Spring til indhold

Coca-Cola aktier 2024 (Købsguide samt kurs)

KO
Coca-Cola Company (The)
NYSE
$58.28
$0.77
1.30%

Din kapital er i fare. Andre gebyrer forekommer. For mere information, besøg etoro.com/trading/fees

Køb Coca-Cola aktier – Lynguide

Trin 1. – Vælg den handelsplatform med laveste kurtage og gebyrer. Vi anbefaler eToro som har gratis kurtage.
Trin 2. – Opret en konto ved blot at udfylde dine informationer
Trin 3. – Indsæt nu penge på din konto, som kan gøres med enten betalingskort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 200 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter Coca-Cola
 aktier
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Coca-Cola
 aktier

Coca-Cola aktier Kurs i realtid

Ovenfor får du vist den aktuelle kurs på Coca-Cola aktier i realtid, som opdateres hele tiden. Du kan her følge den nyeste Coca-cola aktie kurs.

Guide til køb af Coca-Cola aktier 2024

Det er ganske nemt at investerer i Coca-Cola aktier, som jo det nok største læskedrik mærke i verden og det kræver kun at du opretter dig på en handelsplatform hvor du kan købe Coca-Cola aktier. Du kan også købe Coca-Cola aktier igennem din bank, men det koster en del mere.

Hvis du vil undgå at betale for mange dyre gebyrer, når du skal købe dine Coca-Cola aktier, så har vi lavet en enkel guide hvor du med et par enkle trin ved hvordan du kan købe Coca-Cola aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Coca-Cola aktier, så skal du vælge en handelsplatform. Du bør vælge den billigste og bedste handelsplatform.

Vi kan anbefale eToro, hvor du kun betaler 0 kr. i kurtage ved køb af aktier. Der er danske platforme hvor du betaler op imod 100 kr. i minimumskurtage når du køber aktier, og her vil vi hellere købe aktier for pengene.

aktier
Køb aktier hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Invester din formue
Brugervenlig platform

Opret konto nu→ Med denne udbyder kan du også handle med CFD'er. 77% af detailinvestorer taber penge, når de handler CFD'er med denne udbyder. Du bør overveje om du forstår hvad CFD'er er, og om du har råd til at løbe den store risiko for at tabe dine penge.


2. Få en handelskonto

oprettelse af konto på etoro

Når du lander på eToro’s hjemmeside, så skal du blot udfylde dine informationer. Derefter vil du få adgang til platformen. Når du skal til at investere, skal du indsætte penge på din konto.

indsæt penge etoro

Når du har indsat penge på din konto hos eToro, så er du klar til at købe dine aktier. Du bør overføre pengene som USD, for at slippe for ekstra gebyr. Du kan vælge at overføre med betalingskort og Paypal, med minimum 200$ eller bankoverførsel hvor minimum er 500$.

Nu kan du købe Coca-Cola aktier.


3. Sådan Køber du Coca-Cola aktier

Så snart du har indsat penge på din eToro konto, så er du helt klar til at købe Coca-Cola aktier.

coca cola udbytte aktie
coca cola udbytte aktie

Når du skal finde Coca-Cola aktier, så skal du blot søge efter dem i søgefeltet. Du kan direkte fra søgefeltet handle eller klikke på den, for at læse mere omkring aktien og se dens kursudvikling.

For at købe den, skal du blot klikke på ”Handl”.

4. Køb Coca-Cola aktier

Så snart du har klikket på ”Handl” kan du vælge om du vil investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

coca cola aktier

Uanset hvilke du vælger, så vil det give det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene frem for den anden. Så snart du har valgt det beløb eller det antal du vil købe, så klik på ”Åben handel” som ses hvis markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket. Nu ejer du hermed Coca-Cola aktier.

Læs mere i vores guide hvor du kan lære at handle aktier her

Historien om Coca-Cola

Coca-Cola er blandt en af de mest kendte brands i hele verden. The Coca-Cola Company har skabt deres succes baseret på den velkendte Coca-Cola som er én af deres mange læskedrikke. Virksomheden blev stiftet tilbage i 1886, hvor deres læskedrik blev lanceret.

Grundlæggeren af Coca-Cola var John Stith Pemberton, som begyndte at bruge sirup fra vin, kolanødder, blade af coca-planten og damiana. Denne drik blev især kendt som et middel mod træthed og hovepine. Navnet var dengang Pemberton’s French Wine Coca.” Opskriften har ændret sig en smule siden dengang.

I dag er Coca-Cola en læskedrik som bliver lavet ved at blande kulsyre, sirup og vand sammen. Opskriften er dog ikke offentlig og er faktisk skjult og låst inde i en bankboks.

Coca-Cola forsøger dog konstant at forny sig og lancere løbende nye produkter i deres portefølje af læskedrikke, som f.eks. har været Coca-Cola light og Cola Zero.

Coca-Cola har hvert år nogle store overskud som de bruger i at opkøbe konkurrerende virksomheder, hvor de tilbage i 2018 købte kaffemærket Costa for 33,5 milliarder danske kroner.

Skal man købe Coca-Cola aktier?

Denne kæmpe virksomhed er utrolig spændende, og har i utroligt mange år levererede nogle store overskud. Noget som gør at flere investorer vælger at investere i Coca-Cola aktier er at det er en udbytteaktie hvor investorerne får en bid af deres overskud. Dette betyder dog også at aktien ikke stiger lige så meget, men i stedet har vagt at give udbytte som en ”gode” for investorerne.

Coca-Cola har et stort salg af sukkerfri sodavand såsom deres Coca-Cola light og Coca-Cola Zero samt deres kaffedrikke og det er noget der især er en stor del af deres omsætning.

Coca-Cola er en utrolig spændende virksomhed at følge med i, og en kendte investor som de fleste også kender, nemlig Warren Buffet investerer i Coca-Cola og har gjort i mange år.

aktier
Køb aktier hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Invester din formue
Brugervenlig platform

Opret konto nu→ Med denne udbyder kan du også handle med CFD'er. 77% af detailinvestorer taber penge, når de handler CFD'er med denne udbyder. Du bør overveje om du forstår hvad CFD'er er, og om du har råd til at løbe den store risiko for at tabe dine penge.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan man købe Coca-Cola Aktier?

Du kan købe Coca-Cola Aktier på de fleste online handelsplatforme såsom f.eks. eToro.
(Læs hvordan du køber Coca-Cola aktier her)

Hvad er kursen på Coca-Cola akter nu?

Kursen på Coca-Cola aktier skifter alle handelsdage. Du kan se den nyeste kurs på vores graf som opdateres i realtid.

Er Coca-Cola aktier en god investering?

Det afhænger af mange ting. Læs vores artikel, for derefter selv at vurdere om Coca-Cola aktier er en god investering for dig.

5/5 - (12 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *