToro: Opret konto hos eToro

3. Udfyld dine informationer

etoro aktier
Fra eToro: Opret konto med navn, E-mail og adgangskode eller log ind med Facebook eller Gmail.

4. Bekræft E-mail

etoro konto

Når du har bekræftet din e-mail, så har du hermed Succesfuldt fået oprettet din konto hos eToro

aktier
Opret konto hos eToro

⭐⭐⭐⭐⭐
Populær Handelsplatform
Køb Aktier, Indeks, RÅvarer, Valuta, EFT’er

Opret konto nu→ 51 % af detailinvestorkontiene taber penge, når de handler CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge.

Investeringsmuligheder på eToro

eToro er på kort tid blevet en af de mest populære handelsplatforme, hvis man gerne vil handle med aktier som en aktiv investor eller en såkaldt daytrader.

På eToro har du også mulighed for at handle med CFD i stedet for aktier, som betyder at dine handler med ”gearing” hvor du ”låner penge”til aktier (som medfører en større risiko for at tabe dine penge), som i praksis betyder at du får flere aktier end du reelt set har penge til på kontoen. Dette har naturligvis også en højere risiko, og du skal derfor ikke geare hvis du ikke har råd til at tabe pengene igen. CFD handel har typisk daglige gebyrer.

Nu vil vi gennegå de investeringnsmuligheder du har på eToro.

Aktier

eToro er en af de letteste platforme at købe aktier på. Du kan søge efter de forskellige aktier som vil vil investere i, så hvis du eksempelvis vil købe Facebook aktier, så skal du blot fortage en søgning, som på billedet nedenfor.

køb aktier etoro

Langt de fleste vælger at investere på eToro fordi man ikke skal betale kurtage eller gebyr ved køb af aktier. eToro tjener deres penge på gebyr ved deres CFD handel og gearede handler generelt.

Så du kan handle med aktier på eToro fuldstændig uden gebyr eller kurtage, og det er alene kun hvis du vil handle med gearing at du betager et gebyr.

Nedenfor vil jeg vise dig hvordan du køber en aktie på eToro.

etoro køb aktier
Fra eToro: Køb af aktier på eToro

På billedet ovenfor har jeg klikket ind på ”Handl” for at gå til køb af en Apple aktie. Her vil der automatisk stå at der er ”Lånefinansieret X5” hvilket betyder at du køber med en gearing på 5. Det betyder at du køber aktier for 5 gange så mange aktier som du betaler for. Her laver du en aftale med eToro om at du låner pengene af dem.

Hvis du ikke ønsker at fortage en gearede handel, så skal du bare klikke på X1, hvor du ved køb af 100$, kommer til at eje aktier hos Apple for 100$. Når du køber aktier uden gearing, så betaler du hverken kurtage eller det daglige gebyr, som du havde gjort hvis du havde valgt en 5X gearet investering.

Valuta

Du kan også investere i valuta på eToro. Valutahandel er dog ikke helt som aktiehandel, hvor du med handel med valuta faktisk investere imod en anden valuta. Så hvis du forventer at et lands valuta stiger i fremtiden, så kan du investere i det pågældende lands valuta. Alt valutahandel på eToro forgår med CFD handel og er derfor gearede, hvilket de færreste nybegyndere går i gang med.

Ofte så er investering i valuta mindre fyldt med op og nedture, så derfor kan du investere i valuta med en gearing på op til X30 hvilket betyder at du investere for 30 gange mere end du køber valuta for.

EFT’er

Du kan på eToro købe over 140 ETF’er.

En ETF følger indekset på forskellige markeder, men er dog ikke en investeringsform som danske investorer gør meget brug af, grundet at ETF’er rammes af lagerbeskatningen med de danske skatteregler, hvilket betyder at du beskattes uanset om du har solgt dine ETF’er eller bare ejer dem, hvor man med aktier kun beskattes af sit afkast man får ved køb og salg af aktier.

Råvarer

Du har også muligheden for at investere i råvarer på eToro som f.eks. Guld, Sølv og kobber. Når du investerer i råvarer, så kan du udelukkende investere i råvare med CFD-handel, fordi det ellers ville kræve at du selv ejede de forskellige råvare rent fysisk ved at købe f.eks. en guldbar.

aktier
Opret konto hos eToro

⭐⭐⭐⭐⭐
Populær Handelsplatform
Køb Aktier, Indeks, RÅvarer, Valuta, EFT’er

Opret konto nu→ 51 % af detailinvestorkontiene taber penge, når de handler CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge.

Er der kurtage eller gebyr på eToro?

eToro blevet en af de mest populære handelsplatforme, fordi man kan købe aktier uden kurtage.

Du skal dog være opmærksom på at du betaler 5 dollars når du trækker dine penge ud fra platformen igen, så dette bør du ikke gøre for ofte med små beløb.

eToro skat

Du skal selv indberettet dit afkast til SKAT fra eToro, da de ikke indberetter det for dig.

Når du skal betale skat af dine afkast hos eTora, så finder du dit resultat under din portefølje, hvor du kan finde din historik og dit afkast for året. Én gang om året skal dette indberettes til SKAT.

Hvad skal jeg investere i?

Hvis du er nybegynder og ikke har investeret før, så er aktier en af de ting som langt de fleste vælger at investere i. Men du bør altid sætte dig ind i hvilke aktier du skal købe, så du ved hvad du reelt set køber.

For lagt de fleste nybegyndere, så er aktier lettest at komme i gang med. Her kan du med fordel sprede risikoen ved at købe flere forskellige aktier. Dette er en stor fordel, for hvis den aktie du har købt f.eks. falder meget i værdi, så falder hele din investerede formue i værdi. Men hvis du spreder dine investeringer ud på flere aktier, så vil de andre aktier du har investeret i, sikre dig imod at du oplever et stort tab, men reducere tabet og muligvis endda sikre at du får et afkast selvom den éne aktie falder i værdi.

Hvis du vil være en aktiv investor som er bedre kendt som en Daytrader, så kan du også begynde at sprede dine investeringer ud på valuta, indekser eller råvarer for at maksimere din spredning og få spredt din risiko mest muligt.

eToro er generelt en af de mest populære platforme for en daytrader og hvis du vil købe aktier ofte som en aktiv investor, så er eToro et helt ideelt valg, hvor du ikke mister penge på kurtage og gebyr.

CopyTrading – Kopier de professionelle investorer

etoro copytrading
Tidligere afkast er ikke en indikation af fremtidige resultater.

eToro er en Social Trading platform og hvor du kan kopiere andre investorers handler og porteføljer. Her skiller de sig virkeligt ud fra alle de andre handelsplatforme.

Her kan du udvælge investorer som du tror kan skabe et højere afkast end dig selv og kopierer deres portefølje 100% og helt automatisk. På billedet ovenfor kan du se nogle af de mest populære investorer som folk kopierer, som lever af at daytrade og som år efter år har skabt høje afkast, som du kan kopiere. Men som alle former for investering, så bør du selvfølgelig sætte dig selv ind i de investeringer du fortager.

CopyPortfolios

En anden mulighed for at kopiere andre investorer er Copyportfolios. Men i stedet for at kopiere en bestemt investor, så kopierer du i stedet for en portefølje som er sammensat af F.eks. store aktier som Facebook, Google, Apple eller lidt som det fungere med en investeringsforening.

Uanset hvad du vælger at investere i, så bør du altid lave din egen research, men Copytrading er glimrende måder at få en passiv indkomst hvis du ikke selv har lyst eller tid til at fortage dine egne investeringer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er eToro?

eToro er en af de største sociale handelsplatforme i verden. På eToro kan du handle med aktier, indeks, råvarer og investere med CopyTrading.

Hvordan investerer man på eToro?

Når du har en konto på eToro kan du købe aktier som man normalt kan, men du kan også fortage CBD handler, hvor du investerer efter at værdien af en aktie vil falde.

Hvad kan du investere i på eToro?

På handelsplatformen eToro kan du investere i aktier, indeks, valuta, råvarer og Copytrading.
eToro er især kendt for at have gratis kurtage på aktier samt deres mulighed for at kopiere andre investorer helt automatisk.

Mine erfaringer med eToro

eToro er en af de letteste platforme at komme i gang med, og efter at jeg har investeret på platformen i noget tid, har jeg især fået øje på deres mulighed for CopyTrading, som eToro er yderst kendte for. Mange investorer fortæller om deres gode erfaringer med eToro hvilket også har skabt en stor vækst for eToro igennem de senere år.

på kun 19 dage er ret flot og giver også en indikation af hvor stort et potentiale man kan opnå med handels på eToro

Mine erfaringer siger mig at eToro uden tvivl bliver en af de platforme som jeg kommer til at bruge mest i fremtiden. Især deres mulighed for Social Trading bedre kendt som CopyTrading er noget som jeg vil dele mine erfaringer med fremover og som virkeligt er helt perfekt for alle os som gerne vil have det samme afkast som professionelle investorer, men som ikke har tiden til at bruge hele dagen på at daytrade.

aktier
Opret konto hos eToro

⭐⭐⭐⭐⭐
Populær Handelsplatform
Køb Aktier, Indeks, RÅvarer, Valuta, EFT’er

Opret konto nu→ 51% af detailinvestorkontiene taber penge, når de handler CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge

eToro er en multi-investerings platform som både tilbyder investering i aktier, samt CFD-handel.

Vær opmærksom på at CFD’er er komplekse instrumenter og også inkludere høj risiko for at miste dine penge grundet gearing. 51% af detailinvestorer mister deres penge, når de handler med CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje om du forstår hvordan CFD’er fungere og om du har råd til at tage risikoen ved at miste dine penge.

Tidligere afkast er ikke en indikation på fremtidige resultater. Handelshistorien som er vist er mindre end 5 komplette år, og er derfor ikke nok basis for en investeringsbeslutning.

Copy Trading does not amount to investment advice. The value of your investments may go up or down. Your capital is at risk.

eToro USA LLC tilbyder ikke CFD’er og giver ingen repræsentationer og påtager sig intet ansvar med hensyn til nøjagtigheden eller fuldstændigheden af ​​indholdet af denne publikation, som er udarbejdet af vores partner ved at bruge offentligt tilgængelige ikke-entitetsspecifikke oplysninger om eToro.

5/5 - (113 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *